Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστω και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι στην ζωη σου.Γιατι γελας ομως
Υ.Γ βικινγκ μανα μου να ζησετε οτι καλύτερο εύχομαι περα απο πλακα
Ευχαριστω και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι στην ζωη σου.Γιατι γελας ομως
Υ.Γ βικινγκ μανα μου να ζησετε οτι καλύτερο εύχομαι περα απο πλακα
ειμαι γελαστη. αν σου εμφανιστεί με καμιά ζαρτιερα μετα το γαμο θα την πεις πουτανα;Ευχαριστω και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι στην ζωη σου.Γιατι γελας ομως
Α δεν σας ειπα αρραβωνιαζομαι σε λιγο καιρο πιθανων αυτη η εξελιση να με κανει να διαγραψω τον λογαριασμο μου εδω...σιγουρα μερικοι θα μου λειψετε :'( παντως μεχρι να τακτοποιηθω δυσκολα να ξανα κανω αλλο λογαριασμο. Θα σας ενημερωσω λιγο πριν γινει για να με ευχηθειτε κι ολας.
Ποιος γαμος βρε,αυτο αν θα γινει θα αργησει αρκετα. και κοψε αυτες τις βλακειες να σε και λιγο σοβαρηειμαι γελαστη. αν σου εμφανιστεί με καμιά ζαρτιερα μετα το γαμο θα την πεις πουτανα;
δεν ειμαι σοβαρη βικινγ ειμαι λιγάκι κουκου ο συζυγός μου αρέσκεται σε αυτό μου το χαρακτηριστικό. εσένα δεν σου πέφτει λόγος.Ποιος γαμος βρε,αυτο αν θα γινει θα αργησει αρκετα. και κοψε αυτες τις βλακειες να σε και λιγο σοβαρη
θα έλεγα αλλα δεν μου επιτρέπει η αριστοκρατική μου καταγωγήτι κάνετε?
θα έλεγα αλλα δεν μου επιτρέπει η αριστοκρατική μου καταγωγή
ε ειναι ερωτευμενα τα παιδιαρε αρραβωνιάζεται ο Βίκινγκ???
αυτά είναι
ρε αρραβωνιάζεται ο Βίκινγκ???
αυτά είναι
Ετσι φιλε, και να ξερεις ποτε δεν ειναι αργα...μπορειτε μετα αν ειναι και η γυναικα μεγαλη να υοθετησετε καποιο παιδι.
Άντε και στα δικά μας!
Ετσι φιλε, και να ξερεις ποτε δεν ειναι αργα...μπορειτε μετα αν ειναι και η γυναικα μεγαλη να υοθετησετε καποιο παιδι.
Προκομένο παιδί!
΄Οχι σαν εμάς τους αχαϊρευτους...
κάτι θα βρεθεί και για μας, δεν μας πήραν και τα χρόνια, ο Βουτσάς πως βρήκε και είναι και μεγαλύτερος :-
Μεταξύ μας...
Δεν είναι και πολύ μεγαλύτερος.
Καλα αυτος τρωγεται με τα ρουχα του.. που να βρει γυναικα να συζησει μεταΑυτό λέω και εγώ.
Εδώ ακόμη και ο Άγιος ελπίζει. Εμείς απέξω θα μείνουμε;
πως μιλας ετσι για τον αγιο ρε βικινγκ κανενα σεβασμο εδω μεσα. δηάδη επειδηΚαλα αυτος τρωγεται με τα ρουχα του.. που να βρει γυναικα να συζησει μετα