NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δεν βγαλαμε προσκλήσεις![]()
πάτρε τα αρχίδια μου για δώρο τωρα
δεν βγαλαμε προσκλήσεις![]()
καλα θα παντρευτείς και θα σου στείλω καμια μπαμια για δωροπάτρε τα αρχίδια μου για δώρο τωρα![]()
δεν με νοιαζει τι λενε τα προβαταο ντόπα είναι πολύ έμπειρος, αυτή που όλοι έχουν ξελογιαστεί και λένε σαν καλύτερο cg της τελευταίας 5ετίας, την έβγαλε μέτρια :-
ελα ντοπα μου τι λεει; αληθεια με συμπαθεις η μου μιλας από συνήθειο μεγαλο καημό το έχω να μάθω
ελα ντοπα μου τι λεει; αληθεια με συμπαθεις η μου μιλας από συνήθειο μεγαλο καημό το έχω να μάθω
γιαυτό ειμαι εδω . νομιζεις θα την λες στον αγιο ; οχι γλυκιε μου σε μαθαμε![]()
καλα θα παντρευτείς και θα σου στείλω καμια μπαμια για δωρο![]()
ο ντόπα είναι πολύ έμπειρος, αυτή που όλοι έχουν ξελογιαστεί και λένε σαν καλύτερο cg της τελευταίας 5ετίας, την έβγαλε μέτρια :-
το ξερεις οτι ειχα κατσει να χεσω κ εσπασα το καπακι της λεκανης μου
καλα θα παντρευτείς και θα σου στείλω καμια μπαμια για δωρο![]()
στραβωθηκα με αλλονΣεις πως και δεν ερωτευτήκατε τον Αλέκο όπως όλες οι υπόλοιπες εδώ μέσα;![]()
στο καλο. σε λιγο θα εισαι πιο παπουλικο απο τους ππαπουληδεςΑιντε τα λεμε παω να κοιμηθω γιατι ο μαρτης δεν ειναι για πολλες βολτες.καλο απογευμα.
πιστευε τα μισα που βλεπεις κ τιποτα απο αυτα που ακους
Αιντε τα λεμε παω να κοιμηθω γιατι ο μαρτης δεν ειναι για πολλες βολτες.καλο απογευμα.
καλη πουτανα που ειχε ερθει αθηνα ειναι η αλκοολα η ξανθια που ειχε βαλει αβαταρ ο μπεμπης
εμφανιση κ καλο γαμησι μαζι με τρελα απο πιωματα κλπ
αυτα βεβαια πιο παλια
μην την μελετάς γαμώ το διαολό μου μέσα γαμώ![]()
καλη πουτανα που ειχε ερθει αθηνα ειναι η αλκοολα η ξανθια που ειχε βαλει αβαταρ ο μπεμπης
εμφανιση κ καλο γαμησι μαζι με τρελα απο πιωματα κλπ
αυτα βεβαια πιο παλια