The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Φρονώ ότι το γεγονός ότι είσθε επί γης και το 2016, σας έχει δώσει υπερβολική αυτοπεποίθηση!
Που να βγάλω και τον χειμώνα!!! Εκεί να δείτε!!!
Φρονώ ότι το γεγονός ότι είσθε επί γης και το 2016, σας έχει δώσει υπερβολική αυτοπεποίθηση!
Που να βγάλω και τον χειμώνα!!! Εκεί να δείτε!!!![]()
για πρωι καλο ειναι και αυτοτ αλλο με τις κοτσιδες ηταν καλυτερο![]()
Καλη Χρονια Μπλιζ![]()
![]()
για πρωι καλο ειναι και αυτο![]()
Την τύχη μου την δημιουργω αξιαγάπητε και αν δεν μου κάθεται της αλλάζω τα φώτανα πορευεσθε με αυτα που εχετε αγαπητη!
καλη χρονια
Καταλαβα παλι δεν ε..Την τύχη μου την δημιουργω αξιαγάπητε και αν δεν μου κάθεται της αλλάζω τα φώτακαλη χρονια
![]()
Την τύχη μου την δημιουργω αξιαγάπητε και αν δεν μου κάθεται της αλλάζω τα φώτακαλη χρονια
![]()
προσοχη μη γινει κανα βραχυκυκλωμα...
(βαλτε τα μεσα, θα κρυωσουν!)
Μιλας και εσύ που κατάπιες το φλουρι;Καταλαβα παλι δεν ε..και ελπιζαμε οτι το 16 θα σας μπει καλυτερα
![]()
Ηταν το πρωτο ατυχημα του 16Μιλας και εσύ που κατάπιες το φλουρι;![]()
Γαμήθηκε ο Δίας ρε πούστη μου. Πέρσι είχα έρθει εδώ στο ίδιο μέρος με τη γυναίκα μου, και είχε καμιά εικοσαριά μιλφόνια από τα οποία 5-6 ήτανε αξιαγάμητα. Σήμερα ήτανε μόνο 5-6 πατσαβουρες Και ένα καλούτσικο με μαντήλα, αλλά μέχρι να το σκεφτώ είχε εξαφανιστεί.Βέβαια στο μπαρ του Ξενοδοχείο που μένω Μαζεύονται το βράδυ ρωσσοειδη, αλλα εγω θελω να βαλω στο πορνοδιαβατηριο μου τουρκικη σφραγιδα. Αν δεν τα καταφερω και το βραδι, αύριο πρωι θα παω στο πιο καλτουριαρικο δρομακι της πολης.