erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γκαβλώνεις ;εκταση και καθοδικη ταση![]()

γκαβλώνεις ;εκταση και καθοδικη ταση![]()
ναιγκαβλώνεις ;![]()
τι καμεις λαρυ μου![]()
![]()
Μόλις μου εφερε ο μπλιζ πληθώρα απο πτι φουρ και αλλά είδη να με γλυκάνει
ρε τον μπαγασα τον μπαμπη...ερι εχω προβληματα !!!!!!!! πριν λιγα χρονια ειχα λεφτα και δεν ειχα γκομενες τωρα εχω γκομενες και δεν εχω λεφτα και ειμαι σε σκεψεις!!!!!!
ξεχασα να σε πω ειδα προχτες τον μπαμπη το ξερες οτι ανοιξε δικηγορικο γραφειο στην ρουμανια και εχει χεστει στα λεβα !!!!!!! πουρο ο μπαμπης BMW Χ6 και διπλα του ενα πουτανακι 20 ετων !!!!! και εμεις εδω κυνηγαμε τον πελατη με το τουφεκι γαμω την απεργια τους !!!!!!!!
Μόλις μου εφερε ο μπλιζ πληθώρα απο πτι φουρ και αλλά είδη να με γλυκάνει![]()
![]()
Ο κώλος μου θα γίνει τεράστιος
![]()
τυπε εννοεις οτι τα μελη που συμμετεχουν πρεπει να μιλανε χαμηλοφωνα με λεξεις ακαταλαβιστικες λογοτεχνικες και επιστημονικες, οτι πρεπει να φορανε απαραιτητως φουλαρια, ποσετ και αλλα ακριβα τσιμπραγκαλα και να μαζευονται μια φορα το μηνα για τσαι και συμπαθεια και να πινουν αρχοντικα το ροφημα με υψωμενο το μικρο δαχτυλακι οπως η βασιλισσα η λισαβω; μιλα καθαρα
Χαρακτηρισμός απο το πουλί ...το γνωστό πουλί:
".....αν την κοψει για καμια σεξοπορνοδιαστροφικη στραγγαλοπουτσογλυφτρα σπερμοζητιανα κρεβατογεμιστρα γεροντοπουτανιαρα δημοσια μητρα σε εμμηνοπαυση ......"
στον αφρο σε εχει εσενανε:
Εμένα μου έταξε μπριζολάκια![]()
και ο αστατος αν πεσουν μπροστα τιποτα γαρδούμπες![]()
![]()
Μόλις μου εφερε ο μπλιζ πληθώρα απο πτι φουρ και αλλά είδη να με γλυκάνει![]()
![]()
Ο κώλος μου θα γίνει τεράστιος
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.athensmagazine.gr/photos/articles/thumbs_large/afd23b838a74fc0bc7165998520fafd0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο κυρ Τελης !!!!
:hi: :kneel: :kneel: :kneel:
θειτσο μου τι κανεις?
πασπατευεις καμμια μικρουλα γερομπισμπικι η :jerking: ?
;D
Ο κυρ Τελης !!!!
![]()
![]()
![]()
θειτσο μου τι κανεις?
πασπατευεις καμμια μικρουλα γερομπισμπικι η?
![]()
Γεια χαρα![]()