The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.382
- Πόντοι
- 25.467
και πανω κατω την ιδια πουτσα?![]()
Το διόρθωσα, γιατί όντως δεν έβγαινε νόημα.
και πανω κατω την ιδια πουτσα?![]()
να γραψει ο τριβης κριτικη η γκομενα ειναι στενη και να παω και γω με τις ιδιες προσδοκιεςΤο διόρθωσα, γιατί όντως δεν έβγαινε νόημα.
να γραψει ο τριβης κριτικη η γκομενα ειναι στενη και να παω και γω με τις ιδιες προσδοκιες![]()
να τα ξεκαθαρίσουμε αυτα Αγιε μου να ξέρουμε και εμείς οι αδαείςΠου να ξέρω;
Ο κ. Νικοτρίβης μπορεί την έχει μακρυά και λεπτή και εσείς μπορεί να την έχετε κοντή και χοντρή. Συμβαίνει...![]()
την εχω σαν ροπαλο του μπειζμπολ σε υφηΠου να ξέρω;
Ο κ. Νικοτρίβης μπορεί την έχει μακρυά και λεπτή και εσείς μπορεί να την έχετε κοντή και χοντρή. Συμβαίνει...![]()
Τσι φατςντομπρε ουτραμ![]()
να τα ξεκαθαρίσουμε αυτα Αγιε μου να ξέρουμε και εμείς οι αδαείς![]()
τυπε πεταξαμε ενα μεζε στο τραπεζι μηπως τον θελει καμιαπαλι για πουτσες μιλατε?
την εχω σαν ροπαλο του μπειζμπολ σε υφη![]()
αδρανεςΞύλινο; Μεταλλικό; Πολυμερές;
του τριβη δεν είναι μεζες...είναι ποικιλια για 4 ατομα..τυπε πεταξαμε ενα μεζε στο τραπεζι μηπως τον θελει καμια![]()
Ε οχι και ολοι..Ξεκαθαρισμένα είναι. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο παρόν νήμα, είμεθα μικροτσούτσουνοι![]()
καλο μέγεθος...πατροπαραδοτο και νοικοκυρεικο...Ε οχι και ολοι..εγω την εχω 15 εκατοστα,δεν την λες και μικρη
![]()
τυποι εμεις με τα ορεκτικα δεν εχουμε θεση στον καταλογο?του τριβη δεν είναι μεζες...είναι ποικιλια για 4 ατομα..
Ε οχι και ολοι..εγω την εχω 15 εκατοστα,δεν την λες και μικρη
![]()
Ετσι λενε οι περισσοτερεςκαλο μέγεθος...πατροπαραδοτο και νοικοκυρεικο...![]()
τωρα με την σαρακοστή που νηστευουν ολες, κατι μπορει να γινει και με την παρτη σου..τυποι εμεις με τα ορεκτικα δεν εχουμε θεση στον καταλογο?![]()
Κανω τον καμποσο ,τραβας κανα ζορι..Και τί δουλειά έχετε δω μέσα με ολάκερο φίδι;;;