erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ντοπα οι γυναίκες δεν χεζουν. Ίσως έχει μπει σε αυτές κανένα νεφελιμ που κάνει ότι είναι γυναίκα. Συμβαίνειeri οι γυναικειες τουαλετες βρωμανε σκατιλα?
ντοπα οι γυναίκες δεν χεζουν. Ίσως έχει μπει σε αυτές κανένα νεφελιμ που κάνει ότι είναι γυναίκα. Συμβαίνειeri οι γυναικειες τουαλετες βρωμανε σκατιλα?
της βαζεις και τις καλτσες σου στο στομα και τη πλακωνεις στη πουτσαΘεαρα..
Έντωμεταξυ λοπεζ κ Λάκης δίνουν συμβουλές πως να γαμησεις γκομενα που βγαίνεις μαζί της κ λέει όχι στο να πάτε για γαμησι. Δεν την ρωτάς την πας εκεί που θα την γαμησεις κ αυτή κάθεται σαν κότα.
αχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχατης βαζεις και τις καλτσες σου στο στομα και τη πλακωνεις στη πουτσα![]()
Θεαρα..
Έντωμεταξυ λοπεζ κ Λάκης δίνουν συμβουλές πως να γαμησεις γκομενα που βγαίνεις μαζί της κ λέει όχι στο να πάτε για γαμησι. Δεν την ρωτάς την πας εκεί που θα την γαμησεις κ αυτή κάθεται σαν κότα.
ντοπα οι γυναίκες δεν χεζουν. Ίσως έχει μπει σε αυτές κανένα νεφελιμ που κάνει ότι είναι γυναίκα. Συμβαίνει
αν είναι δυνατόν. Τελικά υπάρχουν εξωγήινοιο νωντας μου ειχε πει οτι μπηκε σε μια γυναικεια τουαλετα να κατουρησει κ ειδε μια τεραστια κουραδα να επιπλεει
τι εχω πει εγω για σενα και σε ποιον? που δεν ηταν φανερο δημοσιομε κουρασες δεν απαντας φορτώνεις κιόλας με ρωτάς για τον εαυτό σου λες κ δεν ξέρεις εσύ τι έχεις κάνει κ τι όχι.
ο νωντας μου ειχε πει οτι μπηκε σε μια γυναικεια τουαλετα να κατουρησει κ ειδε μια τεραστια κουραδα να επιπλεει
καταρχάς πριν αρχίσουμε αυτή τη κουβέντα να μπουν διαφημιστικά σποτ κ στη συνέχεια ν τονίσω ότι ΔΕΝ είμαι σε καμία κατηγορία μαλκα είτε αυτές που ανέφερες στο άλλο θρεντ είτε γενικώς.τι εχω πει εγω για σενα και σε ποιον? που δεν ηταν φανερο δημοσιο
έχω παρατηρήσει ότι γίνονται φασαριες όταν έχει πανσεληνοεχω παρατηρησει ότι παντα κοντα στις γιορτες γινονται οι φασαρίες στο σαιτ![]()
![]()
![]()
καντε ερωτα όχι πολεμοέχω παρατηρήσει ότι γίνονται φασαριες όταν έχει πανσεληνο