blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
αμα συνεχισεις εδω θα στο κανω το νημα μουνι να ξερεις
Συγνώμη αλλά το νήμα δεν είναι δικό του...
αμα συνεχισεις εδω θα στο κανω το νημα μουνι να ξερεις
εβρισα εσενα ποτε με κλωνο παλιομαλακα;μηπως ηταν δικος μου ο μακης 14;απαντα γιατι θα σου κατεβασω χριστους και παναγιες πρωι πρωι;η εβρισα κανεναν ντιμιτς με κλωνο...;ακομα και ενω ειχε καλη σχεση με τον μπιλυ13 εγω σεβαστηκα την σχεση του αυτη και τηρησα απολυτη ουδετεροτητα οπως και αυτος και ποτε δεν τον εβαλα στην μεση της διαμαχης
αν ο θεσσαλος και ο μαβερικ αχοληθηκαν λιγο με τον καθυστερημενο ειναι αλλο θεμα για προφανεις λογους επειδη καποιο μαλακισμενο κωλοπαιδι ονοματι ζερο παρενεβη αδικως και με μουταρισε αλλα αυτον ειδικα του γαμω οτι εχει και δεν εχει γιατι φερθηκε ανανδρα και πουστικα
αυτο λεγεται αγρα πελατωνΤράβα δίπλα μωρή σαλούφα να τα πουμε σαν άντρες.
αυτο λεγεται αγρα πελατων![]()
![]()
![]()
τζιελακιεβρισα εσενα ποτε με κλωνο παλιομαλακα;μηπως ηταν δικος μου ο μακης 14;απαντα γιατι θα σου κατεβασω χριστους και παναγιες πρωι πρωι;η εβρισα κανεναν ντιμιτς με κλωνο...;ακομα και ενω ειχε καλη σχεση με τον μπιλυ13 εγω σεβαστηκα την σχεση του αυτη και τηρησα απολυτη ουδετεροτητα οπως και αυτος και ποτε δεν τον εβαλα στην μεση της διαμαχης
αν ο θεσσαλος και ο μαβερικ αχοληθηκαν λιγο με τον καθυστερημενο ειναι αλλο θεμα για προφανεις λογους επειδη καποιο μαλακισμενο κωλοπαιδι ονοματι ζερο παρενεβη αδικως και με μουταρισε αλλα αυτον ειδικα του γαμω οτι εχει και δεν εχει γιατι φερθηκε ανανδρα και πουστικα
Και εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανει τωρα πια. Να κανει την τρελα του αν θελει με τις ενημερωσεις και να τελειωνει το ολο θεμα...τζιελακι
γραψε τους στα @@. Εχω την αισθηση οτι ασχολείσαι πολύ μαζί τους. Και ειδικά με κάποιους που απλά ειναι κωλοπαιδια. Γραψτους![]()
πως μιλας ετσι για τον ζερο μωρη καρλοτα...ασιχτιρ...αν ο θεσσαλος και ο μαβερικ αχοληθηκαν λιγο με τον καθυστερημενο ειναι αλλο θεμα για προφανεις λογους επειδη καποιο μαλακισμενο κωλοπαιδι ονοματι ζερο παρενεβη αδικως και με μουταρισε αλλα αυτον ειδικα του γαμω οτι εχει και δεν εχει γιατι φερθηκε ανανδρα και πουστικα
ρε ζιγκ τι ετσι οπως τα εκανε λες και οι αλλοι ειναι καλυτεροι ... και υπαρχουν και οι καραμαλακες του σαιτ που μολις δουν καποιον σε μια συνθηκη και καλα δυσκολη (κις μαι ασ) σπεύδουν να πουν ο καθενας το κοντο και το μακρυ του και την μαλακια του και να φερθουν πουτσικα. αι στα διαλα πλεονΚαι εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανει τωρα πια. Να κανει την τρελα του αν θελει με τις ενημερωσεις και να τελειωνει το ολο θεμα...
Ετσι κ αλλιως οπως τα κανε δεν μπορει να γινει και κατι αλλο
Δεν εννοω αυτο που καταλαβες.ρε ζιγκ τι ετσι οπως τα εκανε λες και οι αλλοι ειναι καλυτεροι ... και υπαρχουν και οι καραμαλακες του σαιτ που μολις δουν καποιον σε μια συνθηκη και καλα δυσκολη (κις μαι ασ) σπεύδουν να πουν ο καθενας το κοντο και το μακρυ του και την μαλακια του και να φερθουν πουτσικα. αι στα διαλα πλεον
αν με ειχε μανατζερ ολα θα ταν αλλιως σημεραΔεν εννοω αυτο που καταλαβες.
Θα μπορουσε να ειχε επιστρεψει νικητης και τροπαιουχος και τα εκανε σκατα... Γι αυτο το λογο βρισκεται σε δυσκολ :-* γιορ ας θεση ;)
καθεται και δινει εξηγησεις στο λοπεζ αν ειναι δυνατον..Δεν εννοω αυτο που καταλαβες.
Θα μπορουσε να ειχε επιστρεψει νικητης και τροπαιουχος και τα εκανε σκατα... Γι αυτο το λογο βρισκεται σε δυσκολ :-* γιορ ας θεση ;)
οταν σε πηρα μανατζερ επειδη σου εδωκα λιγα λεφτα με εβγαλες το προφιλ της γεροντοκορηςαν με ειχε μανατζερ ολα θα ταν αλλιως σημερα![]()
αν μου χες δωσει πολλα σημερα θα σε πλασαρα σαν τον ανθο της νιοτηςοταν σε πηρα μανατζερ επειδη σου εδωκα λιγα λεφτα με εβγαλες το προφιλ της γεροντοκορηςθα παρω ΨΙνακη
![]()
αν ειχε εμενα θα ειχε φαει τωρα το μπαν που τοσο ζηταειαν με ειχε μανατζερ ολα θα ταν αλλιως σημερα![]()
καθεται και δινει εξηγησεις στο λοπεζ αν ειναι δυνατον..εδω ο τυπος ειναι τετοιος μαλακας που το παιζει μπατσος ενω ειναι σεκιουριτι της κακιας ωρας. επειδη ηταν ο πατερας του αφηνει να θεωρηθει οτι ειναι κι αυτος.
![]()
ημουν φτωχη πλην τιμια και ηθελα να ανελθω στο πανθεον του μπου κομ. Η διαφημιση μου ητο ελλιπης θα ζητησω ηθικην βλαβη. (μην μου πεις θα παρω τα τρια σουαν μου χες δωσει πολλα σημερα θα σε πλασαρα σαν τον ανθο της νιοτης![]()