Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Αφιερωμένο στους παππούληδες!
Είσαι τελικά καλή στο socialΒλαντι εσύ μάνα μου εσενανε δεν σε έχω γνωρίσει. Μίλησε μας πόσο τον έχεις σου αρέσει ο κωλος η το βυζι έχεις σκεση ?
Παίζουμε σε διαφορετική ώρα κυρία μου. Είμαι εξ ορισμού μικροτσούτσουνος ειδάλλως θα είχα απορριφθεί από τον κ. νηματοθέτη. Επίσης ως παππούλης όλα τα έχω και όλα μου αρέσουν, δεν έχω περιθώρια επιλογής ...Βλαντι εσύ μάνα μου εσενανε δεν σε έχω γνωρίσει. Μίλησε μας πόσο τον έχεις σου αρέσει ο κωλος η το βυζι έχεις σκεση ?
Είσαι τελικά καλή στο social![]()
![]()
![]()
![]()
[/quoteμα όλο ευγένεια κ τηγανητα τίποτα
Ασε με άσε με πάω να σκάσω.Διομηδακο αχαχαχαχ αχαχαχαχ
οχι διομηδακο μου μην σκάσεις :-*Ασε με άσε με πάω να σκάσω.
Τον ήπιαμε και απο την Καλλονή![]()
![]()
![]()
![]()
οπως και να χει θα βγειτε τσουλου τυπε φετοςΑσε με άσε με πάω να σκάσω.
Τον ήπιαμε και απο την Καλλονή![]()
![]()
![]()
![]()
οπότε ότι κάτσει. Σαβουροβλαντη θα σε ονομασω κανόνισε. Πας με ιεροδουλη ρε ανθρωπε πλερω κ ζητάς κάτι του γούστου σου τι είναι ?κ στο κατώ γράψε μια κριτικη ν δούμε τα μπουρδελικα σου αποτυπώματαΠαίζουμε σε διαφορετική ώρα κυρία μου. Είμαι εξ ορισμού μικροτσούτσουνος ειδάλλως θα είχα απορριφθεί από τον κ. νηματοθέτη. Επίσης ως παππούλης όλα τα έχω και όλα μου αρέσουν, δεν έχω περιθώρια επιλογής ...
Με πορδές δεν βάφεις το τσουλου, φαίνεταιοπως και να χει θα βγειτε τσουλου τυπε φετος
αποψε θελω αποδειξεις και ονοματαοπότε ότι κάτσει. Σαβουροβλαντη θα σε ονομασω κανόνισε. Πας με ιεροδουλη ρε ανθρωπε πλερω κ ζητάς κάτι του γούστου σου τι είναι ?κ στο κατώ γράψε μια κριτικη ν δούμε τα μπουρδελικα σου αποτυπώματα![]()