erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σιγα μην γκαβλωνα με τις κριτικεςΔιαβασες καμια κριτικη παλι
σιγα μην γκαβλωνα με τις κριτικεςΔιαβασες καμια κριτικη παλι
ο επομενος τιτλος που διεκδικει ο μπαοκ ειναι τα πελοποννησιακα καλλιστειαπαρε το καροτο για τον κωλο του μαρινακη
μη το λες,ανεβηκε μια πολυ καλη τελευταιασιγα μην γκαβλωνα με τις κριτικες
χοντρο :oο επομενος τιτλος που διεκδικει ο μπαοκ ειναι τα πελοποννησιακα καλλιστεια
μπραμπ κισ μαι ασο επομενος τιτλος που διεκδικει ο μπαοκ ειναι τα πελοποννησιακα καλλιστεια
ναι αυτη με τις ρομανδικες αναζητησεις στην καλοκαιρινη Καλιφόρνιαμη το λες,ανεβηκε μια πολυ καλη τελευταια
Αφου σ'αρεσει να τις διαβαζεις ρε ανωμαλιαρασιγα μην γκαβλωνα με τις κριτικες
φτιαχνεσαι να μου μιλας προστυχα βικινγκ; τι θα ελεγε το κοριτσι σου αν σε ακουγε... :oΑφου σ'αρεσει να τις διαβαζεις ρε ανωμαλιαρα
Ασε γιατι αυτη τα ακουσε εχθες το βραδυ,ακου πηρε να με πει τι καναμε μετα τον αγωνα ποσο ηλιθιες γινεστε ωρες,ωρεςφτιαχνεσαι να μου μιλας προστυχα βικινγκ; τι θα ελεγε το κοριτσι σου αν σε ακουγε... :o
εγω πανδα ειμαι ηλίθια δεν περιοριζομαι σε ενα τμήμα χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχΑσε γιατι αυτη τα ακουσε εχθες το βραδυ,ακου πηρε να με πει τι καναμε μετα τον αγωνα ποσο ηλιθιες γινεστε ωρες,ωρες
Εσυ εχεις θεματα για αυτοαλλα περα απο ολα τα αλλα υπαρχει περιπτωση να γκαβλωσει καποιος με την περιγραφη σε κριτικη; εγω ριχνω γελιο
Τυπε επρεπε να της πεις:Ερχομαι να σου δειξω μωρη...και να πας να της δειξειςΑσε γιατι αυτη τα ακουσε εχθες το βραδυ,ακου πηρε να με πει τι καναμε μετα τον αγωνα ποσο ηλιθιες γινεστε ωρες,ωρες
τι θεματα; αφου ο ενας γραφει οτι χυνουν οι πουτανες ο αλλος οτι θελει χαδια και φιλια σε μια ατμόσφαιρα νεουποκεζικης ρομανδικης νουβελας ο αλλος εχει γαμησει ολη την ταυλανδη κτλ. οσο και να το πεις ειναι ενας αλλος κοθμοςΕσυ εχεις θεματα για αυτο
Ολα τα καλα εσυ τα χεις...ηλιθια,ανωμαλιαρα,προβληματικια και αλλα πολλα. δεν ειναι τυχαιο που εισαι μονη σουεγω πανδα ειμαι ηλίθια δεν περιοριζομαι σε ενα τμήμα χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχ
γιατι ξεσπας πανω μου καθε φορα που εχεις νευρα ; τι σου εχω καμει :- :'(Ολα τα καλα εσυ τα χεις...ηλιθια,ανωμαλιαρα,προβληματικια και αλλα πολλα. δεν ειναι τυχαιο που εισαι μονη σου
Κατα βαθος σ'αγαπαω βρε
Κατα βαθος σ'αγαπαω βρεγιατι ξεσπας πανω μου καθε φορα που εχεις νευρα ; τι σου εχω καμει :- :'(
τι θεματα; αφου ο ενας γραφει οτι χυνουν οι πουτανες ο αλλος οτι θελει χαδια και φιλια σε μια ατμόσφαιρα νεουποκεζικης ρομανδικης νουβελας ο αλλος εχει γαμησει ολη την ταυλανδη κτλ. οσο και να το πεις ειναι ενας αλλος κοθμος