erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
περαστικα σου βικινγκ :-*Φακες μαγειρεψε η νυφη σημερα..ωραια ηταν ζεστη γιατι εχω και τα λαιμα μου αυτες της μερες.
περαστικα σου βικινγκ :-*Φακες μαγειρεψε η νυφη σημερα..ωραια ηταν ζεστη γιατι εχω και τα λαιμα μου αυτες της μερες.
η μαλακια που σε δερνει ειναι απυθμενηκαβλωσες και τον παιζεις;
δεν εχω τετοια θεματα με το στομαχι μου εγω δευκα. ουτε με την τουαλετα. μια χαρουλα ειμαι απλα δεν χορτασα γιατι εκανα μαλκια δεν πηρα ουτε σαλατα μαζι ουτε λιγο τυρακιΈρη πάντως αν έφαγες φασολάκια βάλε καλού κακού καμιά σφήνα (και όχι τάπα που έγραψε ο άλλος στην κριτική)![]()
να μεινουμε ευρωπη και να παιρνουμε πιπες..Εντάξει, μεταξύ μας, λαθρομετανάστες είναι αλλα τι να κάνουμε που τους φορτωθήκαμε τώρα.
Εντάξει, μεταξύ μας, λαθρομετανάστες είναι αλλα τι να κάνουμε που τους φορτωθήκαμε τώρα.
ευτυχως. Η δικαιοσυνη μεσα σε ολη αυτη την εντροπια ερχεται με απροσμενο τροπο και δε ερχεται με σκοπο εκδικησης η να παρει το αιμα της πισω.. ερχεται για να φερει την ισορροπία ας πουμε και κυρίως σαν μια εσωτερική προσωπικη διαδικασία που σου παρουσιαζει οτι οι πραξεις και οι παραλειψεις εχουν συνεπειες. στο χερι μας αν θα μαθουμε απο αυτα η θα συνεχιζουμε το ιδιο βιολι.
γιατι τι εκανα γιατι μου καμεις μπουλινγκ ;η μαλακια που σε δερνει ειναι απυθμενη
που είναι ο κρις33 να μου πει αν η Χριστίνα από Κολωνού είναι μετανάστρια![]()
Τελικά έτσι είναι.
Κατά τα λοιπά η προγενέστερη ανάρτηση της κας. Έριναλ είναι, φρονώ, καταλυτική και απόλυτα ουσιαστική!
να μεινουμε ευρωπη και να παιρνουμε πιπες..![]()
θα σε γαμησω και δεν θα σου αρεσει να ξες..που είναι ο κρις33 να μου πει αν η Χριστίνα από Κολωνού είναι μετανάστρια![]()
θα σε γαμησω και δεν θα σου αρεσει να ξες..![]()
αν αποφασιζα να σου κανω μπουλινγκ θα στραβωνε το στομα σου σα να παθες εγκεφαλικογιατι τι εκανα γιατι μου καμεις μπουλινγκ ;![]()
θα σε γαμησω και δεν θα σου αρεσει να ξες..![]()
να μεινουμε ευρωπη και να παιρνουμε πιπες..![]()
ama gamas kolo k vreis kotsanakia exei faei ladero mpamies fasolakia klp