Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ψαξε λιγο και θα το βρεις,4 γκευ στο νοσοκομειο γραφουν και 35 βελγοι μεσα απο την αστυνομια.Τελικα ολοι στην φαπα σας εχουνπου τα διαβαζεις αυτα ρε αμπαλαεα?![]()

Ψαξε λιγο και θα το βρεις,4 γκευ στο νοσοκομειο γραφουν και 35 βελγοι μεσα απο την αστυνομια.Τελικα ολοι στην φαπα σας εχουνπου τα διαβαζεις αυτα ρε αμπαλαεα?![]()
τα πανταβασιλοφρων τι μου κάμεις ;![]()
αν ο βασιλοφρων δεν εχει θεμα εγω ειμαι κουλ (δεν ειναι ζηλιαρης οποτε κανε οτι σε φωτιζει)Δεν γνωριζω ποιος αλλος παντρευτηκε κυρια μου
Τωρα δλδ τερμα τα πειραγματα και οι σποντες μου?![]()
![]()
τα ξερουμε απο πρωτο χερι τυπε ;)
κατσε θα πεταχτει ο μπραμπ να σου πει τι να με καμειςτα παντα![]()
Η επανασταση ξεκιναει απο την χεστρα κυρια μου?Ωραιο αβαταρ.αν ο βασιλοφρων δεν εχει θεμα εγω ειμαι κουλ (δεν ειναι ζηλιαρης οποτε κανε οτι σε φωτιζει)![]()
μου χαλασαν την διαθεση και την ορεξη! μοιλς ειχα αρχισει να τσιμπολογαω μερικα burgers!!![]()
αι σισχτιρ πια! πουθενα δεν μπορεις να φας με την ησυχια σου! !! >![]()
στα σπορ του βορραΨαξε λιγο και θα το βρεις,4 γκευ στο νοσοκομειο γραφουν και 35 βελγοι μεσα απο την αστυνομια.Τελικα ολοι στην φαπα σας εχουν![]()
Η επανασταση ξεκιναει απο την χεστρα κυρια μου?Ωραιο αβαταρ.![]()
![]()
Η επανασταση ξεκιναει απο την χεστρα κυρια μου?Ωραιο αβαταρ.![]()
![]()
σου απαντησα οτι δεν ουρω αλλα περιμενω τον βασιλοφρωνα με κατεβασμενα βρακια να μου τον χωσει θελω να ειμαι ετοιμηΛοιπόν την ίδια παρατήρηση περίπου έκανα και εγώ.
Ουρεί πάνω από το just married ... αλλά δεν μου έχει απαντήσει έως σήμερα...
σου απαντησα οτι δεν ουρω αλλα περιμενω τον βασιλοφρωνα με κατεβασμενα βρακια να μου τον χωσει θελω να ειμαι ετοιμη![]()
σου απαντησα οτι δεν ουρω αλλα περιμενω τον βασιλοφρωνα με κατεβασμενα βρακια να μου τον χωσει θελω να ειμαι ετοιμη![]()
Ρε τωρα το ειδα..3 μηνες ποιο παλιο μελος και εχω μονο χιλια κατι μηνυματα και εχεις μαλακα μου απιστευτη γκομενα φτασει τα 45000 μηνυματα
Επεισόδια μεταξύ Ολυμπιακών και Βέλγων στο Γκάζιστα σπορ του βορρα![]()
Και γιατί δεν έρχεται, κυρία;![]()