Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Είναι νήμα για παππούληδες και μικροτσούτσουνους!  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εβρισα εσενα ποτε με κλωνο παλιομαλακα;μηπως ηταν δικος μου ο μακης 14;απαντα γιατι θα σου κατεβασω χριστους και παναγιες πρωι πρωι;η εβρισα κανεναν ντιμιτς με κλωνο...;ακομα και ενω ειχε καλη σχεση με τον μπιλυ13 εγω σεβαστηκα την σχεση του αυτη και τηρησα απολυτη ουδετεροτητα οπως και αυτος και ποτε δεν τον εβαλα στην μεση της διαμαχης

αν ο θεσσαλος και ο μαβερικ αχοληθηκαν λιγο με τον καθυστερημενο ειναι αλλο θεμα για προφανεις λογους επειδη καποιο μαλακισμενο κωλοπαιδι ονοματι ζερο παρενεβη αδικως και με μουταρισε αλλα αυτον ειδικα του γαμω οτι εχει και δεν εχει γιατι φερθηκε ανανδρα και πουστικα

Τράβα δίπλα μωρή σαλούφα να τα πουμε σαν άντρες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τι σημαίνει < σαλούφα >;  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τι σημαίνει < σαλούφα >;  :think:

0de39fbc2279566fbeb6-1428189572.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εβρισα εσενα ποτε με κλωνο παλιομαλακα;μηπως ηταν δικος μου ο μακης 14;απαντα γιατι θα σου κατεβασω χριστους και παναγιες πρωι πρωι;η εβρισα κανεναν ντιμιτς με κλωνο...;ακομα και ενω ειχε καλη σχεση με τον μπιλυ13 εγω σεβαστηκα την σχεση του αυτη και τηρησα απολυτη ουδετεροτητα οπως και αυτος και ποτε δεν τον εβαλα στην μεση της διαμαχης

αν ο θεσσαλος και ο μαβερικ αχοληθηκαν λιγο με τον καθυστερημενο ειναι αλλο θεμα για προφανεις λογους επειδη καποιο μαλακισμενο κωλοπαιδι ονοματι ζερο παρενεβη αδικως και με μουταρισε αλλα αυτον ειδικα του γαμω οτι εχει και δεν εχει γιατι φερθηκε ανανδρα και πουστικα
τζιελακι

γραψε τους στα @@. Εχω την αισθηση οτι ασχολείσαι πολύ μαζί τους. Και ειδικά με κάποιους που απλά ειναι κωλοπαιδια. Γραψτους :hi:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τζιελακι

γραψε τους στα @@. Εχω την αισθηση οτι ασχολείσαι πολύ μαζί τους. Και ειδικά με κάποιους που απλά ειναι κωλοπαιδια. Γραψτους :hi:
Και εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανει τωρα πια. Να κανει την τρελα του αν θελει με τις ενημερωσεις και να τελειωνει το ολο θεμα...
Ετσι κ αλλιως οπως τα κανε δεν μπορει να γινει και κατι αλλο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
πως μιλας ετσι για τον ζερο μωρη καρλοτα...ασιχτιρ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανει τωρα πια. Να κανει την τρελα του αν θελει με τις ενημερωσεις και να τελειωνει το ολο θεμα...
Ετσι κ αλλιως οπως τα κανε δεν μπορει να γινει και κατι αλλο
ρε ζιγκ τι ετσι οπως τα εκανε λες και οι αλλοι ειναι καλυτεροι ... και υπαρχουν και οι καραμαλακες του σαιτ που μολις δουν καποιον σε μια συνθηκη και καλα δυσκολη (κις μαι ασ) σπεύδουν να πουν ο καθενας το κοντο και το μακρυ του και την μαλακια του και να φερθουν πουτσικα. αι στα διαλα πλεον

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε ζιγκ τι ετσι οπως τα εκανε λες και οι αλλοι ειναι καλυτεροι ... και υπαρχουν και οι καραμαλακες του σαιτ που μολις δουν καποιον σε μια συνθηκη και καλα δυσκολη (κις μαι ασ) σπεύδουν να πουν ο καθενας το κοντο και το μακρυ του και την μαλακια του και να φερθουν πουτσικα. αι στα διαλα πλεον
Δεν εννοω αυτο που καταλαβες.
Θα μπορουσε να ειχε επιστρεψει νικητης και τροπαιουχος και τα εκανε σκατα... Γι αυτο το λογο βρισκεται σε δυσκολ  :-* γιορ ας θεση ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
Θα μπορουσε να ειχε επιστρεψει νικητης και τροπαιουχος και τα εκανε σκατα... Γι αυτο το λογο βρισκεται σε δυσκολ  :-* γιορ ας θεση ;)
αν με ειχε μανατζερ ολα θα ταν αλλιως σημερα  :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καθεται και δινει εξηγησεις στο λοπεζ αν ειναι δυνατον..  :crazy: εδω ο τυπος ειναι τετοιος μαλακας που το παιζει μπατσος ενω ειναι σεκιουριτι της κακιας ωρας. επειδη ηταν ο πατερας του αφηνει να θεωρηθει οτι ειναι κι αυτος.  :jerking: 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
οταν σε πηρα μανατζερ επειδη σου εδωκα λιγα λεφτα με εβγαλες το προφιλ της γεροντοκορης  :grin: θα παρω ΨΙνακη  :wanker:
αν μου χες δωσει πολλα σημερα θα σε πλασαρα σαν τον ανθο της νιοτης  :tooth:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
καθεται και δινει εξηγησεις στο λοπεζ αν ειναι δυνατον..  :crazy: εδω ο τυπος ειναι τετοιος μαλακας που το παιζει μπατσος ενω ειναι σεκιουριτι της κακιας ωρας. επειδη ηταν ο πατερας του αφηνει να θεωρηθει οτι ειναι κι αυτος.  :jerking:  

καλημερα σας!!!!! χχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχ αφηστε τον τον λοπεθακο!!!!! εδω μεσα ουτος η αλλιως ειναι ενα θεατρο των ονειρων !!!!! εγω το παιζω γαμιας , νταβας , πουτανακι, τραβεστονι , τρομπονι , μεγαλοπαπαρης , σκετο Αρης για δεν γουσταρω Παοκ  και αλλα πολλα !!!!
τωρα για ενα μπατσουλη σεκιουριτα θα κανουμε ζητημα !!!!!! τελευταια κανω τον μαλακα αλλα δεν βλεπω προκοπη και βλεπω να το γυριζω σε Μπαμπης........!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αν μου χες δωσει πολλα σημερα θα σε πλασαρα σαν τον ανθο της νιοτης  :tooth:
ημουν φτωχη πλην τιμια και ηθελα να ανελθω στο πανθεον του μπου κομ. Η διαφημιση μου ητο ελλιπης θα ζητησω ηθικην βλαβη. (μην μου πεις θα παρω τα τρια σου  :grin: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom