Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.959
- Πόντοι
- 1.406
Μαλακια ειναιδε γελαω ειρωνικο ειναι
Μαλακια ειναιδε γελαω ειρωνικο ειναι
Μαλακια ειναι
αδελφε απλα σταματα το.ειναι η προπαγανδα καποιων
τωρα γυρναει μπουμερανγκ
και φυσικα απογυμνωνεται διοτι δεν υπαρχει λογικη
ετσι οπως την κοβεις την κοπελα τυπε, λες να μην εχει καλο κωλο?εσυ με τους κωλους δεν φτιαχνεσαι;
εμενα μ αρεσουν τα πιο γηινα όπως η από κατω για παράδειγμαετσι οπως την κοβεις την κοπελα τυπε, λες να μην εχει καλο κωλο?
εμενα παλι μ αρεσουν ολεςεμενα μ αρεσουν τα πιο γηινα όπως η από κατω για παράδειγμα
σε φαση ότι εχεις εχεις..
Γουστάρω μέγεθος αλλα όχι πλαστικο. Οι κουκλες από πολικαταστημα δεν με φτιαχνουν γενικα... Θελω ατελειες
εισαι αισθηματιαςεμενα παλι μ αρεσουν ολες
Τι συνέβει;πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!
να με συγχωρεις αλλα τα παιχνίδια μου δουλευουν θαυμασια.Τι συνέβει;
Έσπασε η βαλβίδα του κομπρεσέρ που παλινδρομεί το ντιλντο;
Οι γέροι κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχηEγω στην ηλικια που ειμαι δεν εχω πολλα περιθωρια επιλογης. Οτι κατσει ευπροσδεκτο
ασε μας ρε μαλακα, εχεις γαμησει ο,τι σκισκοματικο κυκλοφορει και μας το παιζεις και ανημπορος τωραEγω στην ηλικια που ειμαι δεν εχω πολλα περιθωρια επιλογης. Οτι κατσει ευπροσδεκτο
τα σκιστοματικα δεν μετρανε είναι ορεκτικοασε μας ρε μαλακα, εχεις γαμησει ο,τι σκισκοματικο κυκλοφορει και μας το παιζεις και ανημπορος τωρα
Μια φορα το χρονο ρε φιλε, γαμαω και εγω ο κακομοιρης, μη με ματιασεις και δεν μου ξανασηκωθει, ειμαι και σε οριακη ηλικιαασε μας ρε μαλακα, εχεις γαμησει ο,τι σκισκοματικο κυκλοφορει και μας το παιζεις και ανημπορος τωρα
να σου μαραθει και να σου πεσει στην λεκανη εκει που κατουρας!!!!!!!Μια φορα το χρονο ρε φιλε, γαμαω και εγω ο κακομοιρης, μη με ματιασεις και δεν μου ξανασηκωθει, ειμαι και σε οριακη ηλικια
Και σε ειχα για φιλο ρε πουστη. (Με τη κακη εννοια το πουστη)να σου μαραθει και να σου πεσει στην λεκανη εκει που κατουρας!!!!!!!
ενα σχιστοματικο δεν μου φερες ρε αλητη και μενα.... :'( :'( :'( :'(
τα σκιστοματικα δεν μετρανε είναι ορεκτικο
τι λες ρε μεγαλε;;;;να σου μαραθει και να σου πεσει στην λεκανη εκει που κατουρας!!!!!!!
ενα σχιστοματικο δεν μου φερες ρε αλητη και μενα.... :'( :'( :'( :'(