raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 5.006
σιγα το υπερβαρο..40 κιλα μαζι με τα στριγκακια τους ειναι τα καημενουλια μουτι λες ρε μεγαλε;;;;
Ξερεις ποσο παει το υπερβαρο στο αεροπλανο;
σιγα το υπερβαρο..40 κιλα μαζι με τα στριγκακια τους ειναι τα καημενουλια μουτι λες ρε μεγαλε;;;;
Ξερεις ποσο παει το υπερβαρο στο αεροπλανο;
Τριτη οι μαλακες;Παίζει αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία, και ο φίλος σας ο αντιφας με παρακάλεσε να κρύψω έναν Μπάτσο γιατί τον κυνηγάνε κάτι άλλοι μπάτσοι.
σιγα το υπερβαρο..40 κιλα μαζι με τα στριγκακια τους ειναι τα καημενουλια μου
Παίζει αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία, και ο φίλος σας ο αντιφας με παρακάλεσε να κρύψω έναν Μπάτσο γιατί τον κυνηγάνε κάτι άλλοι μπάτσοι.
σιγα το λες αυτό; καλυτερα να σε κερασε kg φουλ εξτρασιγα το υπερβαρο..40 κιλα μαζι με τα στριγκακια τους ειναι τα καημενουλια μου
Του χρονου θα σου φερω αυτη. Γνωμη σουσιγα το υπερβαρο..40 κιλα μαζι με τα στριγκακια τους ειναι τα καημενουλια μου
Του χρονου θα σου φερω αυτη. Γνωμη σου
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=647927;image[/img[/URL]]
[/quote]εχω και γω χαμστερακι ;D
νταξει ρε μεγαλε,αμα ειναι θα του πλερωσω την διαφορα...παραδες εχουμε...σιγα το λες αυτό; καλυτερα να σε κερασε kg φουλ εξτρα
Του χρονου θα σου φερω αυτη. Γνωμη σου
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=647927;image[/img[/URL]]
[/quote]
τυλιξε την, μου κανει....
Κι εμένατυλιξε την, μου κανει....
Ουφ, επιτελους, να τη ξεφορτωθω. Επτα χρονια τωρα, ουτε γυναικα μου να ηταν.τυλιξε την, μου κανει....
ποσο χρονων ειναι τυπε?Ουφ, επιτελους, να τη ξεφορτωθω. Επτα χρονια τωρα, ουτε γυναικα μου να ηταν.
Ξεστόκαρες και συ; Και εμείς το ίδιο, ας είναι καλά ο βασιλόφρωνΟυφ, επιτελους, να τη ξεφορτωθω. Επτα χρονια τωρα, ουτε γυναικα μου να ηταν.
εμεις τιποτα :'( :'(Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο δείχνει τώρα η πλατεία από τα καρούμπαλα των κερατάδικων.
Οσο φαινεται, μη μασαςποσο χρονων ειναι τυπε?
σωστος...αυτα ειναι εργατριες, δεν εχουν ηλικιαΟσο φαινεται, μη μασας
Τωρα, ναναι καλα ο ΡαοπαοΞεστόκαρες και συ; Και εμείς το ίδιο, ας είναι καλά ο βασιλόφρων
Λαμπάδα και στους δυοΤωρα, ναναι καλα ο Ραοπαο