το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε αμα δεν ησουνα σκατιγαυρος τσουκαλοπαιδο θα τα βρισκαμε μια χαρα οι δυο μας :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σ ειχα κοψει απ την αρχη για νοικοκυραιο τυπε![]()
τυπε αμα δεν ησουνα σκατιγαυρος τσουκαλοπαιδο θα τα βρισκαμε μια χαρα οι δυο μας :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σ ειχα κοψει απ την αρχη για νοικοκυραιο τυπε![]()
εχεις καμια εγγονη τυπε?![]()
το πουλι θέλει ν την κάνει ελλεινιδα να τα πρίζει στον άλλον για να γαμηθει κ μετά ν την παντρευτεί κ να είναι όλο απαιτήσεις. Μετά μας βριζει τις ελλεινιδες που κάποιος πατέρας σαν το πουλί τις έκανε έτσι. Βρες άκρηεννοειται..τα καριολακια ειναι το αλατοπιπερο της ζωης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην κοροιδευεις τον ραοπαο γιατί θα τα λουστεις. Εγώ ενημερώνω..Και να ειχα σε μελατο θα την χαραμιζα;;;
ευτυχώς που υπαρχετε κ εσείς κ έχουμε κ εμείς δουλειά να λέμε δηλαδή αχαχαχαχαμα την επρηζα στις μπουνιες την πρωτη φορα, απο τη δευτερη και μετα θα ρωτουσε
![]()
τυπε πως κανεις ετσι αυτα τα προβληματα με λιγο δαχτυλο διορθωνονταιΚαι να ειχα σε μελατο θα την χαραμιζα;;;
Ουτε εγώ γιαυτό τα λέμε ν άκου οι νεότεροιeri οταν ημουν 20-25 δεν εβγαινα ποτε βραδυ κ δεν εχω καλογαμηθει
μην κοροιδευεις τον ραοπαο γιατί θα τα λουστεις. Εγώ ενημερώνω..
τυπε πως κανεις ετσι αυτα τα προβληματα με λιγο δαχτυλο διορθωνονται![]()
μπορει ν αποκτήσεις. Μετά ν σου αρέσει ν την χάσεις πάλι κ να τραυματιστει η ψυχουλα σου ανεπανορθωταΤι να λουστω;
Δεν εχω καν στυση...
το πουλι θα επιτρεπει στην κορη του αν βρει ενα θαυμασιο νεανια να δημιουργησει μια σχεση χωρις πρηξοπουτσι απαιτησεις και gold digger πρακτικεςτο πουλι θέλει ν την κάνει ελλεινιδα να τα πρίζει στον άλλον για να γαμηθει κ μετά ν την παντρευτεί κ να είναι όλο απαιτήσεις. Μετά μας βριζει τις ελλεινιδες που κάποιος πατέρας σαν το πουλί τις έκανε έτσι. Βρες άκρη
με πληγωσες τωρα... :'( :'( :'( :'(Και να ειχα σε μελατο θα την χαραμιζα;;;
μπορει ν αποκτήσεις. Μετά ν σου αρέσει ν την χάσεις πάλι κ να τραυματιστει η ψυχουλα σου ανεπανορθωτα
α θα κάνεις Αγία. Πες το έτσι εγώ νόμιζα θα κάνεις κόρητο πουλι θα επιτρεπει στην κορη του αν βρει ενα θαυμασιο νεανια να δημιουργησει μια σχεση χωρις πρηξοπουτσι απαιτησεις και gold digger πρακτικες
αλλα δε θα την κανει και πουτανακι του ελεους
είναι γάιδαρος παιδί μου μην τον ακούςμε πληγωσες τωρα... :'( :'( :'( :'(
εσύ κ εγω ειμεθα οικογένεια δηλαδή ?Θα ερθω εδω μεσα και θα πω τον πονο μου..
Μια οικογενεια ειμεθα!
με πληγωσες τωρα... :'( :'( :'( :'(
δηλαδη δεν μπορουμε ν μαστε μελατοι καμια φορα?????εξαλλου αν τον επαιζε ο γερομπαμπαλης οπως εγω, θα του ειχε πεσει στο πατωμα...και μιλαει κιολας το σαψαλο...είναι γάιδαρος παιδί μου μην τον ακούς