Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
αυτό που ολόκληρος μαντραχαλος αρραβωνιασμενος ασχολείσαι με το πως θα γαμησεις μικρές από το φεισμπουκ δεν υπάρχει
ετσι είναι το νοικοκυριο... Αν εκανε καμακια στον δρομο μπορει να τον εβλεπαν :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
πωωω!να θες να κανεις λαικ και να μη μπορεις :headbang:
Φαινεται οτι εισαι απειρος με τις γυναικες.Εχεις ακουσει το ανεκδοτο που η αλλη ειδε τον αντρα της στο υπνο της με αλλη και την αλλη μερα του κρατουσε μουτρα  :2funny: ε  κατι τετοια τα χω δει με τα ματακια μου..που να τολμησεις μετα να κανεις λαικς στην μουναρα! τον ηπιες κανονικα. :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φαινεται οτι εισαι απειρος με τις γυναικες.Εχεις ακουσει το ανεκδοτο που η αλλη ειδε τον αντρα της στο υπνο της με αλλη και την αλλη μερα του κρατουσε μουτρα  :2funny: ε  κατι τετοια τα χω δει με τα ματακια μου..που να τολμησεις μετα να κανεις λαικς στην μουναρα! τον ηπιες κανονικα. :S
αχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
σωστά μετά έχει παντοφλα
Αφήστε τον γιατί έχω ένα φίλο πιρφόρο που τον χώρισε η γυναίκα του γιατί τον έπιασε να πιρφορίζει στο fb και είναι να το κλαίνε οι ρεγγες. Και δε γάμησε και τον έστειλε.  :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
τυπε να ξες οτι μου χει σφωνηθει στο μυαλο οτι εχεις την πιο μουναρα γκομενα εδω μεσα....ειναι πραγματι καυλορουφηχτρα ή εχω πεσει εξω?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφήστε τον γιατί έχω ένα φίλο πιρφόρο που τον χώρισε η γυναίκα του γιατί τον έπιασε να πιρφορίζει στο fb και είναι να το κλαίνε οι ρεγγες. Και δε γάμησε και τον έστειλε.  :S :S
καργιες έπρεπε ν τον αφήσει ν ρίχνει τους πουτσους του κ ν του πάρει κ μια πιπα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
εσυ το αλλο το ξερεις?με τους δυο φιλους που του λεει ο ενας
-παμε το βραδυ για καμια μπυρα?
-οχι μωρε,δε νομιζω.
-παντοφλα μαλακα?παντοφλα??
-εγω ρε παντοφλα?ποτε!σιδερο εχω :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αφήστε τον γιατί έχω ένα φίλο πιρφόρο που τον χώρισε η γυναίκα του γιατί τον έπιασε να πιρφορίζει στο fb και είναι να το κλαίνε οι ρεγγες. Και δε γάμησε και τον έστειλε.  :S :S
καλο παιδι;; που δουλευει; ποσα βγαζει; και που μενει;

Α και αν θελει νυφη να μας το πει :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε να ξες οτι μου χει σφωνηθει στο μυαλο οτι εχεις την πιο μουναρα γκομενα εδω μεσα....ειναι πραγματι καυλορουφηχτρα ή εχω πεσει εξω?
τη μουναρα άλλος την εχει.. Ψάξε ψαξε δεν θα το βρεις..

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
καργιες έπρεπε ν τον αφήσει ν ρίχνει τους πουτσους του κ ν του πάρει κ μια πιπα
Καλά κάτσε να την έπιανε αυτός και θα την είχε κουρέψει, θα της είχε βάλει και ταμπέλα πουτανάρα και θα της πετάγανε πέτρες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom