kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Τρώω τούρτα Βίκινγκ ο μπλιζ πήγε με μια που ήτο κομοδίνο
Βγάλε αυτό το βρομογατο από την φωτογραφία το βλεπω και ανατριχιάζω
Τρώω τούρτα Βίκινγκ ο μπλιζ πήγε με μια που ήτο κομοδίνο
Δεν υπαρχουν κομοδινα.Υπαρχουν αντρες που δεν γαμανε καλα (μην πειτε τιποτα στον μπλιζ,να μεινει μεταξυ μας αυτο)Τρώω τούρτα Βίκινγκ ο μπλιζ πήγε με μια που ήτο κομοδίνο
Την αληθεια λεω.Τι λες παιδί μου Βίκινγκ
Τυπε με σενα χυνουν οι πουτανες?Δεν υπαρχουν κομοδινα.Υπαρχουν αντρες που δεν γαμανε καλα (μην πειτε τιποτα στον μπλιζ,να μεινει μεταξυ μας αυτο)![]()
κοτσάνες λεςΤην αληθεια λεω.![]()
Τωρα δεν παω,αλλα παλιοτερα ετυχε σε μια που πηγα και την πετυχα μολις ειχε ξεκινησει την βαρδια και εχυσε, με ειχε πει κι ολας στην αρχη οτι ημουν ο τυχερος.Τυπε με σενα χυνουν οι πουτανες?
Υπάγω δια γεύμαν μετά συναδέλφων μου με την ελπίδα να ξεχάσω ...
Ασε να ξερω κατι παραπανω σε αυτο σε σχεση με εσενα που μονο διαβαζεις και δεν εχεις εμπειριες πανω στο θεμα. ;)κοτσάνες λες
Βίκινγκ πειναω θέλω κιοφτεδακι
Ασε τα υπονοουμενα δεν σε βγαζω για φαι,εχω σχεσηΒίκινγκ πειναω θέλω κιοφτεδακι
κιοφτε δεν εννοούσα εσένα. Είμαι ευγενικήΑσε τα υπονοουμενα δεν σε βγαζω για φαι,εχω σχεση![]()
κιοφτε δεν εννοούσα εσένα. Είμαι ευγενική
που το ξερεις;πουλια στον αερα πιανεις..
Τι εννοεις οταν λες κεφτεδακι,γιατι οταν τρωμε τετοια φαγητα λεμε κεφτεδακια γιατι ειναι πολλα ενα δεν χορταινει ουτε δεκαχρονο παιδι.που το ξερεις;παντως αληθεια θελω κεφτεδακι
![]()
εγω θελω ενα δυο κεφτεδακια με παπατες και σαλατα ντακοΤι εννοεις οταν λες κεφτεδακι,γιατι οταν τρωμε τετοια φαγητα λεμε κεφτεδακια γιατι ειναι πολλα ενα δεν χορταινει ουτε δεκαχρονο παιδι.![]()
ζηλευεις την φιλια μου με τον ντοπα ; ποιος να μου κατσει εντωμεταξυ;αν δεν σου κάτσει ..κάτι αμέσως πάς για ντόπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()