astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
καλως τα παιδια![]()
Ερη? σου μπηκε καλα ο νεος χρονος?!
καλως τα παιδια![]()
Μπαα τα ιδια και με περυσι, δεν βρεθηκε ο ηρωας!Ερη? σου μπηκε καλα ο νεος χρονος?!
μου μπήκε άριστα ευχαριστω πολύ το αυτό εύχομαι και σε εσάς..Ερη? σου μπηκε καλα ο νεος χρονος?!
Πιθανολογώ πως όλο και κάποια φίλη θα είναι ... με αξίωμα ή χωρίς..θα ναι και η φιλη σου η εισαγγελεασ?
μου μπήκε άριστα ευχαριστω πολύ το αυτό εύχομαι και σε εσάς..![]()
πιθανολογεις ή εικοτολογεις?Πιθανολογώ πως όλο και κάποια φίλη θα είναι ... με αξίωμα ή χωρίς..![]()
με όποιο βολεύεσαι... ;)πιθανολογεις ή εικοτολογεις?![]()
αν εισαι πολύ μπαζο παντως , ντρεπομαι να βγω...ξηγημένα πραματα...με όποιο βολεύεσαι... ;)
αν εισαι πολύ μπαζο παντως , ντρεπομαι να βγω...ξηγημένα πραματα...![]()
τυπε αν ειναι δυσμορφικια την εθελω εγωαν εισαι πολύ μπαζο παντως , ντρεπομαι να βγω...ξηγημένα πραματα...![]()
θα βγω με τον μπραμπ που με αγαπαει αληθινααν εισαι πολύ μπαζο παντως , ντρεπομαι να βγω...ξηγημένα πραματα...![]()
εσενα μικροβιο θα σε φαγωΑκυρο σε το απο τωρα..
![]()
Στο τραπεζι ή στο κρεβατι..εσενα μικροβιο θα σε φαγω:-*
τυπε εγω δεν εχω τετοια προβληματαεγω δεν βγαινω με καμμια γιατι ολες με θελουν για το μεγαλοπαπαρι μου !!!! ποτε δεν με αγαπησε καμμια!!!!!
τυπε εγω δεν εχω τετοια προβληματα![]()
εγω δεν βγαινω με καμμια γιατι ολες με θελουν για το μεγαλοπαπαρι μου !!!! ποτε δεν με αγαπησε καμμια!!!!!
με πατατεςΣτο τραπεζι ή στο κρεβατι..![]()
oi δικαστινες ειναι αυταρχικες με συμπλεγματα εξουσιας
σιγουρα εχουν ενα στραπ ον στην τσαντα τους οταν βγαινουν με ατομα απο το ιντερνετ κυριως για να μην μαθευτει στον κυκλο τους τι κανουν
ψαξτε ντειτινγ σαιτς