astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426

......................................... μονο αυτο εχω να σας πω!! ....................
δεν ξερω θα δουμε..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ : Να φτιαχνουμε και κανα κεφτεδακι που κ που ομως![]()
δεν ξερω θα δουμε..![]()
Παλι αρχισες τα οτι να ναιτυπε ειστε υπερ της δουλιας στο σπιτι σας; την νυφη την δερνετε αν δεν σας φτιαξει φαι; σου πλενει και τα σωβρακα; ; τα παιδια τα χτυπας οταν σε ξυπνανε; οταν πας στα μπουρδελα και γυριζεις σπιτι σε περιμενουν να σου στρωσουν τραπεζι να φαει ο αγας;δεν ντρεπεσαι που επιβαρυνεις τον αδελφο σου; κανα φραγκο διδεις τουλαχιστον;
![]()
Τυπε με προσεχει να ξερεις, και οταν δεν τρωω μου βαζει τις φωνεςκανε κανα φαγακι στον αμοιρο μαρηηηηηηηηη!!!!!!!! να λιγδωσει το εντερακι του!!!
θα τον στεγνωσεις σαν ριγανη βουνου στο τελος!!![]()
α καλα καταλαβα. κανω παιδια και τα μεγαλωνει η ωυφη μου η ανεργη και η μανα μου. αλλα δεν ειμαι αχρηστοςΝταξει λογο δουλειας αυτο,αμα ερχονται και δεν ειμαι κουρασμενος και 7 το πρωι να με ξυπνησουν δεν με πειραζει ισα,ισα χαιρομε και εγω οταν τα βλεπω..
Τα δικα μου στην μανα και την πεθερα να μεγαλωσουν ετσι ειναι το σωστο ετσι μας μεγαλωσαν κι εμας,εφοσον θα δουλευουμε και η δυο αλλιως θα τα εχουμε εμεις.
αραξε θειο! .....ατιθασο
πιατο[size=20pt]νιάτο [/size]μας βγηκες!!!
Τυπε με προσεχει να ξερεις, και οταν δεν τρωω μου βαζει τις φωνες
κανε κανα φαγακι στον αμοιρο μαρηηηηηηηηη!!!!!!!! να λιγδωσει το εντερακι του!!!
θα τον στεγνωσεις σαν ριγανη βουνου στο τελος!!![]()
θειο ! δωσε κανα πενηνταρι! ειδα κατι καλους κωλους στα μπανερ αριστερα - δεξια και θελω να τους τιμησω!!![]()
χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαΠρος μεγάλη σας ατυχία τους έχω δει και εγώ!![]()
Προς μεγάλη σας ατυχία τους έχω δει και εγώ!![]()
![]()
![]()
εχω να διαβασω κριτικες στο μπου