Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ok. 0Θα σε παρακαλούσα να εισαι πιο κομψος στις εκφρασεις σου οταν μιλας σε μια κυρια![]()
ok. 0Θα σε παρακαλούσα να εισαι πιο κομψος στις εκφρασεις σου οταν μιλας σε μια κυρια![]()
Εσυ ξινη :o απο και κλειεται!ειμαι ξινη![]()
χαχα γελασαμε παλι... :S
ο πιλατος ειχε παει διακοπες .αφού κρύφτηκες μαρή και άφησες τον πιλάτο![]()
γιαγια που κανει το κοριτσακι
Μα τι ωραιο χιουμορ εχετε εκει στο μπειραιαΤελικά το εικοσαρικάκι βγήκε ολόκληρο ή σε ταληράκια;
Τι δεν καταλαβαινεις μπλιζ...ειμαι ωραιος και προσπαθει να με αντιγραψηΚλώνος του κ. Vikings είσθε;![]()
Τι δεν καταλαβαινεις μπλιζ...ειμαι ωραιος και προσπαθει να με αντιγραψη![]()
Ποτέ δε θα καταλάβουν το νόημα της ζωής...Κλώνος του κ. Vikings είσθε;![]()
Οποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονταιΠοτέ δε θα καταλάβουν το νόημα της ζωής...![]()
πες τα μανα μουΟποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονταιαλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.
![]()
Βικινγκ τώρα μιλάς σωστά...δώσε πληροφορίες στο λαό...Οποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονταιαλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.
![]()
Οποιος ενδιαφερεται για μιλφ 40+ εχω καμια δεκαρια στο φβ που ψαχνονταιαλλες ειναι παντρεμενες και αλλες χωρισμενες. Το εχουν ξεχεσει το θεμα, παρα εχουν γινει ευκολες και δεν λεει καν να ασχοληθεις εαν σ'αρεσουν αυτες η ηλικιες.
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ