You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Καλησπερα στα παιδια![]()
Καλησπέρα , οχι και παιδιά οι άλλοι
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
:oκαλημερα στα νιαταΒικινγκ τωρα ξυπνησες;
![]()

Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
Μας gamhses ρε Βικινγκ 

Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εγω να δεις :S ουφ δεν μπορω να κουνηθω,τρωω γρηγορα εφαγα και πολυ..την μια ωρα υπνο καντε την δυο μιση γιατι ειναι και μεσημερι μην κοιμηθουμε πολυΜας gamhses ρε Βικινγκ![]()
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Την ωρα που ξυπναω για να πω στην δουλεια..εσυ παιζεις το μου__κι σουδυο η ωρα ο εισοδηματιας φαι ετοιμο απο μανουλα![]()
Το φαι το κανει η νυφη μου γιατι δεν δουλευει αυτο το καιρο και μαγειρευει μια χαρα και εχει και τρια μωρα οχι σαν κατι αλλες που το ΜΟΝΟ που ξερουν ειναι να διαβαζουν κριτικες στο μπου κομ. Αντε γεια τωρα :-*
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Στο καλό. Εγω γιαυτό γεννήθηκα για να παίζω το μουνάκι μου και να γαμιέμαι όχι δουλα του κάθε βίκινγκ αργοσχολου που μένει με γονείς τρωει απο νυφες - δουλες και εργαζεται στην οικογενειακη επιχειρηση που εστρωσε ο μπαμπαςΤην ωρα που ξυπναω για να πω στην δουλεια..εσυ παιζεις το μου__κι σου![]()
Το φαι το κανει η νυφη μου γιατι δεν δουλευει αυτο το καιρο και μαγειρευει μια χαρα και εχει και τρια μωρα οχι σαν κατι αλλες που το ΜΟΝΟ που ξερουν ειναι να διαβαζουν κριτικες στο μπου κομ. Αντε γεια τωρα :-*

Υ.Γ σωγαμπρο σε βλεπω τεμπελχανα..
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εντωμεταξυ δεν μπορω να κοιμηθω,δεν μ αφηνουν τα ανηψια (ο ενας) και μεχρι να ερθουν τα αλλα απο το σχολειο να φανε και να φυγουν περιμενω κι εγω :S φρικη να εχεις παιδια στο σπιτι
τωρα αμα κανω να την πεσω ερχεται ο μικρος και τραβαει την κουβερτα και φωναζει ξυπναααα το σκασμενο παντα ετσι κανει,τι φαι ξυλο απ την μανα του τα ιδια κανει παλι δεν καταλαβαινει.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ωραια θα τανε.. αμα ηταν ετσι εριναλΣτο καλό. Εγω γιαυτό γεννήθηκα για να παίζω το μουνάκι μου και να γαμιέμαι όχι δουλα του κάθε βίκινγκ αργοσχολου που μένει με γονείς τρωει απο νυφες - δουλες και εργαζεται στην οικογενειακη επιχειρηση που εστρωσε ο μπαμπας![]()
Υ.Γ σωγαμπρο σε βλεπω τεμπελχανα..![]()
Και να σε πω κατι επιδεις εσυ μπορει να εισαι αχρηστη και να μην μπορεις να κανεις ουτε ενα πιατο φαγητο, δεν σημαινει οτι οσες το κανουμε ειναι δουλες

Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
Εγω γιαυτό γεννήθηκα για να παίζω το μουνάκι μου και να γαμιέμαι

Υ.Γ : Να φτιαχνουμε και κανα κεφτεδακι που κ που ομως
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καταλαβα και τα παιδια σου αλλου θα τα δωσεις να τα μεγαλωσουνΕντωμεταξυ δεν μπορω να κοιμηθω,δεν μ αφηνουν τα ανηψια (ο ενας) και μεχρι να ερθουν τα αλλα απο το σχολειο να φανε και να φυγουν περιμενω κι εγω :S φρικη να εχεις παιδια στο σπιτιτωρα αμα κανω να την πεσω ερχεται ο μικρος και τραβαει την κουβερτα και φωναζει ξυπναααα το σκασμενο παντα ετσι κανει,τι φαι ξυλο απ την μανα του τα ιδια κανει παλι δεν καταλαβαινει.

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τυπε ειστε υπερ της δουλιας στο σπιτι σας; την νυφη την δερνετε αν δεν σας φτιαξει φαι; σου πλενει και τα σωβρακα; ; τα παιδια τα χτυπας οταν σε ξυπνανε; οταν πας στα μπουρδελα και γυριζεις σπιτι σε περιμενουν να σου στρωσουν τραπεζι να φαει ο αγας;Ωραια θα τανε.. αμα ηταν ετσι εριναλαλλα καμια σχεση.
Και να σε πω κατι επιδεις εσυ μπορει να εισαι αχρηστη και να μην μπορεις να κανεις ουτε ενα πιατο φαγητο, δεν σημαινει οτι οσες το κανουμε ειναι δουλεςαπο μονη τις ερχεται να ξερεις αλλα κυριος το κανει γιατι τρωνε και τα παιδια της εδω
αλλα ειπαμε με τα μυαλα που κουβαλας εσυ μια ζωη στο μπου κριτικες θα διαβαζεις και θα νομιζεις με το νου σου οτι ετσι εισαι ανεξαρτητη αλλα για να μην σε πω τι εισαι (θα ειναι χοντρο)αραξε και μην ασχολησε με πραγματα που δεν μπορεις να κανεις ποτε στην ζωη σου. ;)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Νταξει λογο δουλειας αυτο,αμα ερχονται και δεν ειμαι κουρασμενος και 7 το πρωι να με ξυπνησουν δεν με πειραζει ισα,ισα χαιρομε και εγω οταν τα βλεπω..καταλαβα και τα παιδια σου αλλου θα τα δωσεις να τα μεγαλωσουν![]()
Τα δικα μου στην μανα και την πεθερα να μεγαλωσουν ετσι ειναι το σωστο ετσι μας μεγαλωσαν κι εμας,εφοσον θα δουλευουμε και η δυο αλλιως θα τα εχουμε εμεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις