Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ok. 0 0Θα σε παρακαλούσα να εισαι πιο κομψος στις εκφρασεις σου οταν μιλας σε μια κυρια
ok. 0 0Θα σε παρακαλούσα να εισαι πιο κομψος στις εκφρασεις σου οταν μιλας σε μια κυρια
Εσυ ξινη :o απο και κλειεται!ειμαι ξινη
χαχα γελασαμε παλι... :S
ο πιλατος ειχε παει διακοπες .αφού κρύφτηκες μαρή και άφησες τον πιλάτο
γιαγια που κανει το κοριτσακι
γιαγια που κανει το κοριτσακι
Μα τι ωραιο χιουμορ εχετε εκει στο μπειραιαΤελικά το εικοσαρικάκι βγήκε ολόκληρο ή σε ταληράκια;
Τι δεν καταλαβαινεις μπλιζ...ειμαι ωραιος και προσπαθει να με αντιγραψηΚλώνος του κ. Vikings είσθε;
Τι δεν καταλαβαινεις μπλιζ...ειμαι ωραιος και προσπαθει να με αντιγραψη
Ποτέ δε θα καταλάβουν το νόημα της ζωής...Κλώνος του κ. Vikings είσθε;
Οποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονται αλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.Ποτέ δε θα καταλάβουν το νόημα της ζωής...
πες τα μανα μου μας τα πριξανε με τις γριετζοτσουλοαηδιεςΟποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονται αλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.
Βικινγκ τώρα μιλάς σωστά...δώσε πληροφορίες στο λαό...Οποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονται αλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.
Οποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονται αλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ