erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εναμιση μηνα; μαλλον θα πεθανωΔειξε λιγο κατανοηση κι εσυ,δλδ αμα δεν γαμηθεις εναμισο μηνα τι θα παθεις
εναμιση μηνα; μαλλον θα πεθανωΔειξε λιγο κατανοηση κι εσυ,δλδ αμα δεν γαμηθεις εναμισο μηνα τι θα παθεις
Δειξε λιγο κατανοηση κι εσυ,δλδ αμα δεν γαμηθεις εναμισο μηνα τι θα παθειςμην με λες τετοια. δεν πιστευω να ειναι θρησκος ο βασιλοφρονας να μου κοψει το κρεατακι γενικως θα μαλωκουμε
Μοστρα ειναι τυπε,μη ψαρωνειςΑν κρίνω από τις κατά καιρούς υπογραφές του πρέπει να είναι και μάλιστα πολύ διαβασμένος!
προς στιγμην φοβήθηκα. αλλα θυμαμαι που στον μηνα μελιτος με ειχαν με οξυγονο μετα και θεωρησα οτι οι φοβοι μου ηταν έωλοι..κοβεται το κρεας???
παω να φαω μπριζολες σουβλακια και τσικνιστα τσικνιδια σας φιλωΤιποτα δεν θα παθεις στο μυαλο ειναι ολα.Εχω αντεξει και παραπανω ;)
Τιποτα δεν θα παθεις στο μυαλο ειναι ολα.Εχω αντεξει και παραπανω ;)εναμιση μηνα; μαλλον θα πεθανω
και εγω τον ειδα λαιβ προσφατα ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλονμιας και μου τον θυμισαν προσφατα τον Μπακιρτζη,ακολουθει μια απο τις καλυτερες στιγμες του συγχρονου ελληνικου κινηματογραφου
Στο καλο να πας και να προσεχειςπαω να φαω μπριζολες σουβλακια και τσικνιστα τσικνιδια σας φιλω
σε γαμησαμε και σου σκισαμε τα βαρδουλα χθες..ηρθαμε στο κοτετσι σας, σας παιξαμε μονοτερμα ξεβρακωνοντας σας και μετα καναμε και το γηπεδο σας μπουρδελο...γιατι ετσι γαμαει ο θρυλος, εντος και εκτος γηπεδο...προσκυνα τον αιωνιο πρωτο καρακαταχυμενες μπουγατσες....παω να φαω μπριζολες σουβλακια και τσικνιστα τσικνιδια σας φιλω
Μοστρα ειναι τυπε,μη ψαρωνεις
τι θεματα; αφου ο ενας γραφει οτι χυνουν οι πουτανες ο αλλος οτι θελει χαδια και φιλια σε μια ατμόσφαιρα νεουποκεζικης ρομανδικης νουβελας ο αλλος εχει γαμησει ολη την ταυλανδη κτλ. οσο και να το πεις ειναι ενας αλλος κοθμος
σε γαμησαμε και σου σκισαμε τα βαρδουλα χθες..ηρθαμε στο κοτετσι σας, σας παιξαμε μονοτερμα ξεβρακωνοντας σας και μετα καναμε και το γηπεδο σας μπουρδελο...γιατι ετσι γαμαει ο θρυλος, εντος και εκτος γηπεδο...προσκυνα τον αιωνιο πρωτο καρακαταχυμενες μπουγατσες....
Ραο σε αγαπαω,αλλα να μιλας πιο ομορφα σε παρακαλωσε γαμησαμε και σου σκισαμε τα βαρδουλα χθες..ηρθαμε στο κοτετσι σας, σας παιξαμε μονοτερμα ξεβρακωνοντας σας και μετα καναμε και το γηπεδο σας μπουρδελο...γιατι ετσι γαμαει ο θρυλος, εντος και εκτος γηπεδο...προσκυνα τον αιωνιο πρωτο καρακαταχυμενες μπουγατσες....
Θα του το μεταβιβάσω.
[size=30pt]Επίσης πρέπει να πω στον κ. raopau ότι η κα. Έριναλ μου ανέθεσε να του πω ότι είναι κουτός, που παράτησε την πορνοστάρ...[/size]
[Ποια πορνοστάρ;;; ]
επρεπε να τα ακουσει η κατε, γιατι πολυ μας την εμπαινε τωρα τελευταια με τον μπαοκ...Ραο σε αγαπαω,αλλα να μιλας πιο ομορφα σε παρακαλω
Θα τις κλασεις τα παπαριαΑυτό ηταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τα αντίποινα θα είναι αμείλικτα.
Φευγω κι εγω, παω να την πεσω γιατι δεν με βαστανε τα ποδια μου απο τα χθεσινα.Καλο τσικνησμα παιδες.
Θα τις κλασεις τα παπαρια