κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.103
- Πόντοι
- 19.795
Υπαγω ταχεως ![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Καλή χρονια και σε καρτάκη βλαχαντερ σισιε και μποκα![]()
στα συγκεκριμένα παιδιά καλή χρονιά και από μένα
εσύ όφειλες όμως να θυμηθείς ακόμη έναν τουλάχιστον.......... τον Γάμιαριτς
Kαι καμια παχια μεσα μεσα τυπε ,μην ξεχνιομαστεμονο ερωτα παιδια...τιποτα αλλο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου βασιλοφρων τσιφτη και καραμπουζουκλη...Kαι καμια παχια μεσα μεσα τυπε ,μην ξεχνιομαστε![]()
Γεια σου Δερβιση Ραοπαογεια σου βασιλοφρων τσιφτη και καραμπουζουκλη...![]()
Γράψε μου βρε γαμιμένο υποκείμενο γαμώ την πουτάνα που σε έβγαλε, το πως σε λένε και που μένεις που με απειλείς μέσω π.μ και λες το ναυτικό το μέγα της θαλάσσης μπουρδέλο και θα τα πούμε από κοντά.
Θα σου γαμήσω τα πεθαμένα παλιοπούστη.Πες ώρα στην πλατεία του Μεταξουργείου σήμερα και θα δεις τι θα πάθεις.Αν θες φέρε και τη μάνα σου θέλω πολύ να της ρίξω ένα πούτσο αφού θα έχω ξεκωλιάσει πρώτα το γιο της.Και που σαι άμα τολμήσει και μου τον δαγκώσει θα της σπάσω τα δόντια ;)
δεν υπαρχουν κανονεςΑπό moderation το μπου σκίζει, ούτε ένα πρασινάκι, ούτε ένα σχόλιο να πέσουν οι τόνοι.
Κατά τα άλλα muted ο καρτάκης για ένα μαλάκα που έγραψε φιλικά και ban ο βλαχάντερος.
Είναι μαγικό το μπου.
τα καταδικαζεις τυπε?ντροπη μερες που ειναι...καλο ειναι να μη γινονται τετοια πραματα...
μονο αγαπη παιδια...τιποτα αλλο...Ραο παο μου καλή χρονιά