erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχα τι malaka eisaiΘα με προστατέψει ο κ. alex71. Θα στείλει εξώδικο π.μ. στον "από μηχανής Θεό" και το θέμα θα λυθεί μονομιάς.![]()
αχαχαχαχαχαχα τι malaka eisaiΘα με προστατέψει ο κ. alex71. Θα στείλει εξώδικο π.μ. στον "από μηχανής Θεό" και το θέμα θα λυθεί μονομιάς.![]()
αφου βαριεται και δεν συμμετεχει... Τουλάχιστον με τους βλακες τσουλάει το θεμα...
Τωρα λεμε καλημερες και ψάχνουμε κανενα θεμα να ξεχειλωσουμε :-
εγω σας τα λεγα... με τουτα και με κεινα θα μεινουμε σαν την καλαμια στον καμποΈφυγε και η πουστοδία από τις ελλεηνίδες... Ανία...![]()
τυπισσα κι εγω για αυτους τους λογους ακριβως μπαινω στο μπουπαιδια θέλω να σας πω κάτι. Εγώ μπαίνω λέω την μαλκια μου περνάω καλά βλέπω κάποια νικ που συμπαθώ κ πειραζομαστε όπως να βγαιναμε για καφέ λέμε κ κανένα σοβαρό. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογιες. Αν κάποιος χαλιεται που δεν το νομίζω αληθινά γιατί εδώ βλέπω ξυπνιους τύπους ας μην μπαίνει τι να πω. Τώρα για τα μπαν κ τα μπουν δεν μιλάω γιατί ο άγιος τρολαρει στάνταρ
εγω σας τα λεγα... με τουτα και με κεινα θα μεινουμε σαν την καλαμια στον καμπο![]()
αστα αυτα μωρη μουχριτσα που βγαζεις την ουρα σου αποξωΔεν φταίω εγώ.
Εγώ τους πήγαινα λάου-λάου, για να έχουμε να σχολούμαστε κάνα μήνα.
είναι ζημιάρης και τσικιρικιτζης :S :Sαστα αυτα μωρη μουχριτσα που βγαζεις την ουρα σου αποξω
εξ αδιαιρετου την καναμε την τραμπουκα στα ζωντοβολα :S
Υ.Γ: το πουλι δε γραφει ποτε γλυκαναλατα
τυπε στο σαη εχουν δημιουργηθει φατριεςκαλα ο άλλος παρακολουθεί το νημα ποστ, ποστ και δεν μπαινει να γραψει αυτό που θελει...
Το σαιτ εχει περασει σε άλλο επιπεδο![]()
![]()
![]()
καλα ο άλλος παρακολουθεί το νημα ποστ, ποστ και δεν μπαινει να γραψει αυτό που θελει...
Το σαιτ εχει περασει σε άλλο επιπεδο![]()
![]()
![]()
δεν σταματάμε τητυπε στο σαη εχουν δημιουργηθει φατριες
μας εχουν πνιξει τα χαζα μιση :-
ty ;)υπάρχει ραντάρ (όχι το φιλάκι-ραντάρ...) και μόλις γράφονται συγκεκριμένες λέξεις βαράει συναγερμός!