erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
περιπουστην ευπ δουλευεις;
μημπως σε λενε ερι μαυρικη;
περιπουστην ευπ δουλευεις;
μημπως σε λενε ερι μαυρικη;
την πουτσα σου να την δειχνεις σε αλλες ξερεις σε εμενας μονο κωλοδαχτυλα ξερεις να δειχνεις και να μας το παιζεις μουρη . αντε γαμησου λοιπον![]()
δεν ξερω αν ειναι χονδρο δεν μας το δειχνειχονδρον!!!
φωτο μπραμπ ομως ποτεεχω αρχειο απο φωτο νιτσας, δαχτυλο μπουμπ, σωβρακο χεσμενο παλιος ειναι αλλιως, φωτο κουμπουρι λακη, φωτο ραμουντανα απο λικεντιν και φωτο με λεφτα (ηθελε να μας δειξει οτι ηταν πλουσιος ) διπλα σε υπολογιστη που μαλλον εγραφε σε γραμμικη β (τοσο παλιο..), φωτο λοπεζ μια σε μηχανη και μια στο εξοχικο η μουρη του φατσα παρτιδα, φωτο μουσουδα ροζυ και φωτο του αλεξ και αλλα πολλα καποια στιγμη ισως κανω κανενα θρεντ να τα βαλω ολα να γινει της πορνης![]()
εσενα σε γραφωφωτο μπραμπ ομως ποτε![]()
δικη σου ειναι η πουθτσαν;καλησπέρα !
τι παραπονα;Ερη ?!
πηγα τον γατουλη μου στην κτηνιατρο και μου εκανε παραπονα! μπορω να κινηθω νομικα!!!
θα το ηθελες πολυ αλλα δεν τα καταφερνειςεσενα σε γραφω![]()
γλυκουλι μου αγαπη μου.. χοντρουλιιιιιειπε οτι ειναι χοντρος και δεν μπορει να τον σηκωνει πια!!! δε νομιζω ομως !!![]()
δες και μονη σου!
την πουτσα σου να την δειχνεις σε αλλες ξερεις σε εμενας μονο κωλοδαχτυλα ξερεις να δειχνεις και να μας το παιζεις μουρη . αντε γαμησου λοιπον![]()
του κοσμακοστακι;του Κοσμά είναι![]()
![]()
ευχαριστώ για την ευχή
τωρα που ειπατε μη γραφετε πολιτικα εδω μεσα μου γεννηθηκε μια απορια...
γιατι πλην ραο που μας εχει κανει τα παπαρια ζεπελιν με τον ολυμπιακο του, τα λοιπα μελη αυτου του νηματος δε γραφετε αλλου πχ. πολιτικα, αθλητικα, γενικη συζητηση;
δε σας ενδιαφερουν τα αλλα θεματα η ειστε απλα σνομπ;
Ανεψιέ παρεκτρέπεται πάλι, θε σου τραβήξει το αυτί ο μπαμπάς![]()
εχω αρχειο απο φωτο νιτσας, δαχτυλο μπουμπ, σωβρακο χεσμενο παλιος ειναι αλλιως, φωτο κουμπουρι λακη, φωτο ραμουντανα απο λικεντιν και φωτο με λεφτα (ηθελε να μας δειξει οτι ηταν πλουσιος ) διπλα σε υπολογιστη που μαλλον εγραφε σε γραμμικη β (τοσο παλιο..), φωτο λοπεζ μια σε μηχανη και μια στο εξοχικο η μουρη του φατσα παρτιδα, φωτο μουσουδα ροζυ και φωτο του αλεξ και αλλα πολλα καποια στιγμη ισως κανω κανενα θρεντ να τα βαλω ολα να γινει της πορνης![]()
Εύγε, γιε μου!