erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μετά λες γιατί σε βρίζωΕσενα γιατι δεν σε μπαναρουν ρε γαμωτο..τι συμφωνια μπορει να εκανες κατω απ το τραπεζι με τον μεγαλο
![]()
μετά λες γιατί σε βρίζωΕσενα γιατι δεν σε μπαναρουν ρε γαμωτο..τι συμφωνια μπορει να εκανες κατω απ το τραπεζι με τον μεγαλο
![]()
Σουπα με κοτοπουλο σημερα μαγειρευει η νυφηΚοκκινιστο με πατάτες πω πω πόσο θέλω
η αρραβωνιαρα δεν σου μαγειρεύει ποτέ ?Σουπα με κοτοπουλο σημερα μαγειρευει η νυφη![]()
Εγω νομιζα οτι το κανεις γιατι μ'αγαπας :-μετά λες γιατί σε βρίζω
κοτοσουπα Σαββατιάτικα; Στον ευαγγελισμο ειστε;Σουπα με κοτοπουλο σημερα μαγειρευει η νυφη![]()
θα του μαγειρεψει μια και καλη κερατοσουπαη αρραβωνιαρα δεν σου μαγειρεύει ποτέ ?
Να μη σε νοιαζειη αρραβωνιαρα δεν σου μαγειρεύει ποτέ ?
και ?ακούς καθόλου ? Είναι δυνατόν να λες στο ζιγκ ότι θες να τον μπαναρουν χωρίς λόγο ?αυτό είναι κακόΕγω νομιζα οτι το κανεις γιατι μ'αγαπας :-
εγώ πουτσα αλλά ας μη το κάνουμε θέμαεγω παιδια θα φαω παλυ τοστ με τυροκαυτερη![]()
με τυροκαυτερη?εγώ πουτσα αλλά ας μη το κάνουμε θέμα
αν την προσέχει γιατί ?θα του μαγειρεψει μια και καλη κερατοσουπα![]()
Ολο το χειμωνα αυτο τρωμε σαββατο,το καλοκαιρι αλλαζει το προγραμμακοτοσουπα Σαββατιάτικα; Στον ευαγγελισμο ειστε;![]()
μην με φτιάχνεις ανωμαλεμε τυροκαυτερη?
Ε αφου ειναι κλωνος,βαση του κανονισμου το σαιτ πρεπει νακαι ?ακούς καθόλου ? Είναι δυνατόν να λες στο ζιγκ ότι θες να τον μπαναρουν χωρίς λόγο ?αυτό είναι κακό
Δεν πανε τα σπαισισε τέτοιες περιπτώσεις... Δοκιμασε κατι σε μαγιονεζαμην με φτιάχνεις ανωμαλε
πόσοι είστε όλοι ?σαν σκέφτομαι σαν μια δεκαπένταμελη οικογένεια ν τρώτε κοτοσουπα χωρίς μίλια με προσευχήΟλο το χειμωνα αυτο τρωμε σαββατο,το καλοκαιρι αλλαζει το προγραμμα![]()
δεν μου αρέσει. Θα δοκιμάσω σκέτο κ τρώω μετά αχαχαχαχΔεν πανε τα σπαισισε τέτοιες περιπτώσεις... Δοκιμασε κατι σε μαγιονεζα![]()