Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τυποι απαγορευτηκε σημερα η διαφημιση των τζαμπο "χτυπα σαν αντρας"
21 απριλιου ανημερα επεβαλαν τη διχταχτορια τους τα αγαμητα φεμινιστικα ακτιβιστικα μουνια  :-

Μεγάλη η απώλεια για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, να βγουν τα άρματα στους δρόμους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μεγάλη η απώλεια για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, να βγουν τα άρματα στους δρόμους.
τυπε οπως εχει πει και η ατζελα:
μπορει να διαφωνω με αυτο που λες αλλα ομως ειναι δικαιωμα σου να λες αυτο που λες κι εγω θα υπερασπιζομαι αυτο που λεω ωστε να λες κι εσυ αυτο που θες να πεις

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
μπορει να διαφωνω με αυτο που λες αλλα ομως ειναι δικαιωμα σου να λες αυτο που λες κι εγω θα υπερασπιζομαι αυτο που λεω ωστε να λες κι εσυ αυτο που θες να πεις

Σωστά, ουδείς άσφαλτος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτο το ειχε πει ο βαλαντης  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μην με εξερεθιζεις και αρχισω τα πολιτικα μεχρι το τελος της βδομαδας  :birdman:
τυπισσα αν αρχισεις τα πολιτικα και φερεις εδω το λακη οπως λες θα γινει το νημα μαδομουνι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τυπισσα αν αρχισεις τα πολιτικα και φερεις εδω το λακη οπως λες θα γινει το νημα μαδομουνι
εγω τον ειπα να ερθει. Ο λακης ομως θελει το χρονο του και την φαση του. Θέλει να πιει ενα ουισκακι εκει το βραδυ που καθεται (ενα μπουκαλι εννοω) να ειναι για υπνο τα παιδια και η συζυγος και να μπει να μας πει πως γαμουσε την γκομενα που του ηρθε με τις μποτες τις ντεκαβλε τις ουγκ και κοντεψε να την δωσει κλωστα που τον ξεκαβλωσε η καργια...
Θα έρθει όμως και τοτε θα δεις οτι θα τους σβησει ολους ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εγω τον ειπα να ερθει. Ο λακης ομως θελει το χρονο του και την φαση του. Θέλει να πιει ενα ουισκακι εκει το βραδυ που καθεται (ενα μπουκαλι εννοω) να ειναι για υπνο τα παιδια και η συζυγος και να μπει να μας πει πως γαμουσε την γκομενα που του ηρθε με τις μποτες τις ντεκαβλε τις ουγκ και κοντεψε να την δωσει κλωστα που τον ξεκαβλωσε η καργια...
Θα έρθει όμως και τοτε θα δεις οτι θα τους σβησει ολους ...
γουσταρεις κουμπουρια και αρκουδοιστοριες λαλακη
μολογα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
την φωτο με το κουμπουρι στο σωβρακο με την κοιλουμπα την εχω  :cool2:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μην με εξερεθιζεις και αρχισω τα πολιτικα μεχρι το τελος της βδομαδας  :birdman:

κάνε ότι θες, άλλο ένα νήμα που θα γράφω στα μικροσκοπικά μου παπάρια, δεν χάνω και τίποτα, δεκάδες είναι αυτά

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
την φωτο με το κουμπουρι στο σωβρακο με την κοιλουμπα την εχω  :cool2:
:2funny:
αν το σωβρακο εχει πανω τρυπα και λιγη τσικνα απο τα αρχιδια αγγιζει το τελειο
ο λαλακης ειναι ο κολλητος που παντα ηθελα να εχω  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχω αρχειο απο φωτο νιτσας, δαχτυλο μπουμπ, σωβρακο χεσμενο παλιος ειναι αλλιως, φωτο κουμπουρι λακη, φωτο ραμουντανα απο λικεντιν και φωτο με λεφτα (ηθελε να μας δειξει οτι ηταν πλουσιος ) διπλα σε υπολογιστη που μαλλον εγραφε σε γραμμικη β (τοσο παλιο..), φωτο λοπεζ μια σε μηχανη και μια στο εξοχικο η μουρη του φατσα παρτιδα, φωτο μουσουδα ροζυ και φωτο του αλεξ και αλλα πολλα καποια στιγμη  ισως κανω κανενα θρεντ να τα βαλω ολα να γινει της πορνης  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κάνε ότι θες, άλλο ένα νήμα που θα γράφω στα μικροσκοπικά μου παπάρια, δεν χάνω και τίποτα, δεκάδες είναι αυτά
δεν θα τα παμε καλα εμεις οι δυο ετσι οπως το πας μανα μου  :birdman:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
στην ευπ δουλευεις;
μημπως σε λενε ερι μαυρικη;

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσύ ξεκίνησες

ααα και φωτό από την πούτσα ενός φίλου μου που νομίζεις ότι είναι δική μου  :birdman:
την πουτσα σου να την δειχνεις σε αλλες ξερεις σε εμενας μονο κωλοδαχτυλα ξερεις να δειχνεις και να μας το παιζεις μουρη . αντε γαμησου λοιπον  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom