Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γιατι ρε φιλε οι σχεσακηδες δεν εχουν ψυχη!Mπορει να παει απλα για επισκεψη ρε μπλιζ,ξερεις καφεδακι πτι-φουρ κτλ
Γιατι ρε φιλε οι σχεσακηδες δεν εχουν ψυχη!Mπορει να παει απλα για επισκεψη ρε μπλιζ,ξερεις καφεδακι πτι-φουρ κτλ
Σορρυ θειο αλλα με 200 ευρω πηδας 6 διαφορετικες σε στουντιο (αν αντεχεις,βεβαια)Δεν υπάγω εις στούντιο.
Την μία και μοναδική φορά που είχα υπάξει, η εργαζομένη μου είχε πει: < Μη με χαϊδεύεις. Χαλαρώνω και θα κοιμηθώ >...![]()
![]()
Το έχω γράψει μάλιστα αυτό και σε κριτική μου ...![]()
![]()
![]()
Σορρυ θειο αλλα με 200 ευρω πηδας 6 διαφορετικες σε στουντιο (αν αντεχεις,βεβαια)και σε μενουν ρεστα για πτι-φουρ
![]()
χαχα αφου σας κανει κουκου παλι καλα να λετεΚοιτάξτε, ω αναιδές μειράκιο.
Στην ηλικία μου [ 81 ετών ] συλλέγουμε το σπέρμα στάλα - στάλα και άπαξ του εξαμήνου το εναποθέτουμε εις εργαζομένη γυνή. Οπότε ας το απολαύσω!
χαχα αφου σας κανει κουκου παλι καλα να λετε![]()
Ας τα αφησουμε τωρα αυτα και ας ασχοληθουμε με κατι επικαιροειμαι καλεσμενος σε παρτι μασκε! καμια ιδεα για στολη πειτε.. φυσικα γραφτε και για τιμες να ξερουμε που περιπου θα κινηθουμε.
![]()
Ωραια ιδεα.. δεν θελω να με αναγνωρισουν αμεσως ;) ποσο παει ξερειςΕν πάση περιπτώσει μπορείτε να ντυθείτε εξωγήινος. Ντυθείτε blizardeye...
[move]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/move]
Ανακοινώνουμε ότι απεστάλη πραγματεία του νηματοθέτη περί της αγχολύσεως, η οποία θα αναρτηθεί οσονούπω [ ... ελπίζουμε ].![]()
Ωραια ιδεα.. δεν θελω να με αναγνωρισουν αμεσως ;) ποσο παει ξερεις![]()
Ας τα αφησουμε τωρα αυτα και ας ασχοληθουμε με κατι επικαιροειμαι καλεσμενος σε παρτι μασκε! καμια ιδεα για στολη πειτε.. φυσικα γραφτε και για τιμες να ξερουμε που περιπου θα κινηθουμε.
![]()
Ειναι το πρωτο που σκεφτηκα,το θεμα ειναι οτι θα με αναγνωρισουν αμεσως και δεν θα κανω χαβαλε στους αλλους/αλλεςντυσου καουμποϋς,κλασσικη επιλογη,δεν χρειαζεται πολλα λεφτα,ενα καμποϋκο καπελο,βαζεις και κανα γιλεκο καμια καπαρτινα θα εχεις,βρισκεις και ενα ζευγαρι μποτες απο αυτες που σκοτωνεις κατσαριδες στις γωνιες και εισαι σενιος πιστολερος,παιρνεις και κανα 2 πιστολια με καψουλια και κανεις και τον χαβαλε σου με το μπαμ μπουμ.
Επισης υπαρχει και ο Ζορο
![]()
το αλογο ειναι προαιρετικο![]()
Επισης υπαρχει και ο Ζορο
![]()
το αλογο ειναι προαιρετικο![]()
Τυπε εχω την εντυπωση οτι θες να μασκαρευτεις για να τσιλιμπουρδισεις χωρις να σε παρουν πρεφαΕιναι το πρωτο που σκεφτηκα,το θεμα ειναι οτι θα με αναγνωρισουν αμεσως και δεν θα κανω χαβαλε στους αλλους/αλλεςλεω για αραβας αλλα παιζει οι μισοι να ειναι ετσι ντυμενη
![]()