erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
να αλλαξω αβαταρ τοτες να ουμε....Το θετω σε δημοσια διαβουλευση:
Μηπως πρεπει να δωσουμε μια ελιτιστικη κατευθυνση στο νημα εμποτισμενη με δοσεις σνομπισμου;
Αναμενω τις σκεψεις σας.
Η φύση απο την πολύ επιβράβευση στον αντρα στέλνει τον χαρο να τον παρει και πιο νωρίς. Επίσης του τον κανει και μελατοελα γεροντοκορη τσακω
Παράθεση από: ektor lopez στις σήμερα στις 11:41
προσβαλεις τις αποφασεις και ισορροπιες που ορισε η φυση τυπε. οπως γυριζει η φυση την πλατη στη γυναικα ετσι πρεπει και εμεις με την εναρξη της κλιμακτηριου της. πρεπει να την αφηνουμε παραπεταμενη και παραγκωνισμενη να περασει τα υπολοιπα χρονια της αναλογιζομενη το κακο που προξενησε στους αντρες που συναναστραφηκε.
Αντιστοιχα η φυση επιβραβευει τον αντρα με την γονιμοτητα του σπερματος του για πολλα χρονια ακομα.
ολα εν σοφια τα ποιει η φυση.
σκασε μωρη καμπια...μια χαρα είναι το πουλακι μου..Η φύση απο την πολύ επιβράβευση στον αντρα στέλνει τον χαρο να τον παρει και πιο νωρίς. Επίσης του τον κανει και μελατο![]()
αν εχεις ακουσει για την χηρα που ετριβε τον κωλο της στο μνημα γιατι ανασταινει και νεκρους να μην αποπειραθεις να κανεις το ιδιο γιατι δεν αναφερεται σε κωλους σαν και τον δικο σουΗ φύση απο την πολύ επιβράβευση στον αντρα στέλνει τον χαρο να τον παρει και πιο νωρίς. Επίσης του τον κανει και μελατο![]()
λαρυ μουαπαντησεις σε καυτα ερωτηματα!!!!
ολες γαμιουνται απο τον κωλο ανεξαρτητα εθνικοτητας με το αντιστοιχο τιμημα!!!!!
ημερες αγαπης ειχαμε ανεκαθεν εδω ακομα και τα ραντεβου θανατου αγαπη εβγαζαν!!!
το αιωνιο θεμα ομως αλυτο ειναι η ερι !!!!! και θετω τα ερωτηματα 1) ποιος μπορει να πει με βεβαιοτητα αν η ερι ειναι πατσαβουρα η οχι? 2) αν η ερι εχει μεγαλα βυζια η οχι? 3) αν την ερι την εχει γαμησει απο εδω κανεις? 4) το κορυφαιο ερωτημα μηπως η ερι ειναι ο μεγαλυτερος κλωνος που περασε ποτε απο εδω μεσα????????????????
καλες σκεψεις!!!!
τι εχει ο κωλος μου;αν εχεις ακουσει για την χηρα που ετριβε τον κωλο της στο μνημα γιατι ανασταινει και νεκρους να μην αποπειραθεις να κανεις το ιδιο γιατι δεν αναφερεται σε κωλους σαν και τον δικο σου![]()
εκταση και καθοδικη τασητι εχει ο κωλος μου;![]()