Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
χαβαλε στο καφε κανουμε ρε συ..νταξει και η αυτη ξερει οτι δεν το ειχα κανει επιτηδεςα θυμάται.. Κ το λεε Οπότε ψήνεται.. Χεχε
χαβαλε στο καφε κανουμε ρε συ..νταξει και η αυτη ξερει οτι δεν το ειχα κανει επιτηδεςα θυμάται.. Κ το λεε Οπότε ψήνεται.. Χεχε
Κατουραω κι ολας καμια φορα...ασε μας ρε τυπε βραδιατικαΡε τυπε ξενογαμας, στο μπου μπαινεις, καμακια ψιλοκανεις, τσοντες βλέπεις...
Τι σκατα;;; :S
τυπε αλλες φορες τη σκεφτομαι σα χοντρη που φοραει ρομπα και χοντρο κοκκαλινο σκελετο γυαλιων, εχει λαδωμενο μαλλι και πορτοκαλι δαχτυλα απο τα γαριδακια και γραφει απο τον καναπε με το λαπτοπ
και αλλες φορες τη φαντασιωνομαι σαν αφεντομουναρα με αερατο σι θρου νυχτικακι και τσοκαρα με τακουνακι, μαλλι κομμωτηριου και διακριτικο μεικ απ, που εχει κατσει σταυρωποδι στην πολυθρονα με το ταμπλετ και εχει πεταξει μπουταρες εξω
δεν ειμαι καλα τελευταια :S
Το κατουριμα είναι το μονο που ταιριαζει στο προφιλ του νοικοκυρη που μας τσαμπουναςΚατουραω κι ολας καμια φορα...ασε μας ρε τυπε βραδιατικα![]()
Γιατι με γραφεις στ @@ σου με γουστάρεις πιο πολύ σαν βλαχο;![]()
![]()
![]()
Είμαι γαμω τα γκομενακια αλλά θα με εκτιμήσουν μετά θάνατονΓιατί θα πρέπει να είναι μπάζο;
Γιατί θα πρέπει να είναι μουνάρα;
Γιατί να μην είναι μία νορμάλ κοπέλα, όχι πρώτο νιάτο, με τελείως φυσιολογικό σωματότυπο και νορμάλ χαρακτηριστικά;
εγω ειμαιΜη μου πεις;
Εσύ είσαι;
Αν ναι, στείλε πμ, έχω καιρό να μπω και έχω χάσει επεισόδια (πάλι)
ΟΥΣΤ! αναρχοαπλυτε λεκεΤο κατουριμα είναι το μονο που ταιριαζει στο προφιλ του νοικοκυρη που μας τσαμπουνας![]()
αυτός σε πέντε χρόνια θα θυμάται τι του λέγαμε κ θα βαράει το κεφάλι του στο τοίχο.. Το κάτω σε φώτο με την κολλητή..Το κατουριμα είναι το μονο που ταιριαζει στο προφιλ του νοικοκυρη που μας τσαμπουνας![]()
Είμαι γαμω τα γκομενακια αλλά θα με εκτιμήσουν μετά θάνατον
Πιστεύω ότι πρέπει ν φέρουμε το Λάκη 33που γύρισε στο θρεντ
επεστρεψε σαν zeljiko και εχει αρχισει να χεζει ταφους σιγα σιγαΓύρισε ο Λάκης;
Πως;
Λάκης 34;
εχω κ εγω πολυ χαμενο επεισοδιο και ουτε τον lakis gti δε ξερωΓύρισε ο Λάκης;
Πως;
Λάκης 34;
Καλα,καλα τραγουδα το πιο πιθανο σεναριο ειναι σε πεντε χρονια εγω να ξεχεζω κανα μωρο κι εσει ακομα εδω πιστα να διαβαζεις της κριτικες του αγιου αν δεν τα εχει κακαρωσει μεχρι τοτες.εφυγα γεια σαςαυτός σε πέντε χρόνια θα θυμάται τι του λέγαμε κ θα βαράει το κεφάλι του στο τοίχο.. Το κάτω σε φώτο με την κολλητή..
πιτσιρικας.. τι να πειςαυτός σε πέντε χρόνια θα θυμάται τι του λέγαμε κ θα βαράει το κεφάλι του στο τοίχο.. Το κάτω σε φώτο με την κολλητή..
θα μπαινεις αναμεσα στις πανες να μας βαζεις χερι;Καλα,καλα τραγουδα το πιο πιθανο σεναριο ειναι σε πεντε χρονια εγω να ξεχεζω κανα μωρο κι εσει ακομα εδω πιστα να διαβαζεις της κριτικες του αγιου αν δεν τα εχει κακαρωσει μεχρι τοτες.εφυγα γεια σας![]()
ειχε επικα ποσταρισματα ο λακης...θελει δουλεια ο ζελικο ακομα.. :-επεστρεψε σαν zeljiko και εχει αρχισει να χεζει ταφους σιγα σιγα