Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα στα νιατα  :grin: Βικινγκ τωρα ξυπνησες; :orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τωρα βασικα περιμενω να γινει το φαι (κεφτεδακια,πατατουλες) :grin: και να την πεσω καμια ωριτσα,αμα τρωω πολυ κοιμαμε σαν πουλακι μετα  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον..ετοιμα τα κεφτεδακια και η πατατουλες,συνοδεια με χωριατικη τυροκαυτερη και πιπερια καυτερη.. αυτα, παω να τα φαω ολα και επιστρεφω. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δυο η ωρα ο εισοδηματιας φαι ετοιμο απο μανουλα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
θα μου καταστρέψει και τον γαμο  :huh:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δυο η ωρα ο εισοδηματιας φαι ετοιμο απο μανουλα  :grin:
Την ωρα που ξυπναω για να πω στην δουλεια..εσυ παιζεις το μου__κι σου  :birdman: :grin:

Το φαι το κανει η νυφη μου γιατι δεν δουλευει αυτο το καιρο και μαγειρευει μια χαρα και εχει και τρια μωρα οχι σαν κατι αλλες που το ΜΟΝΟ που ξερουν ειναι να διαβαζουν κριτικες στο μπου κομ. Αντε γεια τωρα  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Την ωρα που ξυπναω για να πω στην δουλεια..εσυ παιζεις το μου__κι σου  :birdman: :grin:

Το φαι το κανει η νυφη μου γιατι δεν δουλευει αυτο το καιρο και μαγειρευει μια χαρα και εχει και τρια μωρα οχι σαν κατι αλλες που το ΜΟΝΟ που ξερουν ειναι να διαβαζουν κριτικες στο μπου κομ. Αντε γεια τωρα  :-*
Στο καλό. Εγω γιαυτό γεννήθηκα για να παίζω το μουνάκι μου και να γαμιέμαι  όχι δουλα του κάθε βίκινγκ αργοσχολου που μένει με γονείς τρωει απο νυφες - δουλες και εργαζεται στην οικογενειακη επιχειρηση που εστρωσε ο μπαμπας  :orchestra: 

Υ.Γ σωγαμπρο σε βλεπω τεμπελχανα.. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εντωμεταξυ δεν μπορω να κοιμηθω,δεν μ αφηνουν τα ανηψια (ο ενας) και μεχρι να ερθουν τα αλλα απο το σχολειο να φανε και να φυγουν περιμενω κι εγω :S φρικη να εχεις παιδια στο σπιτι  :grin: τωρα αμα κανω να την πεσω ερχεται ο μικρος και τραβαει την κουβερτα και φωναζει ξυπναααα το σκασμενο παντα ετσι κανει,τι φαι ξυλο απ την μανα του τα ιδια κανει παλι δεν καταλαβαινει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
:grin:
B5IqN0_IcAANcjK.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στο καλό. Εγω γιαυτό γεννήθηκα για να παίζω το μουνάκι μου και να γαμιέμαι  όχι δουλα του κάθε βίκινγκ αργοσχολου που μένει με γονείς τρωει απο νυφες - δουλες και εργαζεται στην οικογενειακη επιχειρηση που εστρωσε ο μπαμπας  :orchestra: 

Υ.Γ σωγαμπρο σε βλεπω τεμπελχανα.. :grin:
Ωραια θα τανε.. αμα ηταν ετσι εριναλ  :grin: αλλα καμια σχεση.
Και να σε πω κατι επιδεις εσυ μπορει να εισαι αχρηστη και να μην μπορεις να κανεις ουτε ενα πιατο φαγητο, δεν σημαινει οτι οσες το κανουμε ειναι δουλες  :headbang: απο μονη τις ερχεται να ξερεις αλλα κυριος το κανει γιατι τρωνε και τα παιδια της εδω :) αλλα ειπαμε με τα μυαλα που κουβαλας εσυ μια ζωη στο μπου κριτικες θα διαβαζεις και θα νομιζεις με το νου σου οτι ετσι εισαι ανεξαρτητη αλλα για να μην σε πω τι εισαι (θα ειναι χοντρο)αραξε και μην ασχολησε με πραγματα που δεν μπορεις να κανεις ποτε στην ζωη σου. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εντωμεταξυ δεν μπορω να κοιμηθω,δεν μ αφηνουν τα ανηψια (ο ενας) και μεχρι να ερθουν τα αλλα απο το σχολειο να φανε και να φυγουν περιμενω κι εγω :S φρικη να εχεις παιδια στο σπιτι  :grin: τωρα αμα κανω να την πεσω ερχεται ο μικρος και τραβαει την κουβερτα και φωναζει ξυπναααα το σκασμενο παντα ετσι κανει,τι φαι ξυλο απ την μανα του τα ιδια κανει παλι δεν καταλαβαινει.
καταλαβα και τα παιδια σου αλλου θα τα δωσεις να τα μεγαλωσουν  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ωραια θα τανε.. αμα ηταν ετσι εριναλ  :grin: αλλα καμια σχεση.
Και να σε πω κατι επιδεις εσυ μπορει να εισαι αχρηστη και να μην μπορεις να κανεις ουτε ενα πιατο φαγητο, δεν σημαινει οτι οσες το κανουμε ειναι δουλες  :headbang: απο μονη τις ερχεται να ξερεις αλλα κυριος το κανει γιατι τρωνε και τα παιδια της εδω :) αλλα ειπαμε με τα μυαλα που κουβαλας εσυ μια ζωη στο μπου κριτικες θα διαβαζεις και θα νομιζεις με το νου σου οτι ετσι εισαι ανεξαρτητη αλλα για να μην σε πω τι εισαι (θα ειναι χοντρο)αραξε και μην ασχολησε με πραγματα που δεν μπορεις να κανεις ποτε στην ζωη σου. ;)
τυπε ειστε υπερ της δουλιας στο σπιτι σας; την νυφη την δερνετε αν δεν σας φτιαξει φαι; σου πλενει και τα σωβρακα; ; τα παιδια τα χτυπας οταν σε ξυπνανε; οταν πας στα μπουρδελα και γυριζεις σπιτι σε περιμενουν να σου στρωσουν τραπεζι να φαει ο αγας;  :grin:  δεν ντρεπεσαι που επιβαρυνεις τον αδελφο σου; κανα φραγκο διδεις τουλαχιστον; :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καταλαβα και τα παιδια σου αλλου θα τα δωσεις να τα μεγαλωσουν  :orchestra:
Νταξει λογο δουλειας αυτο,αμα ερχονται και δεν ειμαι κουρασμενος και 7 το πρωι να με ξυπνησουν δεν με πειραζει ισα,ισα χαιρομε και εγω οταν τα βλεπω..
Τα δικα μου στην μανα και την πεθερα να μεγαλωσουν ετσι ειναι το σωστο ετσι μας μεγαλωσαν κι εμας,εφοσον θα δουλευουμε και η δυο αλλιως θα τα εχουμε εμεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom