Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
πόσοι είστε  όλοι ?σαν σκέφτομαι σαν μια δεκαπένταμελη οικογένεια ν τρώτε κοτοσουπα χωρίς μίλια με προσευχή
Καμια σχεση  :grin: τις περισσοτερες φορες μονο οι γονεις μου τρωνε..εγω εξω το ιδιο και ο αδερφος μου με την γυναικα του..τα παιδια τους ειναι στα συμπεθερια σχεδον καθε π/σ/κ οποτε καταλαβαινεις οτι μενει αρκετη σουπα για να φαι μια ακομα οικογενεια  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καμια σχεση  :grin: τις περισσοτερες φορες μονο οι γονεις μου τρωνε..εγω εξω το ιδιο και ο αδερφος μου με την γυναικα του..τα παιδια τους ειναι στα συμπεθερια σχεδον καθε π/σ/κ οποτε καταλαβαινεις οτι μενει αρκετη σουπα για να φαι μια ακομα οικογενεια  :grin:
να έρθω με τον Βασιλόφρωνα να τρώμε ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ραοπαο έχεις εσύ νύφη να σου μαγειρεύει ? Η έστω η πεθερά

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
στειλε πμ η πατα το κουμπακι και μη μου σπας τα @@.
Ετσι κ αλλιως παλι με χρονια με καιρους, παλι εδώ θα ειμαι
Αφου σε εχω πει οτι το εκανα και δεν εγινε κατι  :uglystupid: μαλλον ο αντι μ'εχει γραμμενο δεν εξηγιται αλλιως.. οποτε δεν ξανα ασχολουμε.

ΥΓ. τυπε οι καμενοι δεν φευγουν απ το σαιτ ειναι μια αληθεια αυτο,μην παρεξεγηθεις αλλα για οποιδηποτε λογο να με εδιοχναν απο καπου δεν θα ξαναγυρνουσα με τιποτα πισω,ξερεις εχουμε και εγωισμο σαν ανθρωποι.Και για να σε προλαβω υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να κρατησεις επαφη με ατομα εδω περα και το ξερεις δεν χρειαζεται τρεις την ωρα να γραφεσαι εδω.  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Ασε ταιζω τις γατες μ'αυτα  :grin:
Kαι εμεις γατακια ειμαστε  :grin:

iStock_000009193846XSmall-285x300.jpg

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.812
Πόντοι
606
εγω εφαγα μουστοκουλουρο και παω για μπανιο.
μολις γυρισω εχω γιουβαρλακος μανας και θα γινει της πουτανας  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Biking δεν θα σε πειράξει ν ρουφιανεψει ο ζιγκ στη αρραβωνιαρα σου ότι είσαι γραμμένος στο μπουρδελα ? Να πατήσει το ρουφιανοκουμπο

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Biking δεν θα σε πειράξει ν ρουφιανεψει ο ζιγκ στη αρραβωνιαρα σου ότι είσαι γραμμένος στο μπουρδελα ? Να πατήσει το ρουφιανοκουμπο
Ασε τωρα τις μλκ γιατι εχουμε ποιο σοβαρα θεματα να λυσουμε...δεν ειναι ευκολο να κουμανταρεις γυναικα οταν εχεις θεμα με φραγκα..εσεις στο μουνι σας κανονικα  :S πρεπει μαλλον να βρω καμια αλλη σαν και σενα ας πουμε να τις ενδιαφερει μονο πως θα διαβασει καμια κριτικη στο μπου, και να περναει την ζωη της ανεξοδα. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θέλεις πολλά ψωμιά κ πολλά κιλά αρχιδια για ν βρεις γκομενα σαν εμένα. Κ εσυ  είσαι στη φάση της αηδίας. Στο τέλος ούτε η αρραβωνιαρα δεν σου κάθεται ?κατάλαβε ότι είσαι ρουφιανακι ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Θέλεις πολλά ψωμιά κ πολλά κιλά αρχιδια για ν βρεις γκομενα σαν εμένα. Κ εσυ  είσαι στη φάση της αηδίας. Στο τέλος ούτε η αρραβωνιαρα δεν σου κάθεται ?κατάλαβε ότι είσαι ρουφιανακι ?
:tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
ερι γιατι με θεωρεις παπαρα?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αφου σε εχω πει οτι το εκανα και δεν εγινε κατι  :uglystupid: μαλλον ο αντι μ'εχει γραμμενο δεν εξηγιται αλλιως.. οποτε δεν ξανα ασχολουμε.

ΥΓ. τυπε οι καμενοι δεν φευγουν απ το σαιτ ειναι μια αληθεια αυτο,μην παρεξεγηθεις αλλα για οποιδηποτε λογο να με εδιοχναν απο καπου δεν θα ξαναγυρνουσα με τιποτα πισω,ξερεις εχουμε και εγωισμο σαν ανθρωποι.Και για να σε προλαβω υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να κρατησεις επαφη με ατομα εδω περα και το ξερεις δεν χρειαζεται τρεις την ωρα να γραφεσαι εδω.  :grin:
τυπε δεν αισθανομαι την αναγκη να απολογηθω σε σενα. Οι πιθανοτητες να καταλαβεις αυτα που θα γραψω ειναι ελαχιστες. :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom