το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
το πουλι ειναι ΚΟΜΜΑΤΙΑο κόσμος θα ήταν καλυτερος αν δεν πςχαινες μ το γύρο τα λουκάνικα κ την μερεντα
το πουλι ειναι ΚΟΜΜΑΤΙΑο κόσμος θα ήταν καλυτερος αν δεν πςχαινες μ το γύρο τα λουκάνικα κ την μερεντα
Η επανασταση θα ερθει οταν θα αποσυρουν τα μετρητα και δε θα μπορει ο Ελληνας να παει σε μπουρδελα χωρις πιστοτικη η cashcardδεν έμειναν και πολλά ακόμη, εδώ που τα λέμε.
καλημέρα john το ξερα ότι με ποθεις ΚΑΙ εσυΚαλημέρα σε όλους
Καλημέρα ζιγκ
Απελπισμένακαλημέρα john το ξερα ότι με ποθεις ΚΑΙ εσυ
Αν δεν ποσταρεις E9 θα παω με κανεναν κολγκερλα που τα σκαει, η στη δυσκολη θα κατσω στον Τραμουντανα με με παει στην ΑγγλιαΑπελπισμένα
Τα έχω όλα μεγάλα. Και τα Ε και τα ΠΑν δεν ποσταρεις E9 θα παω με κανεναν κολγκερλα που τα σκαει, η στη δυσκολη θα κατσω στον Τραμουντανα με με παει στην Αγγλια
Κυκλοφορεί μια φήμη ότι ο ζιγκ είναι γυναικείο νικ και τον διεκδικούμεΤο γυρισατε ?
Α δεν το ειδες γι αυτό...Το γυρισατε ?
ναι αλλα οταν σου γραφω οτι στα σκαει η βενζινοκολλα τσιναςΑ δεν το ειδες γι αυτό...
Εγω είμαι μιλφαρα φιλη σου και ο τζον, ο νικ και ο δευκα μου την πεφτουν να τους στειλω φωτο μου να πιρφορισουν
Αληθεια μοναδικη μου αγαπη;Τα έχω όλα μεγάλα. Και τα Ε και τα Π
Αφου εχεις χιουμορ γιατι κολλας με τα πολιτικα;ναι αλλα οταν σου γραφω οτι στα σκαει η βενζινοκολλα τσινας
τυπε ειμαι ενας ταλιμπαν του γουρλοματηΑφου εχεις χιουμορ γιατι κολλας με τα πολιτικα;