blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Ωπ τι φλεβα χρυσου πετυχα ξαφνικα
Το έχω δηλώσει πλειστάκις εις το παρελθόν. Πάντως μην προσδοκάτε και πάρα πολλά!
Ωπ τι φλεβα χρυσου πετυχα ξαφνικα
αυτά παθαινεις όταν παιρνεις δυναμικη γυναικαΤυπε σε λιγο θα πεις οτι μου εχει φορεσει και φακιολι :S
Τυπε σε λιγο θα πεις οτι μου εχει φορεσει και φακιολι :Sστον βασιλοφρωνα αναφερομουν
στον βασιλοφρωνα αναφερομουν
μου το παιζει γατουλα μεχρι τωρα,λες να ετοιμαζει αντεπιθεση και να ακονιζει την παντοφλα της ? :Sαυτά παθαινεις όταν παιρνεις δυναμικη γυναικα
καντηνε πριν αρχισει να σε στραπονιαζειμου το παιζει γατουλα μεχρι τωρα,λες να ετοιμαζει αντεπιθεση και να ακονιζει την παντοφλα της ? :S
μου το παιζει γατουλα μεχρι τωρα,λες να ετοιμαζει αντεπιθεση και να ακονιζει την παντοφλα της ? :S
Τυπε υποψιαζομαι οτι εχεις δολο και θελεις να βαλεις λογια και να σπειρεις αμφιβολιες και την διχονια στο γαμο μαςκαντηνε πριν αρχισει να σε στραπονιαζει
εγω ειπα και ελαλησα και αμαρτια ουκ εχω....Τυπε υποψιαζομαι οτι εχεις δολο και θελεις να βαλεις λογια και να σπειρεις αμφιβολιες και την διχονια στο γαμο μας
εγω ειπα και ελαλησα και αμαρτια ουκ εχω....
εξαλλου αν είναι να την γαμησω, την γαμαω και πανδρεμενη...δεν μασαω εγω από τετοια
εγω ειπα και ελαλησα και αμαρτια ουκ εχω....
εξαλλου αν είναι να την γαμησω, την γαμαω και πανδρεμενη...δεν μασαω εγω από τετοια
τι την μελετας τωρα :S :S :Sαχ βρε κακομοιρη! αν σε ακουσει η πεθερα σου να δω μετα ποιος θα γαμησει ποιον! ?
εγω παντως θα την στειλω κανα πμ τωρα που θα μαι σαλονικη, μπας και της σκισω τα κωλοβαρδουλα
Αυτο ηταν,ως εδω,προσεβαλες την προσωπικη και οικογενειακη μου τιμη...Σε προκαλω δημοσια σε μονομαχια
εγω παντως θα την στειλω κανα πμ τωρα που θα μαι σαλονικη, μπας και της σκισω τα κωλοβαρδουλα
είμαι αποφασισμένος τυπε...μετα να φας ρυζογαλο!!!!
είμαι αποφασισμένος τυπε
Υπαγω προς το παρον.Διαλεχτε εσεις τον τοπο την ωρα και τον τροπο που θα αφησετε τον ματαιο τουτο κοσμο και ενημερωστε μεεγω παντως θα την στειλω κανα πμ τωρα που θα μαι σαλονικη, μπας και της σκισω τα κωλοβαρδουλα
τα κυτει αιμαΥπαγω προς το παρον.Διαλεχτε εσεις τον τοπο την ωρα και τον τροπο που θα αφησετε τον ματαιο τουτο κοσμο και ενημερωστε με
ΥΓ: Αφηστε τις χυδαιοτητες αν επιθυμειτε να επιτρεψω να τελεστει κανονικη χριστιανικη κηδεια και δεν αφησω το κουφαρι σας να γινει βορα ορνιων
τα κυτει αιμα
Χμμμ... Καλά...
Το μονο αιμα που χυνεται εδω μεσα, ειναι αυτο που δινουμε για εξετασεις.