NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δεν βγαλαμε προσκλήσεις
πάτρε τα αρχίδια μου για δώρο τωρα
δεν βγαλαμε προσκλήσεις
καλα θα παντρευτείς και θα σου στείλω καμια μπαμια για δωροπάτρε τα αρχίδια μου για δώρο τωρα
δεν με νοιαζει τι λενε τα προβαταο ντόπα είναι πολύ έμπειρος, αυτή που όλοι έχουν ξελογιαστεί και λένε σαν καλύτερο cg της τελευταίας 5ετίας, την έβγαλε μέτρια :-
ελα ντοπα μου τι λεει; αληθεια με συμπαθεις η μου μιλας από συνήθειο μεγαλο καημό το έχω να μάθω
ελα ντοπα μου τι λεει; αληθεια με συμπαθεις η μου μιλας από συνήθειο μεγαλο καημό το έχω να μάθω
γιαυτό ειμαι εδω . νομιζεις θα την λες στον αγιο ; οχι γλυκιε μου σε μαθαμε
καλα θα παντρευτείς και θα σου στείλω καμια μπαμια για δωρο
ο ντόπα είναι πολύ έμπειρος, αυτή που όλοι έχουν ξελογιαστεί και λένε σαν καλύτερο cg της τελευταίας 5ετίας, την έβγαλε μέτρια :-
συγκλονιστικο; μετα;το ξερεις οτι ειχα κατσει να χεσω κ εσπασα το καπακι της λεκανης μου
καλα θα παντρευτείς και θα σου στείλω καμια μπαμια για δωρο
στραβωθηκα με αλλονΣεις πως και δεν ερωτευτήκατε τον Αλέκο όπως όλες οι υπόλοιπες εδώ μέσα;
στο καλο. σε λιγο θα εισαι πιο παπουλικο απο τους ππαπουληδεςΑιντε τα λεμε παω να κοιμηθω γιατι ο μαρτης δεν ειναι για πολλες βολτες. καλο απογευμα.
πιστευε τα μισα που βλεπεις κ τιποτα απο αυτα που ακους
Αιντε τα λεμε παω να κοιμηθω γιατι ο μαρτης δεν ειναι για πολλες βολτες. καλο απογευμα.
καλη πουτανα που ειχε ερθει αθηνα ειναι η αλκοολα η ξανθια που ειχε βαλει αβαταρ ο μπεμπης
εμφανιση κ καλο γαμησι μαζι με τρελα απο πιωματα κλπ
αυτα βεβαια πιο παλια
μην την μελετάς γαμώ το διαολό μου μέσα γαμώ
καλη πουτανα που ειχε ερθει αθηνα ειναι η αλκοολα η ξανθια που ειχε βαλει αβαταρ ο μπεμπης
εμφανιση κ καλο γαμησι μαζι με τρελα απο πιωματα κλπ
αυτα βεβαια πιο παλια