Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (0 μέλη και 81 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μόλις αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτου...  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μλκ ειπες παλι ολοι ψηνουν εκτος απο κατι χορτοφαγους και κατι ζωοφιλους του κωλου..που ολλο το χρονο αμολανε τα αδεσποτα απο δω και απο εκει για να ψοφησουν και μετα το παιζουν υπερευεσθητοι με τα αρνια.
Τι με ενδιαφέρει η ζωή του φτωχου ? Εμείς τρώμε σουσι ανήμερα..

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Μόλις αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτου...  :headbang:

O bliazardeye εκμεταλλεύθηκε την προοπτική αυτή, αφού εφήρμοσε την άσκηση , την οποία εδιδάχθη εις τον Στρατόν, προκειμένου να κρυφτεί και να αποφύγει την εμπλοκή με τριμελή παρέα γνωστών του από τον επαγγελματικό κύκλο του, οι οποίοι όδευαν προς το ξενοδοχείο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν  υπάρχει  είσαι  θεός !  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Βίκινγκ, να πας Λούρενς είναι καλή  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
πασχα 2002 ειχα μεινει μονος μου αθηνα και μου την βαρεσε ασχημα μεγαλο σαββατο πρωι παω αγοραζω ψησταρια μεγαλη για αρνι καρβουνα μοτερ και ενα αρνι 14 κιλα !!! στην γειτονια εμενε μια ρωσσιδα γυρω στα 45-50 με βυζους που το επαιζε καθαριστρια την παιρνω τηλ και τις λεω θελω κυριακη του πασχα να μου κανει γενικη το σπιτι ηξερα πως δεν εχει κανενα εδω οχι δεν μου ειπε!!!!

μαγκες κατα της 12 που το αρνι αρχισε να παιρνει χρωμα και ειχα κατεβασει κανα 5 αρι μπυρες τις λεω καβλωσα ασχημα ασε την σκουπα και ελα να τσιμπουκωσεις κουβεντα δεν εβγαλε πρεπει να την εχυσα κανα 4 αρι φορες εκεινη την μερα !!!!!!!!! ωραιο πασχα εκεινο !!!!!!!!!!!!!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
O bliazardeye εκμεταλλεύθηκε την προοπτική αυτή, αφού εφήρμοσε την άσκηση , την οποία εδιδάχθη εις τον Στρατόν, προκειμένου να κρυφτεί και να αποφύγει την εμπλοκή με τριμελή παρέα γνωστών του από τον επαγγελματικό κύκλο του, οι οποίοι όδευαν προς το ξενοδοχείο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν  υπάρχει  είσαι  θεός !  

και εγώ σχολίασα

θα σε μαλώσω, έπρεπε να ενημερώσεις τους γνωστούς σου να μην πάνε Λούρενς  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
πασχα 2002 ειχα μεινει μονος μου αθηνα και μου την βαρεσε ασχημα μεγαλο σαββατο πρωι παω αγοραζω ψησταρια μεγαλη για αρνι καρβουνα μοτερ και ενα αρνι 14 κιλα !!! στην γειτονια εμενε μια ρωσσιδα γυρω στα 45-50 με βυζους που το επαιζε καθαριστρια την παιρνω τηλ και τις λεω θελω κυριακη του πασχα να μου κανει γενικη το σπιτι ηξερα πως δεν εχει κανενα εδω οχι δεν μου ειπε!!!!

μαγκες κατα της 12 που το αρνι αρχισε να παιρνει χρωμα και ειχα κατεβασει κανα 5 αρι μπυρες τις λεω καβλωσα ασχημα ασε την σκουπα και ελα να τσιμπουκωσεις κουβεντα δεν εβγαλε πρεπει να την εχυσα κανα 4 αρι φορες εκεινη την μερα !!!!!!!!! ωραιο πασχα εκεινο !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν την έλεγαν όμως Λούρενς...  :huh:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

και άφησες το αρνί για το μουνί?  :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
και άφησες το αρνί για το μουνί?  :headbang:

οχι φαγαμε παρεα και μετα ειχε εκτροπα!!!!!!! φετος σουβλα εχω μοτερ εχω αρνι σπεσιαλ εχω μουνι δεν εχω γμτ !!!!! μαγκες αμα ξερετε καμμια για ιδια φαση πες της οτι πληρωνω 200 ευρω την καθαριοτητα τετοια μερα!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάγω δια γεύμαν μετά συναδέλφων μου με την ελπίδα να ξεχάσω ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τρώω τούρτα Βίκινγκ ο μπλιζ πήγε με μια που ήτο κομοδίνο

Stories

Νέο!

Stories