erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σας είχε τραπέζι καμιά θεία ?δαχτυλίδι πότε περνάτε ?κατσικάκι φρικασέ σου ετοίμασαν ?γιατι δεν κοιμαστε παιδια?
σας είχε τραπέζι καμιά θεία ?δαχτυλίδι πότε περνάτε ?κατσικάκι φρικασέ σου ετοίμασαν ?γιατι δεν κοιμαστε παιδια?
ποιος γαμιέται ?ήρθες να μας τρολάρεις απόψε μάνα μουοταν γαμιεσαι βγαζεις το γατι απο το δωματιο???
τυπε έμαθα πήρες ντολμαδοπαρασκευαστη δώρο στην πεθερούλαγιατι δεν κοιμαστε παιδια?
Κι ελεγα να παω σαν τουρισταsΡε λάιφ, αυτός δεν είναι κώλος, τα υψίπεδα του γκολάν είναι.
ποιος γαμιέται ?ήρθες να μας τρολάρεις απόψε μάνα μου
εχω κανονισει το προγραμμα των εορτων σε βαθος χρονου για να αποφευχθουν ατυχεις συναντησεις τυπε...τυπε έμαθα πήρες ντολμαδοπαρασκευαστη δώρο στην πεθερούλα
οταν γαμιεσαι βγαζεις το γατι απο το δωματιο???
επίτηδες το κάνει να μου σπάσει το τσαμπουκά. Σου λέει θα τις τρίψω στη μούρη του "εγώ γαμαω εσύ; " με ειρωνείαΜα τι ειναι αυτα που ρωταει ε?????
ερι αυτες τις μερες εχω τρομερες καυλες...
ερι αυτες τις μερες εχω τρομερες καυλες...
Αφεs αυτοιs.....Ου γαριδεs και μαριδεs τι ποιουσιΤον βλέπετε ?προκαλεί
εχω παθει πριαπισμο..δεν ξερω τι μου συμβαινει...Ράο σε άναψε η γάτα της Έρης;
ap ta polla melomakarona einaiερι αυτες τις μερες εχω τρομερες καυλες...
Και αν δει τα δικα σου και τα περασει για παιχνιδι?η για μεζε ? :S :S :SΓιατί να το βγάλεις;
Παντελώς στ' αρχίδια τους (αν είχαν) οι γάτες.
Θαχεις μερες να τον παιξεις φαινεται.εχω παθει πριαπισμο..δεν ξερω τι μου συμβαινει...
Αχα.............Το κολπο πιανειΡαο παο αν θες πες να σου κατσω μπας και ηρεμήσεις