maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Άπαξ του εξαμήνου κάνει κούκου!![]()
Πασιφανές το ότι ο νηματοθέτης έχει κάποιου είδους "κόλλημα" με τον κ. Αλέξανδρο και καλά κάμνετε και το θίγετε. Άλλωστε ήμουν από τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) που το καυτηρίασα.
Το "κόλλημα" ανωτερότητος αλά Λουδοβίκος 14ος που έχει ο κ. Αλέξανδρος όμως, δεν σας βλέπω να το θίγετε.
Αγαπητε, φαινεται ξεκαθαρα νομιζω ποιος εμμονικα ασχολειται με τι και με ποιον. Τον χαρακτηρα και την ιδιοσυγκρασια του καθε nickname δε δυναμαι και δε μου αρμοζει να κριτικαρω.
Σάπισαν και έπεσαν τα μπαλάκια σας στο πάτωμα, και τα κυνηγάτε;![]()
Σάπισαν και έπεσαν τα μπαλάκια σας στο πάτωμα, και τα κυνηγάτε;![]()
Δηλαδή ασχολείστε μόνο με τις εμμονές που έχει ένα μέλος ως πρός ένα άλλο, και όχι με αυτές καθαυτές τις εμμονές του κάθε χαρακτήρα. Μάλιστα. Αξιοπερίεργον βέβαια, διότι πρίν υποδείξατε, εμέσως πλην σαφώς, στον κ. νηματοθέτη πως είναι κομπλεξικός. Και το κόμπλεξ δεν ειναι τίποτε άλλο, παρά στοιχείο χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας.
Τέλος πάντων... Επιλεκτική η ευαισθησία σας στις εμμονές θα έλεγα, αλλά αυτό αποτελεί γνώμη σας και αναφαίρετο δικαίωμά σας.
Τριμπαλος??? :o Τελικα ειναι οντως εξωγηινος μου φαινεται![]()
Όχι ακόμη!
Χοροπηδούνε από την χαρά τους!
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά δεν χοροπηδούν από χαρά. Άρχισε η πάρκινσον.![]()
Εχετε δικιο, απλα η διαφορα ειναι οτι ο μεν γουσταρει να αναδεικνυει τον εαυτο και τις γνωσεις του, πειτε τον αυταρεσκο αν θελετε, ενω ο αλλος περαν αυτου καταφερεται δικαιως και αδικως εναντι αλλων και μαλιστα nicknames ουτε καν ανθρωπων και μεσω αυτου προσπαθει να αναδειχθει μαλιστα. Ειδοποιος διαφορα.
Φυσικα και ειναι τα παντα επιλογες σε αυτη τη ζωη.
Τριμπαλος??? :o Τελικα ειναι οντως εξωγηινος μου φαινεται![]()
Δεν σας κατακρίνω. Πιθανόν να μην έχετε υπόψιν σας το πόσες φορές ο μακροθυμος(!) κατά τά άλλα κ. alex71, έχει καταφερθεί όλως αδίκως έναντι άλλων nicknames επειδή έτυχε απλά να αποδομήσουν τους ισχυρισμούς του.
Υ.Γ Μετα από πολύ "ξεμπρόστιασμα" βέβαια, το έριξε στο, πολύ βολικό για να μην επιχειρηματολογεί, τσιτάτο : "Με μισούν όλοι γιατί είμαι πανέξυπνος, όμορφος, γόης, δημιουργημένος, αθληταράς, διακηγοράρα, οδηγάρα, μοντελοπνίχτης, υπέροχος σύζυγος, άψογος πολιτικολόγος-οικονομολόγος, αδέκαστος κριτής, εντελώς αμερόληπτος, φλογερός εραστής, ολά τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, κλπ.
Δεν σας κατακρίνω. Πιθανόν να μην έχετε υπόψιν σας το πόσες φορές ο μακροθυμος(!) κατά τά άλλα κ. alex71, έχει καταφερθεί όλως αδίκως έναντι άλλων nicknames επειδή έτυχε απλά να αποδομήσουν τους ισχυρισμούς του.
Υ.Γ Μετα από πολύ "ξεμπρόστιασμα" βέβαια, το έριξε στο, πολύ βολικό για να μην επιχειρηματολογεί, τσιτάτο : "Με μισούν όλοι γιατί είμαι πανέξυπνος, όμορφος, γόης, δημιουργημένος, αθληταράς, διακηγοράρα, οδηγάρα, μοντελοπνίχτης, υπέροχος σύζυγος, άψογος πολιτικολόγος-οικονομολόγος, αδέκαστος κριτής, εντελώς αμερόληπτος, φλογερός εραστής, ολά τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, κλπ.