blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
τοτε πηγαιναν φανταροι και απολυονταν μετα απο μια 10ετια τυποι :S1912 - 1913, ανεψιέ.
Χωρις τα καλοκαιρια
Χωρις τα καλοκαιριαμαλλον για τον εμφυλιο σας κοβω!! ο θειος ειναι 81 !!! ετονε!!!!
αρα δεν μπορει να εχεις πολεμησει εκει!! οργιο!
Γιατί;
Η πρώτη μου μάχη περιγράφεται από τον Θουκιδίδη!
Υπαγω για ξεκουραση. Η μασσαζοκορη που ασελγησε στο γερικο κορμι μου, με ξεθεωσε προσπαθωντας να επιτυχει και δευτερη συνεχομενη συνεδρεια.
Υπαγω για ξεκουραση. Η μασσαζοκορη που ασελγησε στο γερικο κορμι μου, με ξεθεωσε προσπαθωντας να επιτυχει και δευτερη συνεχομενη συνεδρεια.
Υπάγετε!
Καλό ξημέρωμα.
o μπλιζ εχει ξυπνησει εδώ και 15 ωρες...εχει χασει επαφη με τον χρονο και την πραγματικοτητα πλεον...τι καλο ξημερωμα!? μεσημερι ειναι ακομα!
τι καλο ξημερωμα!? μεσημερι ειναι ακομα!
Στην ηλικία μας έτσι ευχόμεθα!
o μπλιζ εχει ξυπνησει εδώ και 15 ωρες...εχει χασει επαφη με τον χρονο και την πραγματικοτητα πλεον...
δεν εχω ερθει ακομα σαλονικη τυπε...θα ρθω μονος μου στα μερη σας...θα διπλοσταυροφιλησω την πεθερουλα μου και θα αναχωρησω εντος των επομενων ημερωνΚαλησπέρα, κ. συνάδελφε!
Τι κάνει η πεθερά σας; Την φέρατε στην Θεσσαλονίκη μαζί σας;
Πολύ σωστά!
Γι΄ αυτό πολλές φορές όταν ανοίγω το νήμα το πρωί που όλοι εσείς ροχαλίζετε, γράφω ότι την ξημερώσαμε και τη νύχτα αυτή.
αυτο να μου πεις!! ...... ποτε δεν ξερεις αν θα ξυπνησεις παλι!!!
τυπε κανα 2 φορες που δεν ειχες ανοιξει ειχα ανυσηχησει πολυ :S
τυπε κανα 2 φορες που δεν ειχες ανοιξει ειχα ανυσηχησει πολυ :SΠολύ σωστά!
Γι΄ αυτό πολλές φορές όταν ανοίγω το νήμα το πρωί που όλοι εσείς ροχαλίζετε, γράφω ότι την ξημερώσαμε και τη νύχτα αυτή.
τη μια φορα ηταν τοτε που ειχε φαει γυροτυπε κανα 2 φορες που δεν ειχες ανοιξει ειχα ανυσηχησει πολυ :S