Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλημερα μπορεις να λες και μετα τις 12 μπλιζ δεν ειναι λαθος.Αυτό λέγεται συναίσθηση του χώρου και του χρόνου, ανηψιέ!
Καλημερα μπορεις να λες και μετα τις 12 μπλιζ δεν ειναι λαθος.Αυτό λέγεται συναίσθηση του χώρου και του χρόνου, ανηψιέ!
Καλημερα μπορεις να λες και μετα τις 12 μπλιζ δεν ειναι λαθος.
Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δεν θυμάμαι από πού μπήκα.
αρκας
Στο χωριο μου λεμε καλημερα μεχρι να φαμε μεσημεριανο,μετα λεμε καλο μεσημερι μεχρι να πιουμε καφε,μετα λεμε καλο απογευμα μεχρι να φαμε βραδυνο και μετα λεμε καληνυχτα.Καταλαβες θειοΑπό τις 12.01 πμ (προ μεσημβρίας) είναι πρωί και λέμε «καλημέρα!» μέχρι τις 12.00μ (το μεσημέρι). Από τις 12:01 μμ (μετά μεσημβρίαν) είναι απόγευμα και λέμε «καλησπέρα!» μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα!
Στο χωριο μου λεμε καλημερα μεχρι να φαμε μεσημεριανο,μετα λεμε καλο μεσημερι μεχρι να πιουμε καφε,μετα λεμε καλο απογευμα μεχρι να φαμε βραδυνο και μετα λεμε καληνυχτα.Καταλαβες θειο![]()
εμεις δυστυχως δεν εχουμε να σας ευχηθουμε τιποταΞεχασα να πω, καλη επιτυχια στην αντερλεχτ!![]()
εμεις δυστυχως δεν εχουμε να σας ευχηθουμε τιποτα![]()
Ψηλα μπλιζ, εκει που εχει καθαρο αερα και σκεφτονται οι ανθρωποι ποιο λογικα.Που ακριβώς είναι το χωρίο σας;
![]()
Μα στην αντερλεχτ ευχηθηκα οχι σε εσας,εκτος και αν αλλαξατε ομαδα.εμεις δυστυχως δεν εχουμε να σας ευχηθουμε τιποτα![]()
Ξεχασα να πω, καλη επιτυχια στην αντερλεχτ!![]()
Ετσικαλημερα καλημερα καλημερα και καλη μερα . Οξω ειναι μερα και δεν ειμαστε βρετανοι υπήκοοι, εγώ τουλάχιστον. καλημερα λοιπον και τα κουκια μπαγλαν που λεει και ο ραο παο![]()
μπορει ο μπλιζιδιος να είναι αριστος στην φιλοξενια για φαι αλλά απο καλημερες και καληνυχτες ασχετοςΚαλημεροσπερονυχτα( Ελπιζω να σας καλυψα ολους
)
καλημερα καλημερα καλημερα και καλη μερα . Οξω ειναι μερα και δεν ειμαστε βρετανοι υπήκοοι, εγώ τουλάχιστον. καλημερα λοιπον και τα κουκια μπαγλαν που λεει και ο ραο παο![]()
Δεν ειναι γοητευτικός ο μπλιζ ειναι σοβαρος με ψυχρό βλέμμα και σου επιβάλλεται . Φοβήθηκα προς στιγμην οτι θα με παει για πτι φουρπως πηγε το φαι εχθες με τον γοητευτικο γερο?![]()