zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
στειλε πμ η πατα το κουμπακι και μη μου σπας τα @@.Ε αφου ειναι κλωνος,βαση του κανονισμου το σαιτ πρεπει να![]()
![]()
Ετσι κ αλλιως παλι με χρονια με καιρους, παλι εδώ θα ειμαι
στειλε πμ η πατα το κουμπακι και μη μου σπας τα @@.Ε αφου ειναι κλωνος,βαση του κανονισμου το σαιτ πρεπει να![]()
![]()
κηπουρουδεν μου αρέσει. Θα δοκιμάσω σκέτο κ τρώω μετά αχαχαχαχ
είσαι μλκας δεν τίθεται θέμαΕ αφου ειναι κλωνος,βαση του κανονισμου το σαιτ πρεπει να![]()
![]()
δεν ταιριάζει με πουτσοκηπουρου![]()
Καμια σχεσηπόσοι είστε όλοι ?σαν σκέφτομαι σαν μια δεκαπένταμελη οικογένεια ν τρώτε κοτοσουπα χωρίς μίλια με προσευχή
κατεβα συσσιτιο μαρινακη να λιγδωσει λιγο το εντερακι σουΟλο το χειμωνα αυτο τρωμε σαββατο,το καλοκαιρι αλλαζει το προγραμμα![]()
να έρθω με τον Βασιλόφρωνα να τρώμε ?Καμια σχεσητις περισσοτερες φορες μονο οι γονεις μου τρωνε..εγω εξω το ιδιο και ο αδερφος μου με την γυναικα του..τα παιδια τους ειναι στα συμπεθερια σχεδον καθε π/σ/κ οποτε καταλαβαινεις οτι μενει αρκετη σουπα για να φαι μια ακομα οικογενεια
![]()
ελα ντόπα
Αφου σε εχω πει οτι το εκανα και δεν εγινε κατιστειλε πμ η πατα το κουμπακι και μη μου σπας τα @@.
Ετσι κ αλλιως παλι με χρονια με καιρους, παλι εδώ θα ειμαι
Ασε ταιζω τις γατες μ'αυτανα έρθω με τον Βασιλόφρωνα να τρώμε ?
Ασε τωρα τις μλκ γιατι εχουμε ποιο σοβαρα θεματα να λυσουμε...δεν ειναι ευκολο να κουμανταρεις γυναικα οταν εχεις θεμα με φραγκα..εσεις στο μουνι σας κανονικα :S πρεπει μαλλον να βρω καμια αλλη σαν και σενα ας πουμε να τις ενδιαφερει μονο πως θα διαβασει καμια κριτικη στο μπου, και να περναει την ζωη της ανεξοδα.Biking δεν θα σε πειράξει ν ρουφιανεψει ο ζιγκ στη αρραβωνιαρα σου ότι είσαι γραμμένος στο μπουρδελα ? Να πατήσει το ρουφιανοκουμπο
Θέλεις πολλά ψωμιά κ πολλά κιλά αρχιδια για ν βρεις γκομενα σαν εμένα. Κ εσυ είσαι στη φάση της αηδίας. Στο τέλος ούτε η αρραβωνιαρα δεν σου κάθεται ?κατάλαβε ότι είσαι ρουφιανακι ?
τυπε δεν αισθανομαι την αναγκη να απολογηθω σε σενα. Οι πιθανοτητες να καταλαβεις αυτα που θα γραψω ειναι ελαχιστες.Αφου σε εχω πει οτι το εκανα και δεν εγινε κατιμαλλον ο αντι μ'εχει γραμμενο δεν εξηγιται αλλιως.. οποτε δεν ξανα ασχολουμε.
ΥΓ. τυπε οι καμενοι δεν φευγουν απ το σαιτ ειναι μια αληθεια αυτο,μην παρεξεγηθεις αλλα για οποιδηποτε λογο να με εδιοχναν απο καπου δεν θα ξαναγυρνουσα με τιποτα πισω,ξερεις εχουμε και εγωισμο σαν ανθρωποι.Και για να σε προλαβω υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να κρατησεις επαφη με ατομα εδω περα και το ξερεις δεν χρειαζεται τρεις την ωρα να γραφεσαι εδω.![]()