erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
σιγά. Αν έγραφα κριτική θα ήταν μια παράγραφοςΠεριμένουμε κριτική-σενδόνι Έρης δλδ...
Καλημέρα σε όλους!
σιγά. Αν έγραφα κριτική θα ήταν μια παράγραφοςΠεριμένουμε κριτική-σενδόνι Έρης δλδ...
Καλημέρα σε όλους!
αν ηταν με μενα θα εγραφες τριλογια σαν του τολκινσιγά. Αν έγραφα κριτική θα ήταν μια παράγραφος
έχω σύζυγο. Όταν με γαμαει τριζει ο Πύργος. Ο λευκόςαν ηταν με μενα θα εγραφες τριλογια σαν του τολκιν
μα δεν γραφουμε κριτικες για τους συζυγους :Sέχω σύζυγο. Όταν με γαμαει τριζει ο Πύργος. Ο λευκός
απο τη μια ακουω κατι τετοια πρωτογονα και φριττωυπάρχει ακόμη ένα παρόμοιο θεεικό βίντεο με συνέντευξη έναν τύπο που λέει ότι δεν είναι κακό να τρώει ξύλο μια γυναίκα,
ανέφερε τους κανόνες και κατέληγε μια γυναίκα θα πρέπει να νιώθει ευλογημένη όταν την δέρνουν...
εγώ γενικά δεν γράφω κριτικέςμα δεν γραφουμε κριτικες για τους συζυγους :S
υπαρχουν απειρα βιντεο, αλλα γενικα οι αραβες είναι πιο πιρφοροι από μαςαπο τη μια ακουω κατι τετοια πρωτογονα και φριττω
απο την αλλη σκεφτομαι αν ολες οι ελλεεινιδες περνουσαν ενα σαουδαραβικο τριτμεντ για κανα χρονο ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος :S
σιγά. Αν έγραφα κριτική θα ήταν μια παράγραφος
δεν εχεις κεφια σημερα :Sεγώ γενικά δεν γράφω κριτικές
ο κόσμος θα ήταν καλυτερος αν δεν πςχαινες μ το γύρο τα λουκάνικα κ την μερεντααπο τη μια ακουω κατι τετοια πρωτογονα και φριττω
απο την αλλη σκεφτομαι αν ολες οι ελλεεινιδες περνουσαν ενα σαουδαραβικο τριτμεντ για κανα χρονο ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος :S
έχω πολύ πολύ κέφιδεν εχεις κεφια σημερα :S
κουμπαρακι θα μας φορολογησουν κ το καλοκαίρι
διόδια στον δρόμο για Χαλκιδική λέει κουμπαρούλα??
Ε κανε μου καμια πασουλα ντε... Τι δεν γραφω κριτικες;έχω πολύ πολύ κέφι
κουμπαρακι θα μας φορολογησουν κ το καλοκαίρι