Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν υπάγω εις στούντιο.
Την μία και μοναδική φορά που είχα υπάξει, η εργαζομένη μου είχε πει: < Μη με χαϊδεύεις. Χαλαρώνω και θα κοιμηθώ >...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Το έχω γράψει μάλιστα αυτό και σε κριτική μου ...  :booty: :booty: :booty:
Σορρυ θειο αλλα με 200 ευρω πηδας 6 διαφορετικες σε στουντιο (αν αντεχεις,βεβαια) :grin: και σε μενουν ρεστα για πτι-φουρ  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Σορρυ θειο αλλα με 200 ευρω πηδας 6 διαφορετικες σε στουντιο (αν αντεχεις,βεβαια) :grin: και σε μενουν ρεστα για πτι-φουρ  :birdman:

Κοιτάξτε, ω αναιδές μειράκιο.
Στην ηλικία μου [ 81 ετών ] συλλέγουμε το σπέρμα στάλα - στάλα και άπαξ του εξαμήνου το εναποθέτουμε εις εργαζομένη γυνή. Οπότε ας το απολαύσω!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κοιτάξτε, ω αναιδές μειράκιο.
Στην ηλικία μου [ 81 ετών ] συλλέγουμε το σπέρμα στάλα - στάλα και άπαξ του εξαμήνου το εναποθέτουμε εις εργαζομένη γυνή. Οπότε ας το απολαύσω!
χαχα αφου σας κανει κουκου παλι καλα να λετε  :P

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ας τα αφησουμε τωρα αυτα και ας ασχοληθουμε με κατι επικαιρο  :grin: ειμαι καλεσμενος σε παρτι μασκε! καμια ιδεα για στολη πειτε.. φυσικα γραφτε και για τιμες να ξερουμε που περιπου θα κινηθουμε. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ας τα αφησουμε τωρα αυτα και ας ασχοληθουμε με κατι επικαιρο  :grin: ειμαι καλεσμενος σε παρτι μασκε! καμια ιδεα για στολη πειτε.. φυσικα γραφτε και για τιμες να ξερουμε που περιπου θα κινηθουμε. :grin:

Και τι είναι το νήμα μας. Το τμήμα αποκριάτικων του Jumbo;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Εν πάση περιπτώσει μπορείτε να ντυθείτε εξωγήινος. Ντυθείτε blizardeye...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/move]

Ανακοινώνουμε ότι απεστάλη πραγματεία του νηματοθέτη περί της αγχολύσεως, η οποία θα αναρτηθεί οσονούπω [ ... ελπίζουμε ].  :grin:

μόλις διάβασα και σχολίασα το πόνημά σας  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ωραια ιδεα.. δεν θελω να με αναγνωρισουν αμεσως  ;) ποσο παει ξερεις  :grin:

Κοιτάξτε. Αφού ουδείς ανάμεσα σ΄ εσάς, τους γήινους, γνωρίζει πως είναι οι εξωγήινοι, μπορείτε να ντυθείτε όπως θέλετε.
Θα σας πρότεινα μία κατσαρόλα στο κεφάλι σας [ δωρεάν από τον οίκο σας ], μία λαμέ στολή [ κόστος περίπου 8 € από τα αποκριάτικα ] και μία επιγραφή ΠΑΟΚ Πρωταθλητής 2016. Τότε θα σας περάσουν σίγουρα για εξωγήινο!  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
ντυσου καουμποϋς,κλασσικη επιλογη,δεν χρειαζεται πολλα λεφτα,ενα καμποϋκο καπελο,βαζεις και κανα γιλεκο καμια καπαρτινα θα εχεις,βρισκεις και ενα ζευγαρι μποτες απο αυτες που σκοτωνεις κατσαριδες στις γωνιες και εισαι σενιος πιστολερος,παιρνεις και κανα 2 πιστολια με καψουλια και κανεις και τον χαβαλε σου με το μπαμ μπουμ.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

κολομπίνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ντυσου καουμποϋς,κλασσικη επιλογη,δεν χρειαζεται πολλα λεφτα,ενα καμποϋκο καπελο,βαζεις και κανα γιλεκο καμια καπαρτινα θα εχεις,βρισκεις και ενα ζευγαρι μποτες απο αυτες που σκοτωνεις κατσαριδες στις γωνιες και εισαι σενιος πιστολερος,παιρνεις και κανα 2 πιστολια με καψουλια και κανεις και τον χαβαλε σου με το μπαμ μπουμ.
Ειναι το πρωτο που σκεφτηκα,το θεμα ειναι οτι θα με αναγνωρισουν αμεσως και δεν θα κανω χαβαλε στους αλλους/αλλες   :cheesy: λεω για αραβας αλλα παιζει οι μισοι να ειναι ετσι ντυμενη  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Επισης υπαρχει και ο Ζορο

pswmiadis8964.jpg

το αλογο ειναι προαιρετικο  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Ειναι το πρωτο που σκεφτηκα,το θεμα ειναι οτι θα με αναγνωρισουν αμεσως και δεν θα κανω χαβαλε στους αλλους/αλλες   :cheesy: λεω για αραβας αλλα παιζει οι μισοι να ειναι ετσι ντυμενη  :grin:
Τυπε εχω την εντυπωση οτι θες να μασκαρευτεις για να τσιλιμπουρδισεις χωρις να σε παρουν πρεφα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom