Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μου φαινεται πολύ παραξενο ενας θεσμος σαν τα οσκαρ να εχει ταμπου, γι αυτό το ειπα

θα σάρωναν κάθε χρόνο και θα αναγκαζόταν η Τζολί να γυρίσει τσόντα μπας και πάρει αγαλματίδιο  :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
εσείς γράφετε σενάριο οσκαρικής ταινίας και εγώ σενάριο τσόντας  :2funny: :2funny: :2funny:
Καταρχήν να απολογηθώ και να ανακαλέσω τον όρο "εμείς" που χρησιμοποίησα. "Εγώ" είναι το σωστό.

Νομίζω ότι ο χώρος που βρισκόμαστε εξ ορισμού προορίζεται για το δεύτερο. Άρα εσύ σωστά γράφεις Νικ.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καταρχήν να απολογηθώ και να ανακαλέσω τον όρο "εμείς" που χρησιμοποίησα. "Εγώ" είναι το σωστό.

Νομίζω ότι ο χώρος που βρισκόμαστε εξ ορισμού προορίζεται για το δεύτερο. Άρα εσύ σωστά γράφεις Νικ.
αδελφε δεν υπαρχει σωστα και λαθος το θεμα είναι να απολαμβανεις μια κριτικη που διαβαζεις, γιατι για να ενημερωθείς επιλεγεις τις κριτικες ανθρωπων που εμπιστεύεσαι και που ταιριαζουν τα γουστα σας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
κάτι μου λέει πως μες στην βδομάδα θα πέσει μια καλή κριτική  :)

Τεταεράρτη νομίζω  :grin:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
αδελφε δεν υπαρχει σωστα και λαθος το θεμα είναι να απολαμβανεις μια κριτικη που διαβαζεις, γιατι για να ενημερωθείς επιλεγεις τις κριτικες ανθρωπων που εμπιστεύεσαι και που ταιριαζουν τα γουστα σας.
Συμφωνώ ...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
:grouphug:

Συνημμένα

• 28.jpg
    28.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 7

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τα παιδια στην ηλικια των 14-18 ειναι φυσικο να προβληματιζονται ΚΑΙ στα πολιτικα και να αρχιζουν να διαμορφωνουν αποψεις
μην ξεχνας οτι υπαρχουν και πολιτικοσυνδικαλιστικες  οργανωσεις που δραστηριοποιουνται σε αυτους τους χωρους. δεν ασχολουνται μονο με ομαδες και γκομενικα, εχουν κ αυτα τη θεση τους δεν μονοπωλουν ομως το νου τους. και μην ξεχνας πως στα 18 ψηφιζουν..
Μπαα καμια σχεση,ελαχιστα απο αυτα πολιτικοποιουνται απο τοσο νωρις και αυτα λογο σπιτιου ,συνηθως στα πανεπιστιμια ασχολουνται.Αλλα εχω παρατηρηση σε πολλες κοπελες απο 16 μεχρι 20 κατι οτι αν ο γκομενος ειναι αριστερος θα ειναι και αυτες το ιδιο αν ειναι και δεξιος,οποτε περισσοτερο με τα γκομενικα και αλλα θεματα ασχολουνται παρα με τα πολιτικα.
υγ. εφαγα κι αλλο ακυρο εχθες  :grin: και πιστευα οτι αυτη θα το δεχτει,αν δεν με το ακυροση θα το αποσυρο σημερα.Το θεμα ειναι οτι χανω τα λαικ ετσι χαχαχα εχθες 4 ανεβασα και δεν εκανε σε κανενα ενω αμα δεν την ειχα κανει αιτημα σιγουρα θα εκανε. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
για ενα παοκ λαικ ζουμε  :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εντωμεταξυ εχθες εκει που κοιτουσα το στοιχημα και δεν εβρισκα τι να παιξω μιας και δεν ειχε πολλα παιχνιδια,λεω να δοκιμασω ετσι κανα δυο ευρω στα φρουτακια που εχει η εταιρια.Παιζω το σπιν ντιν καπως ετσι με το χαμηλοτερο πονταρισμα 0.25 λεπτα και στην 4-5 προσπαθεια με δινει ταμπλο και κανα 100 αρι ευρω  :2funny: α λεω βγαλτα και φυγε μαλλον μπερδευτηκα αυτη για να εδωσαν λεφτα σε φρουτακια και ετσι εκανα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος συγγραφής. O καθένας γράφει με το δικό του ύφος και ενημερώνει σχετικά με τις δικές του προλσαμβάνουσες για το πόσο ικανοποιήθηκαν ή όχι οι προσωπικές του απαιτήσεις-προσδοκίες. Συνεπώς όσο και να μην το θέλουμε, σε όλες τις κριτικές υπάρχει και κάποιος υποκειμενικός παράγοντας. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον με τον οποίον να έχεις πάνω-κάτω τα ίδια  γούστα σχετικά με την μορφολογία των γυναικών, και λίγο-πολύ, τις ίδιες προσδοκίες-απαιτήσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
για ενα παοκ λαικ ζουμε  :rockon:
ρε τα χασαμε σε λεω  :P...ετσι γινεται παντα οταν της κανω αιτημα δεν το δεχονται και δεν με ξανα κανουν λαικ  :2funny: χαζα ειναι αυτα τα πιτσιρικια...ενω κατι θειες ηλικιες απο 45 και πανω και λαικ κανουν και αιτηματα στελνουν και ακυρα τρωνε  :grin: πωπω ειδικα οι χωρισμενες ειναι λυσαρες κατευθυαν στην επιθεση  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος συγγραφής. O καθένας γράφει με το δικό του ύφος και ενημερώνει σχετικά με τις δικές του προλσαμβάνουσες για το πόσο ικανοποιήθηκαν ή όχι οι προσωπικές του απαιτήσεις-προσδοκίες. Συνεπώς όσο και να μην το θέλουμε, σε όλες τις κριτικές υπάρχει και κάποιος υποκειμενικός παράγοντας. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον με τον οποίον να έχεις λίγο-πολύ τα ίδια μορφολογικά γούστα και τις ίδιες προσδοκίες-απαιτήσεις.
και πανω κατω την ιδια πουτσα?  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom