διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Μη μου ξαναστείλεις φιλιά......... δεν αντέχω το ξύλοοχι διομηδακο μου μην σκάσεις :-*
Μη μου ξαναστείλεις φιλιά......... δεν αντέχω το ξύλοοχι διομηδακο μου μην σκάσεις :-*
Σσσσ, ο σύζυγος. Θα φάμε ξύλο..Είσαι τελικά καλή στο social![]()
![]()
![]()
![]()
[/quoteμα όλο ευγένεια κ τηγανητα τίποτα![]()
![]()
Σαβουροβλάντη, whatever ...οπότε ότι κάτσει. Σαβουροβλαντη θα σε ονομασω κανόνισε. Πας με ιεροδουλη ρε ανθρωπε πλερω κ ζητάς κάτι του γούστου σου τι είναι ?κ στο κατώ γράψε μια κριτικη ν δούμε τα μπουρδελικα σου αποτυπώματα![]()
Είμαι περίεργη ως γάταΣαβουροβλάντη, whatever ...
Δυστυχώς τα αποτυπώματα μου υπάρχουν. Αλλά εσείς κυρία μου γιατί ενδιαφέρεστε για αποτυπώματα; Τα δικά σας που μπορούμε να τα βρούμε;
γιατι τι κάναμε ?Σσσσ, ο σύζυγος. Θα φάμε ξύλο..![]()
![]()
Τίποτα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. :Sγιατι τι κάναμε ?
Curiosity killed the cat!Είμαι περίεργη ως γάτα
Και δεν μας απαντήσατε για τα δικά σας αποτυπώματα ...Είμαι περίεργη ως γάτα
Σωστά. Αλλά για αυτά που εσείς ειδικά ενδιαφερθήκατε προφανώς εμείς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας. Ας είναι, η ζωή ποτέ δεν υπήρξε δίκαιη! Η συνομιλία μας όμως είναι οπωσδήποτε ενδιαφέρουσα.Εγώ μιλώ συνέχεια ότι αποτύπωμα είναι να δεις θα το δεις. Σε κάθε επίπεδο
Κα Κασσιόπη μας ροκάρατε σήμερα, θυμηθήκαμε τα νιάτα μας ...
Κρίμα, πολύ θα ήθελα να διαβάσω μια κριτική από εσάς!Ο ντοπα ρωτάει τα απαραίτητα που οι υπόλοιποι δεν τολμουν οπότε μην ανησυχείς. Πάντως κ εγω μικροτσουνη είμαι αχαχαχαχ μου αρέσουν τα καβλια κ δεν έχω πάει με ιεροδουλη![]()
Ετεροκατευθυνόμενη κριτική, δεν είναι αυτό το ζητούμενο, μην κάνετε ζαβολιές!Θα γαμησει ο ντοπα θα μου πει κ θα γράψω την κριτική του αχαχαχαχ
Γράψε μια κριτική για το σύζυγο!!!! >Θα γαμησει ο ντοπα θα μου πει κ θα γράψω την κριτική του αχαχαχαχ