The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
με θεωρεις αθωο η κωλοπετσωμενο
Αν τώρα σας απαντήσει "κώλο σκέτο", θα φταίει αυτή;
με θεωρεις αθωο η κωλοπετσωμενο
εμενα δεν μ αρεσουν τα μπάχαλα.Μάλιστα.
Περίεργο πάντως που μετά τις νουθεσίες μου προς την κ. Ζαβρα, ξύπνησατε από τον λήθαργό σας, τόσο εσείς, όσο και η δ. Marriane2004 και περάσατε να μας επισκεφθείτε;
εμενα δεν μ αρεσουν τα μπάχαλα.
Εγω δεν γραφω σ αυτά τα νηματα, μονο σε θρεντ πγιοτητας 0
δεν είναι κατι κακο ουτε ταμπου πλεον, να ξεςο παοδεπαο δεν ειναι κακο παιδι! πιρφορος ειναι!
αφου δεν γραφωΝαι. Αλλα λόγια, να χαιρόμασετε.
Μα βλεπω στα πολιτικα και στην μπαλα, ολοι παναγιες και γινεται τζερτζελο στις ελλεινηδες και στον πικερ
ν αναβουν λιγο τα αιματα ;)Γιατι αραγε πρεπει να υπαρχουν μπαχαλα; Αντε στα αθλητικα και τα πολιτικα να το καταλαβω.
εμενα?Ντόπα σε θεωρώ έξυπνο κ έμπειρο
Ραοπαο, τον παιζω μερα παρα μερα. Λες να κανω κακο στην υγεια μου, σαυτην την ηλικια;..................................................................................................που δεν τον παιζω καθε μερα;δεν είναι κατι κακο ουτε ταμπου πλεον, να ξες
αδιάφοροεμενα?
αφου δεν γραφω
Ρε παιδιά κι εγώ όταν το έκανα με μία πρώην μου από πίσω, ο πρωκτός της μετά από λίγη ώρα υγραινόταν (λίγο).
Οχι ότι "έχυνε", ή έκανε squirting απλά μια λίπανση ήταν...
Προφανώς κάποιοι αδένες...και για να προλάβω ορισμένους δεν ήταν "μερέντα" ή κάτι παρόμοιο....
Στον πικερ το πες;Ραοπαο, τον παιζω μερα παρα μερα. Λες να κανω κακο στην υγεια μου, σαυτην την ηλικια;..................................................................................................που δεν τον παιζω καθε μερα;
όχι τυπε..στην ηλικια σου είναι μια χαρα....μην μας πεθανεις κιολας...Ραοπαο, τον παιζω μερα παρα μερα. Λες να κανω κακο στην υγεια μου, σαυτην την ηλικια;..................................................................................................που δεν τον παιζω καθε μερα;
χοντροαδιάφορο
Ξέρω...
Ασχολείστε με το ίδιο σπό που ασχολείται και ο. Ντορίτα-Σουτζούκι
τι μαλακα εισαι
zigfried
Προχωρημένος
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
Απ: Το κωλοδάχτυλο από πουτάνα εγκυμονεί κινδύνους;
« Απάντηση #18 στις: 25/05/07, 18:06 »
Δεν είναι έτσι βρε psolara78!
Αν η άλλη ξέρει πως να σου βάλει το δάχτυλο, όχι πολύ βαθιά και με φορά προς τ'αρχίδια, όταν κοντεύεις να τελειώσεις, η ηδονή είναι πολύ μεγαλύτερη!!
Αν φοβάσαι μη σε παρεξηγήσουν, δοκίμασέ το μόνος σου και θα με θυμηθείς..
Γελάστε τώρα όσο θέλετε.
το zigfried μ αρεσει πιο πολύ