erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εσυ ειδικα ναι. εμεις θα παμε ΒερσαλίεςΔηλαδή τώρα τι προτείνετε; Να φύγουμε από την Ε.Ε. και να γίνουμε μέλος της Βορειοαφρικανικής Ενώσεως;
εσυ ειδικα ναι. εμεις θα παμε ΒερσαλίεςΔηλαδή τώρα τι προτείνετε; Να φύγουμε από την Ε.Ε. και να γίνουμε μέλος της Βορειοαφρικανικής Ενώσεως;
ama gamas kolo k vreis kotsanakia exei faei ladero mpamies fasolakia klp
ενω πριν μας ηθελαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΔε νομίζω να μας θέλουν πλέον..
εσυ ειδικα ναι. εμεις θα παμε Βερσαλίες
Τελικά έτσι είναι.
Κατά τα λοιπά η προγενέστερη ανάρτηση της κας. Έριναλ είναι, φρονώ, καταλυτική και απόλυτα ουσιαστική!
Αρχιδια ρισκαρουν ,δεν γινεται στην συρια οι μισοι να εχει πολεμος οπως μας λενε αυτοι (και δεν πανε να πολεμησουν φυσικα,αλλα το βαζουν στα ποδια) και στην αλλοι μισοι να παιζουν μπαλα να υπαρχει πρωταθλημα κανονικα,ελεος δλδ για μαλακες μας περνανε..αλλα να ξερεις κατι τους δασκαλευουν καποιοι δηθεν αληλεγγιοι που φυσικα εχουν συμφεροντα και τα κανουν ολλα αυτα.Ξερω περιπτωση αφγανου που ηρθε για δουλεια εδω,καλο παιδι και εργατικος,στο χωριο του στο αφγανισταν ενταξει ηταν φτωχοι αλλα δεν πεινουσαν απλα εψαχνε καλυτερη ζωη οπως και οι περισσοτεροι απο αυτους και ακου τι εκανε, το δασκαλεψε καποιος εδω να παει και να δηλωσει οτι ειναι συριος για να φυγει γερμανια και ετσι εγινε..βεβαια τελευταια που μιλησε με το αφεντικο θελει να γιρυσει πισω γιατι εκει δουλευουν δεν αστιευονται και γενικα η ζωη ειναι ακριβη.Πέρα ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει, το να χάνεις τα πάντα, να ρισκάρεις τη ζωή σου, να ταλαιπωρείται απάνθρωπα για να σώσεις την οικογένειά σου σε κάνει όρθιο ζώο, οκ.
Αλήθεια σε φτίαχνει να βλέπεις το εξαθλιωμένο σε αντιπαραβολή με τη μιζέρια σου;
Αισθάνεσαι ανώτερος; Σε καβλώνει να σκέφτεσαι ποιοι πρέπει να ζήσουν και ποιοι να πεθάνουν της πείνας;
Είναι πιο εύκολο να ορίζουμε τη τύχη των εξαθλιωμένων σε σχέση με τη δική μας ζωή, έτσι;
για σενα μανα μου οτι θεςεπιτέλους σε κατάφερα
Δηλαδή τώρα τι προτείνετε; Να φύγουμε από την Ε.Ε. και να γίνουμε μέλος της Βορειοαφρικανικής Ενώσεως;
Πιστεύετε στην Ελληνική δικαιοσύνη;
για προσπαθησε να γελασουμεαν αποφασιζα να σου κανω μπουλινγκ θα στραβωνε το στομα σου σα να παθες εγκεφαλικο
κοτσανακια ; γιατι τρωει και το δεντρο μαζι; αααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαama gamas kolo k vreis kotsanakia exei faei ladero mpamies fasolakia klp
για σενα μανα μου οτι θες
Ουχί.
Να γινουμε μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου (όπως θα έλεγε και η Αγγλίς τροφός σας).
ενω πριν μας ηθελαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα σου φερω σαλατα και θα κανω ισπανικη και ελληνικη στον βασιλοφρωνα απο την αλλη με εδωκες ιδεαμια ισπανική και μια ελληνική
σαλάτα παρακαλώ
τα οποια τα εδιναν για την καλη τους την καρδια οι ανθρωποι . Κοντευω να χυσω με την περιγραφηΔε νομίζω οτι είχαν κάτι προσωπικό μαζί μας. Ειδικά όταν ερχόντουσαν τα προγράμματα/επιδοτήσεις/δάνεια με τα ......
θα σου φερω σαλατα και θα κανω ισπανικη και ελληνικη στον βασιλοφρωνα απο την αλλη με εδωκες ιδεα
Δηλαδή τώρα τι προτείνετε; Να φύγουμε από την Ε.Ε. και να γίνουμε μέλος της Βορειοαφρικανικής Ενώσεως;
Lovely idea, ως θα σχολίαζε η Αγγλίς τροφός μου, χαμογελώντας αυτάρεσκα.