erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
φορτωσου εσύ τη αρραβωνιαρα ν χαζεύεις το κωλο της φίλης κ κράτα χώρο στα @@ θα τα χρειαστείς μην είσαι τόσο λαρτζ ν γράφεις εμένα..Στ'@@ μας![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
φορτωσου εσύ τη αρραβωνιαρα ν χαζεύεις το κωλο της φίλης κ κράτα χώρο στα @@ θα τα χρειαστείς μην είσαι τόσο λαρτζ ν γράφεις εμένα..Στ'@@ μας![]()
με τετοιο κωλο, σταρχιδια μου για το υπολοιπο μαν...Καλα ποτε δεν ξερεις...αλλα δυσκολο σε ειπα εχει γκομενο.Παντως ειναι ωραιο μουνι! ;)
Θα την κανω κουμπαρα δεν γλυτωνει αυτη..το πολυ, πολυ να βαφτισει κανα παιδι μην γινει καμια στραβει και την χασουμε δεν λεειφορτωσου εσύ τη αρραβωνιαρα ν χαζεύεις το κωλο της φίλης κ κράτα χώρο στα @@ θα τα χρειαστείς μην είσαι τόσο λαρτζ ν γράφεις εμένα..![]()
αχαχαχαχαχ ποιος μιλαει
![]()
δευκαααααααααα!Τι κρύβεις;
Παπποοοοοούδια και γερόντισσα καλησπέρα.
τι θες να πεις γεροντα?Μπραμπ, μην παίρνεις όρκο για το γεροντοκόρη
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
τυπε λες η ερι να ειναι καμια αφεντομουναρα και εμεις οι μαλακες να της φερομαστε σαν τον προκοπη το θαλαμοφυλακα απο το λοχο διοικησεως στο στρατο; :SΜπραμπ, μην παίρνεις όρκο για το γεροντοκόρη
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
ωραία οικογένεια. Κ εις ανώτεραΘα την κανω κουμπαρα δεν γλυτωνει αυτη..το πολυ, πολυ να βαφτισει κανα παιδι μην γινει καμια στραβει και την χασουμε δεν λεει![]()
τυπε δεν βλέπεις τον αερα στο γραψιμο της;τυπε λες η ερι να ειναι καμια αφεντομουναρα και εμεις οι μαλακες να της φερομαστε σαν τον προκοπη το θαλαμοφυλακα απο το λοχο διοικησεως στο στρατο; :S
ωραία οικογένεια. Κ εις ανώτερα
τυπε εχεις κανει καμια κινηση μπας και φυστικωσεις την μελλουσα κουμπαρα?
τυπε δεν βλέπεις τον αερα στο γραψιμο της;
Εδινα 3 ζωες για προσβαση στα πμ της![]()
![]()
![]()
τι θες να πεις γεροντα?![]()
Οχι γιατι δεν θελω..τυπε εχεις κανει καμια κινηση μπας και φυστικωσεις την μελλουσα κουμπαρα?
:oτύπε τι θες να μάθεις, τα βλέπω εγώ τα πμ της
τυπε αλλες φορες τη σκεφτομαι σα χοντρη που φοραει ρομπα και χοντρο κοκκαλινο σκελετο γυαλιων, εχει λαδωμενο μαλλι και πορτοκαλι δαχτυλα απο τα γαριδακια και γραφει απο τον καναπε με το λαπτοπτυπε δεν βλέπεις τον αερα στο γραψιμο της;
Εδινα 3 ζωες για προσβαση στα πμ της![]()
![]()
![]()
τι επαθες?κ εγω τα βλεπω
Δεν θελω να μαθω... μερικα πριντ σκριν θελω μονο...τύπε τι θες να μάθεις, τα βλέπω εγώ τα πμ της
ο γκομενος της ειναι φιλος σου?Οχι γιατι δεν θελω..