blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μόλις αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτου... ![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Τι με ενδιαφέρει η ζωή του φτωχου ? Εμείς τρώμε σουσι ανήμερα..μλκ ειπες παλι ολοι ψηνουν εκτος απο κατι χορτοφαγους και κατι ζωοφιλους του κωλου..που ολλο το χρονο αμολανε τα αδεσποτα απο δω και απο εκει για να ψοφησουν και μετα το παιζουν υπερευεσθητοι με τα αρνια.
Ειναι η στιγμη που η εριναλ θα λειψει απο το θρεντ για κανα δεκαλεπτο!Μόλις αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτου...![]()
μου τα είπε τηλεφωνικώςΕιναι η στιγμη που η εριναλ θα λειψει απο το θρεντ για κανα δεκαλεπτο!![]()
Και τη μου το λες αφου δεν προκειται ποτε να με δωσεις το τηλ σου.μου τα είπε τηλεφωνικώς
Και τη μου το λες αφου δεν προκειται ποτε να με δωσεις το τηλ σου.![]()
Μόλις αναρτήθηκε το νέο πόνημα του νηματοθέτου...![]()
Που να ξερεις απο αυτα ρε θειο...μονο για χαλαστρα ειστεΕμμέσως όμως το ζητάτε...![]()
![]()
![]()
O bliazardeye εκμεταλλεύθηκε την προοπτική αυτή, αφού εφήρμοσε την άσκηση , την οποία εδιδάχθη εις τον Στρατόν, προκειμένου να κρυφτεί και να αποφύγει την εμπλοκή με τριμελή παρέα γνωστών του από τον επαγγελματικό κύκλο του, οι οποίοι όδευαν προς το ξενοδοχείο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει είσαι θεός !
Ποια ειναι αυτηΒίκινγκ, να πας Λούρενς είναι καλή![]()
πασχα 2002 ειχα μεινει μονος μου αθηνα και μου την βαρεσε ασχημα μεγαλο σαββατο πρωι παω αγοραζω ψησταρια μεγαλη για αρνι καρβουνα μοτερ και ενα αρνι 14 κιλα !!! στην γειτονια εμενε μια ρωσσιδα γυρω στα 45-50 με βυζους που το επαιζε καθαριστρια την παιρνω τηλ και τις λεω θελω κυριακη του πασχα να μου κανει γενικη το σπιτι ηξερα πως δεν εχει κανενα εδω οχι δεν μου ειπε!!!!
μαγκες κατα της 12 που το αρνι αρχισε να παιρνει χρωμα και ειχα κατεβασει κανα 5 αρι μπυρες τις λεω καβλωσα ασχημα ασε την σκουπα και ελα να τσιμπουκωσεις κουβεντα δεν εβγαλε πρεπει να την εχυσα κανα 4 αρι φορες εκεινη την μερα !!!!!!!!! ωραιο πασχα εκεινο !!!!!!!!!!!!!!!
πασχα 2002 ειχα μεινει μονος μου αθηνα και μου την βαρεσε ασχημα μεγαλο σαββατο πρωι παω αγοραζω ψησταρια μεγαλη για αρνι καρβουνα μοτερ και ενα αρνι 14 κιλα !!! στην γειτονια εμενε μια ρωσσιδα γυρω στα 45-50 με βυζους που το επαιζε καθαριστρια την παιρνω τηλ και τις λεω θελω κυριακη του πασχα να μου κανει γενικη το σπιτι ηξερα πως δεν εχει κανενα εδω οχι δεν μου ειπε!!!!
μαγκες κατα της 12 που το αρνι αρχισε να παιρνει χρωμα και ειχα κατεβασει κανα 5 αρι μπυρες τις λεω καβλωσα ασχημα ασε την σκουπα και ελα να τσιμπουκωσεις κουβεντα δεν εβγαλε πρεπει να την εχυσα κανα 4 αρι φορες εκεινη την μερα !!!!!!!!! ωραιο πασχα εκεινο !!!!!!!!!!!!!!!
Ποια ειναι αυτη![]()
και άφησες το αρνί για το μουνί?![]()
και άφησες το αρνί για το μουνί?![]()
Ναι ειδα..δεν διαβαζω κριτικες γιατι βαριεμαι...θα ρωτησω την εριναλ μολις τελειωσει την αναγνωση να με πει πανω,κατω τι εγραψες στην κριτικη σου.Ίδετε κριτική μου..