blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Επειδη ειμεθα αντρες και αυτα ειναι θεματα ταμπου.γιατι το κάνει θέμα ο ραοπαο ?
Καλα τα λεω, κ. συναδελφε;
Επειδη ειμεθα αντρες και αυτα ειναι θεματα ταμπου.γιατι το κάνει θέμα ο ραοπαο ?
το ειχα καταλαβει απο την πρωτη στιγμηΤο ομολογω με την ιδια ειλικρινεια που ο κ. raopau μας εξομολγηθηκε το χρονιο προβλημα του.
Ετσι ειναι, κυριε.
αυτο κι εμενα με ενοχλει (αυτες οι αγαπουλες και οι χαριτωμενιες) αλλα ισως ειναι καποια παναρχαια τεχνικη προσεγγισης του αλλου φυλου οπως ο χορος των παγωνιωνειναι και σαλιαρης ομως τυπε... :S
καλα ρε μεγαλε εδω μιλαμε παιρναμε μπρος με την πρωτη..οχι και να βγουμε τζουφιοι σαν και του λογου σας...ισα κι ομοια ειμαστε? :SΕπειδη ειμεθα αντρες και αυτα ειναι θεματα ταμπου.
Καλα τα λεω, κ. συναδελφε;
το ειχα καταλαβει απο την πρωτη στιγμη
η σαγηνη που εκπεμπει ο διδασκαλος ως αυθεντικο αλφα μειλ στα θηλυκα δε μπορει να αφησει ασυγκινητα τα υπολοιπα αρσενικα της αγελης που αν και τον αντιπαθουν για τις αναριθμητες επιτυχιες του κατα βαθος θελουν να του ομοιασουν και να γινουν χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη
ομως αυτο δε μπορει να γινει, πρεπει να αρκεστουμε στα κοκκαλακια που θα μας πεταξει ο ηγητορας μας και να τον ευχαριστουμε γι αυτο
του κυριου δεηθωμεν![]()
καλα ρε μεγαλε εδω μιλαμε παιρναμε μπρος με την πρωτη..οχι και να βγουμε τζουφιοι σαν και του λογου σας...ισα κι ομοια ειμαστε? :S
Ουτε εγώ γιαυτό τα λέμε ν άκου οι νεότεροι
τυπε ολα τα παιδακια στη βρεφικη τους ηλικια παιρνανε πρωτα τη στοματικη φαση που βαζουν το δαχτυλο στο στομα σαν πιπιλα και αργοτερα περνανε την πρωκτικη φασηπαιδια το δαχτυλο κανει δουλεια παντως βεβαια ο μαλακας που μου το προτεινε επρεπε να μου πει απ την αρχη οτι δεν το βαζουμε στο ρουθουνι![]()
Του στειλαμε κλαρκ ως εσχατη λυση ...τι λέει?
ακόμα να σηκωθεί το πουλί του ράο?![]()
Του στειλαμε κλαρκ ως εσχατη λυση ...
κι αμα σαν ενηλικας αναζητας τον πουτσο ειναι που μαλλον θελεις να αποκαταστησεις τον χρονο που εχασεςτυπε ολα τα παιδακια στη βρεφικη τους ηλικια παιρνανε πρωτα τη στοματικη φαση που βαζουν το δαχτυλο στο στομα σαν πιπιλα και αργοτερα περνανε την πρωκτικη φαση
αμα σαν ενηλικας αποζητας το δαχτυλο ειναι οτι θελεις να ξαναζησεις την πρωκτικη φαση
εχω ακουσει κατι επιστημονες που ελεγαν στην τηλεοραση κατι επιστημονικα και τετοια :S
Τελικα αυτοι οι νεαροι μας πρηζουν με τα προβληματα τους...στα 82 και το μελάτο δεν το γνωρίζω παρά μόνο σε αυγό![]()
Τελικα αυτοι οι νεαροι μας πρηζουν με τα προβληματα τους...
χάλια η νεολαία σήμερα :-
τυπε οπως η γενια του πολυτεχνειου τα εκανε σκατα στα πολιτικα - οικονομικαΜαυρα χαλια.
Και ειναι και θρασεις και θελουν να εκπαραθυρωσουν εμας τους γεροντοτερους. Τα ξερουν ολα δηθεν...
αν ειναι εβιαν σε στηριζωΚαλη ορεξη, νεολαιοι!
Υπαγω να φαω ιχθυν ψητον μετα πρασινης σαλατας και αρτου σικαλεως, συνοδευομενα απο μεταλλικο νερο εξ υψηλων ορεων της αλλοδαπης.