Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Φαντάζομαι πως έχετε προσέξει ότι μπανιαρονται μόνον όσοι εναντιώνονται στον νηματοθέτη και παράλληλα ανηκούν στος Αλεκουκιστές.  Η μισαλλοδοξία ξεχειλίζει.  :S
ελα ρε αγιε μας τα επριξε με τα σνομπ κ τα σνομπ του πες τα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.476
Πόντοι
25.467
νταξ ηταν και λιγο χαζο το παιδακι

Οι χαζοί είναι χρήσιμοτατοι για να μην βαλτώνει το νήμα και να μην γράφονται συνεχώς τι ίδια και τα ίδια. Όποιος  δεν το αντιλαμβάνεται είναι ηλίθιος.

Δεν μπορεί ένα νήμα να ασχολείται συνεχώς, και να ανακυκλώνει 4-5 θέματα, όπως:  με το ποιό χέρι την παίζει ο κ. Ραπαπάου, με το τι έφαγε ο κ. Αερόστατος, με το πόσο μεγάλη είναι η ψωλή του κ. Νικοτρίβη, με το τι έλεγε στον κ. νηματοθέτη η Αγγλίς τροφός του, και με το αν έρχονται σε οργασμό οι εκδιδόμενες με την αφεντιά μου.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οι χαζοί είναι χρήσιμοτατοι για να μην βαλτώνει το νήμα και να μην γράφονται συνεχώς τι ίδια και τα ίδια. Όποιος  δεν το αντιλαμβάνεται είναι ηλίθιος.

Δεν μπορεί ένα νήμα να ασχολείται συνεχώς, και να ανακυκλώνει 4-5 θέματα, όπως:  με το ποιό χέρι την παίζει ο κ. Ραπαπάου, με το τι έφαγε ο κ. Αερόστατος, με το πόσο μεγάλη είναι η ψωλή του κ. Νικοτρίβη, με το τι έλεγε στον κ. νηματοθέτη η Αγγλίς τροφός του, και με το αν έρχονται σε οργασμό οι εκδιδόμενες με την αφεντιά μου.
Να πω ότι εχεις αδικο;;
Δεν εχεις. Αλλα δεν μπορει να δημιουργει καποιος συνεχως ενταση σ ένα νημα χαβαλέ  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.421
Πόντοι
5.506

Νομίζω οτι οι χαζοί είναι γενικότερα χρήσιμοι σε αυτή τη μάταιη ζωή. Έστω και ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

τυπε εισαι σκληρος με το νηματοθετη
παιζεις την κεφαλα σου κορωνα γραμματα  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Βλέπω ότι μιλάμε σοβαρά ?αχαχαχαχ αχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν το βλεπω για πολύ για πλακα :S
ο άγιος είναι γατονι. Σιγά μην παίρνει σοβαρά τις μλκιες αυτές κ κυρίως ενός νήματος που είναι για να λέμε τα χαζά μας κ να περνάμε καλά. Ασε που είναι τατσι μιτσι κοτσι με τον μπλιζ.δεν μασσαμε

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Να πω ότι εχεις αδικο;;
Δεν εχεις. Αλλα δεν μπορει να δημιουργει καποιος συνεχως ενταση σ ένα νημα χαβαλέ  :S

δεν ήταν τόσο η ένταση, όσο το γεγονός ότι εκεί που ήμασταν ήρεμοι και χαβαλεδιάζαμε πεταγόταν κάποιος από το πουθενά
και χαλούσε το κλιμα με σχόλια και αναφορές σε ιστορίες που είχαν λήξει καιρό πριν και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος
ή αφορμή να ξαναξεκινήσουν.
δεν ξέρω αν είναι ακόμη μπλοκαρισμένος, το θεωρώ υπερβολή, αλλά και το να μπαίνεις κάπου μόνο και μόνο για να χαλάσεις το όποιο κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είδα τις δηλώσεις Βίκινγκ ότι μπαίνει μόνο για εμένα κ συγκινηθηκα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο άγιος είναι γατονι. Σιγά μην παίρνει σοβαρά τις μλκιες αυτές κ κυρίως ενός νήματος που είναι για να λέμε τα χαζά μας κ να περνάμε καλά. Ασε που είναι τατσι μιτσι κοτσι με τον μπλιζ.δεν μασσαμε
αφου βαριεται και δεν συμμετεχει... Τουλάχιστον με τους βλακες τσουλάει το θεμα...
Τωρα λεμε καλημερες και ψάχνουμε κανενα θεμα να ξεχειλωσουμε  :-

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.476
Πόντοι
25.467
Νομίζω οτι οι χαζοί είναι γενικότερα χρήσιμοι σε αυτή τη μάταιη ζωή. Έστω και ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Σαφώς.

Η χρησιμότητα του "κακού¨παραδείγματος, είναι αναμφισβήτητη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αφου βαριεται και δεν συμμετεχει... Τουλάχιστον με τους βλακες τσουλάει το θεμα...
Τωρα λεμε καλημερες και ψάχνουμε κανενα θεμα να ξεχειλωσουμε  :-
παιδια θέλω να σας πω κάτι. Εγώ μπαίνω λέω την μαλκια μου περνάω καλά βλέπω κάποια νικ που συμπαθώ κ πειραζομαστε όπως να βγαιναμε για καφέ λέμε κ κανένα σοβαρό. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογιες. Αν κάποιος χαλιεται που δεν το νομίζω αληθινά γιατί εδώ βλέπω ξυπνιους τύπους ας μην μπαίνει τι να πω. Τώρα για τα μπαν κ τα μπουν δεν μιλάω γιατί ο άγιος τρολαρει στάνταρ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κατάθεση ψυχής αχαχαχαχ αχαχαχαχ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.476
Πόντοι
25.467
τυπε εισαι σκληρος με το νηματοθετη
παιζεις την κεφαλα σου κορωνα γραμματα  :S

Θα με προστατέψει ο κ. alex71. Θα στείλει εξώδικο π.μ. στον "από μηχανής Θεό" και το θέμα θα λυθεί μονομιάς.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom