Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.859
Πόντοι
19.795
Τελικα δεν το κατεχουν το αθλημα οι Τουρκαλες. Δευτερη εντελως αποτυχημενη προσπαθεια πριν απο λιγο σε ενα καλτ μπουρδελο στη περιοχη με τα μπουρδελα της πολης, με μια πανεμορφη για τα δεδομενα της περιοχης Τουρκαλα, και παρολο που της ειχα ταξει και καλο μπαχτσισι για καλο σεξ, τελικα δεν. Μαλιστα εφυγα χωρις να ολοκληρωσω, μαλλον εφυγα πανω στο 5λεπτο για να φυλαξω τα εναπομειναντα βολια του γερικου κορμιου μου για το προμιλφ ρωσσιδιο που εχω βαλει στο ματι για το βραδι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι διάβολο κάνουν η δεν κάνουν και είναι τόσο χάλια στο κρεβάτι ρε πουστικ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παιδιά πιστεύω ότι ο Σαούλ τα έχει φτιάξει με καμιά θεία του

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επίσης πιστεύω ότι η γκομενα του βικινγκ τον έχει τυλίξει και του γκρινιάζει θανάτου αλλά εκείνος ως συνήθως γλυκαινεται από τις αγαπες και το ξεχνάει. Μόλις μπει η κουλουρα όμως πάνε και οι γλυκές και βραστα. Θα τρέχει με τον κωλογερο για τουρκαλα προμιλφ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.859
Πόντοι
19.795

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιστεύω ότι ο νικ βρήκε άλλη να πηδήξει, ο δε ραο παο θεωρώ ότι είναι διγαμος. Έχει μια σύζυγο σε νησί και το παίζει ναυτικός και μια σε στερεά είναι αλλοδαπή και σε εκείνη και το παίζει πωλητής. Η γκομενα είναι αλλού και σε εκείνη παρουσιαζεται ως επιστήμων.. Επίσης τον παίζει και μόνος του

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λαρυ μου καλή χρονιά!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Πιστεύω ότι ο νικ βρήκε άλλη να πηδήξει, ο δε ραο παο θεωρώ ότι είναι διγαμος. Έχει μια σύζυγο σε νησί και το παίζει ναυτικός και μια σε στερεά είναι αλλοδαπή και σε εκείνη και το παίζει πωλητής. Η γκομενα είναι αλλού και σε εκείνη παρουσιαζεται ως επιστήμων.. Επίσης τον παίζει και μόνος του
εχω περιεργα γουστα στις γυναικες...μαρεσουν δυο ειδων γυναικες : οι αλλοδαπες και οι ντοπιες...
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
εχω περιεργα γουστα στις γυναικες...μαρεσουν δυο ειδων γυναικες : οι αλλοδαπες και οι ντοπιες...
Άντζελα Δημητρίου: Δε γουστάρω να πάρω το εγχώριο, θέλω το ελληνικό! :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο κωλογερος πρέπει να πηδαει σύμφωνα με προχειρους υπολογισμούς 4 διαφορετικές το μήνα μέσο όρο. Επομένως χτυπάει 50 -60 γυναίκες το έτος. Μιλάμε πολυβόλο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ο κωλογερος πρέπει να πηδαει σύμφωνα με προχειρους υπολογισμούς 4 διαφορετικές το μήνα μέσο όρο. Επομένως χτυπάει 50 -60 γυναίκες το έτος. Μιλάμε πολυβόλο
και στην ηλικια του μαλιστα...δοξα τω θεω να λεμε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.859
Πόντοι
19.795
Κανονισε να με ματιασεις και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια. Θελω να παω και ενα μήνα Ταυλανδη τον αλλο μήνα και εκει δεν πρεπει να χασω μερα. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.859
Πόντοι
19.795
Εμενα μου αρεσει ο τυπος της γυναικας του αλλουνου. Κανει καλο γαμησι και δεν μου σπαει τα αρχιδια με τη γκρινια της.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κανονισε να με ματιασεις και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια. Θελω να παω και ενα μήνα Ταυλανδη τον αλλο μήνα και εκει δεν πρεπει να χασω μερα. :grin:
καλά μην πω για τα καμώματα του βασιλοφρων. Μην βλέπεις που αυτός δεν τα μοιράζεται και είναι μοναχοφαης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom