Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (0 μέλη και 363 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
  :think: μην με λες τετοια. δεν πιστευω να ειναι θρησκος ο βασιλοφρονας να μου κοψει το κρεατακι γενικως θα μαλωκουμε :think:
Δειξε λιγο κατανοηση κι εσυ,δλδ αμα δεν γαμηθεις εναμισο μηνα τι θα παθεις  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.649
Πόντοι
1.406
μιας και μου τον θυμισαν προσφατα τον Μπακιρτζη,ακολουθει μια απο τις καλυτερες στιγμες του συγχρονου ελληνικου κινηματογραφου  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μιας και μου τον θυμισαν προσφατα τον Μπακιρτζη,ακολουθει μια απο τις καλυτερες στιγμες του συγχρονου ελληνικου κινηματογραφου  :rockon:

και εγω τον ειδα λαιβ προσφατα  :think: ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον  :2funny: :tits2:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
παω να φαω μπριζολες σουβλακια και τσικνιστα τσικνιδια  :erection: σας φιλω
σε γαμησαμε και σου σκισαμε τα βαρδουλα χθες..ηρθαμε στο κοτετσι σας, σας παιξαμε μονοτερμα ξεβρακωνοντας σας και μετα καναμε και το γηπεδο σας μπουρδελο...γιατι ετσι γαμαει ο θρυλος, εντος και εκτος γηπεδο...προσκυνα τον αιωνιο πρωτο καρακαταχυμενες μπουγατσες....
:orchestra:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
τι θεματα; αφου ο ενας γραφει οτι χυνουν οι πουτανες ο αλλος οτι θελει χαδια και φιλια σε μια ατμόσφαιρα νεουποκεζικης ρομανδικης νουβελας ο αλλος εχει γαμησει ολη την ταυλανδη κτλ. οσο και να το πεις ειναι ενας αλλος κοθμος  :tits2: :happy:

Αυτό ηταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τα αντίποινα θα είναι αμείλικτα.  :sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.522
Πόντοι
26.316
σε γαμησαμε και σου σκισαμε τα βαρδουλα χθες..ηρθαμε στο κοτετσι σας, σας παιξαμε μονοτερμα ξεβρακωνοντας σας και μετα καναμε και το γηπεδο σας μπουρδελο...γιατι ετσι γαμαει ο θρυλος, εντος και εκτος γηπεδο...προσκυνα τον αιωνιο πρωτο καρακαταχυμενες μπουγατσες....

Δεν σας αναγνωρίζω, κ. συνάδελφε!  :new_shocked:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.649
Πόντοι
1.406
Ραο σε αγαπαω,αλλα να μιλας πιο ομορφα σε παρακαλω  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.522
Πόντοι
26.316
Θα του το μεταβιβάσω.
[size=30pt]Επίσης πρέπει να πω στον κ. raopau ότι η κα. Έριναλ μου ανέθεσε να του πω ότι είναι κουτός, που παράτησε την πορνοστάρ...[/size]
[Ποια πορνοστάρ;;;  :think: ]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Φευγω κι εγω, παω να την πεσω γιατι δεν με βαστανε τα ποδια μου απο τα χθεσινα.Καλο τσικνησμα παιδες. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom