The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
εσυ εισαι τυχερος!!!!!!!!!
Ε ναι!!!
Λίαν μειωτικό για την προσωπικότητά σας, να σας χρησιμοποιούν ως σκέυος ηδονής.
εσυ εισαι τυχερος!!!!!!!!!
Αγιε με αρεσε η κριτικη σου . Γλαφυρός και αστους να λενε τους ζουλιαρηδες..Ε ναι!!!
Αγιε με αρεσε η κριτικη σου . Γλαφυρός και αστους να λενε τους ζουλιαρηδες..![]()
Ναι αλλα λαρυ μου ο ραο παο εγινε μπουχος.. ισως ακομα τρεχειερι μου δυστυχως δεν εχω την ιδια μοιρα με σενα εσυ μπορει να εισαι ασχημουλα χονδρη και οξυθυμη αλλα εχεις φραγκα εξουσια και ακινητα !!!!!! εγω τι εχω μια πουτσα μεγαλη και λοιπον ??????
τι σκευος σουρωτηρι?Ε ναι!!!
λαρυ παντα νομιζα οτι εχω μεγαλη πουτσα τελικα μετα απο χρονια κατεληξα οτι επρεπε να αρχισω να κοιταω για μεγαλο αυτοκινητοερι μου δυστυχως δεν εχω την ιδια μοιρα με σενα εσυ μπορει να εισαι ασχημουλα χονδρη και οξυθυμη αλλα εχεις φραγκα εξουσια και ακινητα !!!!!! εγω τι εχω μια πουτσα μεγαλη και λοιπον ??????
Δεν τα πιανεις τα υπονοουμεναμε πατατες![]()
ε ειμαι χαζουλαΔεν τα πιανεις τα υπονοουμενα![]()
λαρυ παντα νομιζα οτι εχω μεγαλη πουτσα τελικα μετα απο χρονια κατεληξα οτι επρεπε να αρχισω να κοιταω για μεγαλο αυτοκινητο![]()
εσενα μικροβιο θα σε φαγω:-*
λαρυ αν το παπαρι μου δεν δειξει απτα σημαδια οτι αρχιζει να μεγαλωνει δεν ξεκρεμαω τις πινακιδες που να βαραν τον κωλο τους ολοι στο πατωμακσι εγω κοιταξα για μεγαλο αυτοκινητο και περσυ κατεθεσα πινακιδες !!!!!!!
Αγιε με αρεσε η κριτικη σου . Γλαφυρός και αστους να λενε τους ζουλιαρηδες..![]()
Ολες χαζογκομενες ειστε τελικα και μερικες που λες οτι δεν ειναι ετσι..στην πορεια αλλαζουν πολυ.Μετα απο χρονια εμπειρια με γυναικεςε ειμαι χαζουλα![]()
βικινκ μου γλυκουλιιι :-*
και δεν χαίρεσαι;Ολες χαζογκομενες ειστε τελικα και μερικες που λες οτι δεν ειναι ετσι..στην πορεια αλλαζουν πολυ.Μετα απο χρονια εμπειρια με γυναικεςκατεληξα στο οτι το IQ των περισσοτερων γυναικων ειναι χαμηλο. :-
Ολες χαζογκομενες ειστε τελικα και μερικες που λες οτι δεν ειναι ετσι..στην πορεια αλλαζουν πολυ.Μετα απο χρονια εμπειρια με γυναικεςκατεληξα στο οτι το IQ των περισσοτερων γυναικων ειναι χαμηλο. :-
Είναι όντως μικρόβιο!!!
ΟΧΙ σε καμια περιπτωση, εγω θελω διπλα μου μια εξυπνη γυναικα. ;)και δεν χαίρεσαι;![]()