Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αμφισβητεις ότι γινεται παιχνιδι κατω από τα φωτα;
Εγω σου λεω άλλο ένα σαιτ τρεχει υπογεια  :)
θεωρώ ότι όταν κάποιος μιλάει πίσω σου για σένα το κύριο θεματακι μυαλού το έχει ο άλλος όχι εσύ

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δηλαδη μαλλον επιρεασμενη από τη δουλεια σου το βλέπεις σαν υποθεση που θες να στρεψεις τους ενορκους στο μερος σου. Αλλα δεν εξετάζεις τις συνθήκες...
Εγω πχ βγηκα ότι τραμπουκιζω τον gl που μαζι με τον κοσνικ ηταν από τα πρωτα νικ που συμπαθησα  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
θεωρώ ότι όταν κάποιος μιλάει πίσω σου για σένα το κύριο θεματακι μυαλού το έχει ο άλλος όχι εσύ
εσυ τα εχεις κανει μπαχαλο για φωτο σου σε πμ... Όχι το πρόβλημα το εχει και αυτος που τα λεει και αυτος που τ ακουει κ εσυ που δεν τον γαμησες στην ωρα του  ;) (όχι εσυ η ερη, ο κάθε εσυ που είναι στη μεση)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
την καλύτερη δουλειά κάνεις. Ο σύζυγος εκβιαζει τον νικ κ μιλάμε για υπόγεια παιχνίδια αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Θα παω να τον βρω στα μπουζουκια που συχναζει και θα καμω φασαρια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δηλαδη μαλλον επιρεασμενη από τη δουλεια σου το βλέπεις σαν υποθεση που θες να στρεψεις τους ενορκους στο μερος σου. Αλλα δεν εξετάζεις τις συνθήκες...
Εγω πχ βγηκα ότι τραμπουκιζω τον gl που μαζι με τον κοσνικ ηταν από τα πρωτα νικ που συμπαθησα  ;)
κάνω κάτι διαφορετικό. Πρώτον παίρνω θέση. Δεύτερον πιάνω τον άνθρωπο που θέλει ν ακούσει ώστε ν μιλήσω με διάλογο κ να ακούσω ουσιαστικά. Έτσι συχνά ενώ έχω αλλά νικ στο μυαλό μου μιλάω σε άλλα κ φαίνεται σε εσένα ότι σου έκανα παρατήρηση. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πάντως εξεταζω διαφορά όσο κι αν δεν φαίνεται. Πάντως μπορεί ν έχεις κ δίκιο.θα το ψάξω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ τα εχεις κανει μπαχαλο για φωτο σου σε πμ... Όχι το πρόβλημα το εχει και αυτος που τα λεει και αυτος που τ ακουει κ εσυ που δεν τον γαμησες στην ωρα του  ;) (όχι εσυ η ερη, ο κάθε εσυ που είναι στη μεση)
Τι σχέση έχει αυτό που λες. Αν εγώ κάθομαι στο παγκάκι το ξύλινο του ραοπαο κ μου επιτεθεί ο ραοπαο με τη πουτσα οξω ποιος το έχει το πρόβλημα ?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει αυτό που λες. Αν εγώ κάθομαι στο παγκάκι το ξύλινο του ραοπαο κ μου επιτεθεί ο ραοπαο με τη πουτσα οξω ποιος το έχει το πρόβλημα ?
Αν ο ραο σου επιτεθει μονος του αυτος. Αν εχει παιξει πμ με ολο το νημα για να γινει χαβαλές ΟΛΟ το νημα...
Αν εμενα μου ερθει ένα πμ που δεν μ ενδιαφερει θα κραξω δημοσια αυτόν που μου το εστειλε. ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
παιδια καλο ειναι να μην ευτελιζουμε τα παγκακια-εργα τεχνης σε τετοιες αμπελοφιλοσοφικες συζητησεις  :woldman:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στα πάντα γίνεται αυτό.

Προσωπική ζωή, εργασία, πολιτική, όπου θες.
:thumbsup:
Υποτίθεται ότι στο ιντερνετ ειμαστε με νικνειμς για να μην εχουμε ολο αυτό και να εκφραζόμαστε ελευθερα :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν ο ραο σου επιτεθει μονος του αυτος. Αν εχει παιξει πμ με ολο το νημα για να γινει χαβαλές ΟΛΟ το νημα...
Αν εμενα μου ερθει ένα πμ που δεν μ ενδιαφερει θα κραξω δημοσια αυτόν που μου το εστειλε. ;)
τυπε εγώ ήμουν ξεκάθαρη αν εγώ γνωρίζω τον ζιγκ κ αρχίσω τα κουτσομπολια πίσω του χωρίς ν το ξέρει κ κάνω κ τη πάπια το πρόβλημα στο μυαλουδακι κ επί της ουσίας γενικά το θέμα το έχω εγώ. Ο ζιγκ άσχετα με το τι θα κάνει όταν το διαπιστώσει δεν δημιούργησε ούτε ήθελε το κονσεπτ. Έτσι τσ ξέρω εγώ. Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα για εμένα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τυπε εγώ ήμουν ξεκάθαρη αν εγώ γνωρίζω τον ζιγκ κ αρχίσω τα κουτσομπολια πίσω του χωρίς ν το ξέρει κ κάνω κ τη πάπια το πρόβλημα στο μυαλουδακι κ επί της ουσίας γενικά το θέμα το έχω εγώ. Ο ζιγκ άσχετα με το τι θα κάνει όταν το διαπιστώσει δεν δημιούργησε ούτε ήθελε το κονσεπτ. Έτσι τσ ξέρω εγώ. Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα για εμένα
σε γεινικες γραμμες συμφωνούμε αλλα εσυ τα βλέπεις ασπρο, μαυρο... Σε ένα ιντερνετικο παιχνιδι δεν παιζουν μονο δυο, ο θητης και το θυμα... Αυτό δεν καταλαβαίνεις... Εισαι εσυ που εισαι πχ το θυμα αλλα εδωσες και το δικαίωμα σε έναν μαλακα, είναι ο μαλακας (θητης), είναι αυτοι που διαδιδουν και είναι και αυτοι που κανουν την παπια. Ο καθενας εχει τις ευθύνες του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom