Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
ημουν φτωχη πλην τιμια και ηθελα να ανελθω στο πανθεον του μπου κομ. Η διαφημιση μου ητο ελλιπης θα ζητησω ηθικην βλαβη. (μην μου πεις θα παρω τα τρια σου  :grin: )
αν παρεις τα τρια μου μαλλον θα εχεις πληρωθει εναντι  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα σας!!!!! χχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχ αφηστε τον τον λοπεθακο!!!!! εδω μεσα ουτος η αλλιως ειναι ενα θεατρο των ονειρων !!!!! εγω το παιζω γαμιας , νταβας , πουτανακι, τραβεστονι , τρομπονι , μεγαλοπαπαρης , σκετο Αρης για δεν γουσταρω Παοκ  και αλλα πολλα !!!!
τωρα για ενα μπατσουλη σεκιουριτα θα κανουμε ζητημα !!!!!! τελευταια κανω τον μαλακα αλλα δεν βλεπω προκοπη και βλεπω να το γυριζω σε Μπαμπης........!!!!!!
λαρυ μην μου πεις οτι ειναι μυθος το μεγαλο παπαρι θυα πεσω απο τον λευκο πυργο κρατωντας πανο λαρυ ζεις εσυ μας οδηγεις

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
καθεται και δινει εξηγησεις στο λοπεζ αν ειναι δυνατον..  :crazy: εδω ο τυπος ειναι τετοιος μαλακας που το παιζει μπατσος ενω ειναι σεκιουριτι της κακιας ωρας. επειδη ηταν ο πατερας του αφηνει να θεωρηθει οτι ειναι κι αυτος.  :jerking: 
αυτο εγινε γιατι μπηκε με σκυμενο το κεφαλι... Και φυσικα με καθε ποστ τροφοδοτει το σε βαρος του τρολαρισμα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτο εγινε γιατι μπηκε με σκυμενο το κεφαλι... Και φυσικα με καθε ποστ τροφοδοτει το σε βαρος του τρολαρισμα
ανηθικο. τελος και αντε γαμηθειτε ολοι. στο κατω κατω της γραφης  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ποια ειναι η χελμη?  :think:
στα κοκκινα φαναρια ...
GFJ.png

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ερι μου η μονη αληθεια ειναι  :erection:!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι ειναι ανηθικο δεν μπορει να βγει απο το τσατ δηλαδη; η να γραφει ασχετα; :think:
βαριεμαι ζιγκ η επιθεση εννοω ολη αυτη.  Καλα θα κάνει να σας γραψει συντομα στα αρχιδια του και να τελειωνει μια και εξω. εκτος αν εχει ορεξη να ασχολειται με μαλκες και μαλακιες. εκει παω πασο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ανηθικο. τελος και αντε γαμηθειτε ολοι. στο κατω κατω της γραφης  :birdman:

Αν δεν απαντήσει ευθέως και αντρίκια ο τέως σύζυγός σας, στην ερωτησή μου για το ποιός ζήτησε e-mail  για να επικοινωνήσει και για ποιόν λόγο, τότε θα δείτε τι εστί ανήθικο.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδιά έχω και εγώ μέιλ και το έδωσα ανοιχτά να επικοινωνήσει μαζί μου ο Καρτάκης αλλά με έγραψε στα αρχίδια του  :tooth:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
βαριεμαι ζιγκ η επιθεση εννοω ολη αυτη.  Καλα θα κάνει να σας γραψει συντομα στα αρχιδια του και να τελειωνει μια και εξω. εκτος αν εχει ορεξη να ασχολειται με μαλκες και μαλακιες. εκει παω πασο
Ρε κουκλιτσα μου σου λεω οτι αυτος το προκαλει ολο αυτο. Ο τυπος εφυγε σαν πορνορεπορτερ ψιλομοντ και ηρθε με το κεφαλι κατω και τη στιγμη μαλιστα που ο μεγαλος ειχε αναγνωρισει το λαθος του.
Αντι λοιπον να κανει μια εισοδο οπως επρεπε εκατσε και εκανε μαλακιουλες στο τσατ.

Εγω που μου τη λες ημουν αυτος που απο την αρχη του ειπε οτι κανει λαθος και θα ερθει σε δυσκολη θεση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν δεν απαντήσει ευθέως και αντρίκια ο τέως σύζυγός σας, στην ερωτησή μου για το ποιός ζήτησε e-mail  για να επικοινωνήσει και για ποιόν λόγο, τότε θα δείτε τι εστί ανήθικο.  :)
Εγω θα σε εγραφα.  :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Θα φταίω τώρα να βγάλω ενα μεϊλάκι φόρα παρτίδα, να γελάσει κάθε πικραμένος;  :grin:

Αφήστε...

Γνωρίζω...

Θα με χαρακτηρίσουν κάποιοι, κουτσομπόλη, μνησίκακο, μικρόψυχο και τα ρέστα...  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ρε κουκλιτσα μου σου λεω οτι αυτος το προκαλει ολο αυτο. Ο τυπος εφυγε σαν πορνορεπορτερ ψιλομοντ και ηρθε με το κεφαλι κατω και τη στιγμη μαλιστα που ο μεγαλος ειχε αναγνωρισει το λαθος του.
Αντι λοιπον να κανει μια εισοδο οπως επρεπε εκατσε και εκανε μαλακιουλες στο τσατ.

Εγω που μου τη λες ημουν αυτος που απο την αρχη του ειπε οτι κανει λαθος και θα ερθει σε δυσκολη θεση...
Θέλω να ασχοληθω με πουτσους σημερα ειναι Παρασκευη .  :grin: Είπα την αποψη μου και δεν συνεχιζω για μια ιστορια που ειναι μπουρδιτσα. Στην ηλικια μου (ιδετε προφιλ που μου εκανε ο μανατζερ - μπραμπ) δεν εχω ωρα να ασχολούμαι με τετοια.  :erection: :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα φταίω τώρα να βγάλω ενα μεϊλάκι φόρα παρτίδα, να γελάσει κάθε πικραμένος;  :grin:

Αφήστε...

Γνωρίζω...

Θα με χαρακτηρίσουν κάποιοι, κουτσομπόλη, μνησίκακο, μικρόψυχο και τα ρέστα...  :)
αν βγαζαμε μειλακια τοσα χρονια θα ειχαμε παρει πολλες ψυχες στον Αδη  :birdman: :birdman:  επισης εσυ γιατι τελευταιως μαλώνεις με ολο το κοσμο; ουτε εγω δεν καμω ετσι  :grin:  (τοσο πολυ σου στοιχησε που με εχασες και ψαχνεις νοημα στους δαπληκτισμοί με κοσθμο; :grin: )

Υ.Γ πες ναι να μου ανεβει το πεσμενο ιματζ  :jerking: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εγω θα σε εγραφα.  :birdman:

Καλά!!!

Εσείς είστε τέρας ψυχραιμίας, πραότητος και ηθικής ανωτερότητος!!! Ποιός παράφρων θα τολμήσει να συγκριθεί μαζί σας σε αυτούς τους τομείς;  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θα φταίω τώρα να βγάλω ενα μεϊλάκι φόρα παρτίδα, να γελάσει κάθε πικραμένος;  :grin:

Αφήστε...

Γνωρίζω...

Θα με χαρακτηρίσουν κάποιοι, κουτσομπόλη, μνησίκακο, μικρόψυχο και τα ρέστα...  :)
να μην το κανεις. Κ εγω ειχα μπει στον πειρασμο οταν ελεγε οτι τον ψαχναμε να μη χαθουμε αλλα δεν αξιζει.
Αφησε τον να παιζει τις γαμομανες με αυτους που τον εκλασαν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom