The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Απομένει τώρα να δούμε με ποιο νικ θα μπεί ο κ. Ζόριας.
εισαι ομοφοβικος αγιε;Απομένει τώρα να δούμε με ποιο νικ θα μπεί ο κ. Ζόριας.
Ετσι και μπορεις να εισαι ¨"αυτοεξυπηρετουμενος" στην ηλικια μου τυπε, εισαι ο καλυτερος.όχι τυπε..στην ηλικια σου είναι μια χαρα....μην μας πεθανεις κιολας...
βεβαια εγω που είμαι μαστερ τζενταϊ, εχω στοχο να τον παιζω κάθε μερα όταν φτασω τα χρονια σου
να στον παιζει κάθε μερα η ιδια γυναικα;Ετσι και μπορεις να εισαι ¨"αυτοεξυπηρετουμενος" στην ηλικια μου τυπε, εισαι ο καλυτερος.
Για να πω την αληθεια και εγω μπορω να τον παιζω καθε μερα-να πηγαινω με την ιδια γυναικα καθε μερα,δεν μπορω
εισαι ομοφοβικος αγιε;
να στον παιζει κάθε μερα η ιδια γυναικα;
Ετσι!Καθόλου. Άλλωστε και σεις οι κοπέλες, τόσους αγώνες δώσατε για να ξεπεραστεί αυτός ο φόβος. Εν ολίγοις, μακριά από τον κώλο μου, κι όπου θέλει ας μπει.
Ακριβως.Γινεται συνήθεια κι είναι σαν να τον παίζει μόνος του.
αρα δεν τον πειραζει όπως λεει πιο πανω... Να η λυσηΓινεται συνήθεια κι είναι σαν να τον παίζει μόνος του.
Ετσι!
Δεν εχω λιωσει 4 ζευγάρια τακουνια στα gay parade για να μας πεταξεις εσυ δυο ποστ και καλα ότι μας ξεμπροστιασες
τι είναι το ντοριτος σουτζουκι; γαριδακι;Ζητώ συγγνώμη. Δεν είστε με τίποτα ο κ. Ντορίτα-Σουτζούκι.
Αυτός δεν θα έδινε τέτοια απάντηση ούτε με τον ορό τής αληθειας.
Υ.Γ. Προς τον κ. Νεράϊδο προσανατολίζομαι.
Ακριβως.
τι είναι το ντοριτος σουτζουκι; γαριδακι;
Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις............ΠΗΔΑ.αρα δεν τον πειραζει όπως λεει πιο πανω... Να η λυση
και το νεραιδο το ιδιο;Μια λεβεντόπουστα.
Η trixa ηταν βουρτσα στην εποχη μου.sthn εποχη σου οι φοιτητριες πιαναν κοτσιδα τις μουνοτριχες τους
ρε συ αγιε γιατι ολους τους περνας για κλωνους ???
εσυ εχεις κλωνο??
στανταρ εχεις
απαντα θα σε πιστεψω