eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ελα ρε αγιε μας τα επριξε με τα σνομπ κ τα σνομπ του πες ταΦαντάζομαι πως έχετε προσέξει ότι μπανιαρονται μόνον όσοι εναντιώνονται στον νηματοθέτη και παράλληλα ανηκούν στος Αλεκουκιστές. Η μισαλλοδοξία ξεχειλίζει. :S
νταξ ηταν και λιγο χαζο το παιδακι
Να πω ότι εχεις αδικο;;Οι χαζοί είναι χρήσιμοτατοι για να μην βαλτώνει το νήμα και να μην γράφονται συνεχώς τι ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ηλίθιος.
Δεν μπορεί ένα νήμα να ασχολείται συνεχώς, και να ανακυκλώνει 4-5 θέματα, όπως: με το ποιό χέρι την παίζει ο κ. Ραπαπάου, με το τι έφαγε ο κ. Αερόστατος, με το πόσο μεγάλη είναι η ψωλή του κ. Νικοτρίβη, με το τι έλεγε στον κ. νηματοθέτη η Αγγλίς τροφός του, και με το αν έρχονται σε οργασμό οι εκδιδόμενες με την αφεντιά μου.
Οι χαζοί είναι χρήσιμοτατοι για να μην βαλτώνει το νήμα και να μην γράφονται συνεχώς τι ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ηλίθιος.
Δεν μπορεί ένα νήμα να ασχολείται συνεχώς, και να ανακυκλώνει 4-5 θέματα, όπως: με το ποιό χέρι την παίζει ο κ. Ραπαπάου, με το τι έφαγε ο κ. Αερόστατος, με το πόσο μεγάλη είναι η ψωλή του κ. Νικοτρίβη, με το τι έλεγε στον κ. νηματοθέτη η Αγγλίς τροφός του, και με το αν έρχονται σε οργασμό οι εκδιδόμενες με την αφεντιά μου.
τυπε εισαι σκληρος με το νηματοθετηΟι χαζοί είναι χρήσιμοτατοι για να μην βαλτώνει το νήμα και να μην γράφονται συνεχώς τι ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ηλίθιος.
Βλέπω ότι μιλάμε σοβαρά ?αχαχαχαχ αχαχαχαχαΟι χαζοί είναι χρήσιμοτατοι για να μην βαλτώνει το νήμα και να μην γράφονται συνεχώς τι ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ηλίθιος.
χαβαλέ κάνει ο άγιος πείραζει το φιλαράκι τουτυπε εισαι σκληρος με το νηματοθετη
παιζεις την κεφαλα σου κορωνα γραμματα :S
δεν το βλεπω για πολύ για πλακα :Sχαβαλέ κάνει ο άγιος πείραζει το φιλαράκι του
ο άγιος είναι γατονι. Σιγά μην παίρνει σοβαρά τις μλκιες αυτές κ κυρίως ενός νήματος που είναι για να λέμε τα χαζά μας κ να περνάμε καλά. Ασε που είναι τατσι μιτσι κοτσι με τον μπλιζ.δεν μασσαμεδεν το βλεπω για πολύ για πλακα :S
Να πω ότι εχεις αδικο;;
Δεν εχεις. Αλλα δεν μπορει να δημιουργει καποιος συνεχως ενταση σ ένα νημα χαβαλέ :S
αφου βαριεται και δεν συμμετεχει... Τουλάχιστον με τους βλακες τσουλάει το θεμα...ο άγιος είναι γατονι. Σιγά μην παίρνει σοβαρά τις μλκιες αυτές κ κυρίως ενός νήματος που είναι για να λέμε τα χαζά μας κ να περνάμε καλά. Ασε που είναι τατσι μιτσι κοτσι με τον μπλιζ.δεν μασσαμε
Νομίζω οτι οι χαζοί είναι γενικότερα χρήσιμοι σε αυτή τη μάταιη ζωή. Έστω και ως παράδειγμα προς αποφυγήν.
παιδια θέλω να σας πω κάτι. Εγώ μπαίνω λέω την μαλκια μου περνάω καλά βλέπω κάποια νικ που συμπαθώ κ πειραζομαστε όπως να βγαιναμε για καφέ λέμε κ κανένα σοβαρό. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογιες. Αν κάποιος χαλιεται που δεν το νομίζω αληθινά γιατί εδώ βλέπω ξυπνιους τύπους ας μην μπαίνει τι να πω. Τώρα για τα μπαν κ τα μπουν δεν μιλάω γιατί ο άγιος τρολαρει στάνταραφου βαριεται και δεν συμμετεχει... Τουλάχιστον με τους βλακες τσουλάει το θεμα...
Τωρα λεμε καλημερες και ψάχνουμε κανενα θεμα να ξεχειλωσουμε :-
τυπε εισαι σκληρος με το νηματοθετη
παιζεις την κεφαλα σου κορωνα γραμματα :S